ne znam nesto puno o Grabusu i Dedovicu
definitivno ne bih volio da Malkic bude reis
mimo toga, ne vjerujem da ce se nesto aman promijeniti
IZ BiH je puna halki u koje se ne ulazi tako lahko, a neko tipa hafiza Musica (za kojeg bi obje ruke u vatru stavio da bude reis) predstavlja opasnost po sve te halke pa nema sanse ni da udje ni da se zadrzi tu
Kuda ide Islamska Zajednica BiH ?
- Tvrtko II Kotromanić
- dr_Evil
- Haris.ba
#928 Re: Kuda ide Islamska Zajednica BiH ?
Muslimani pobjedili.dr_Evil wrote: ↑15/08/2026 09:19 E sad ne kontam, ciji su pobijedili?
https://bljesak.info/magazin/religija/k ... lje/573472
-
mishic
#929 Re: Kuda ide Islamska Zajednica BiH ?
Svatko ima pravo na lične simpatije i antipatije prema svemu pa i prema IZ. I to je OK.
Ali lične stavove bez ikakvih argumenata iznositi kao činjenice nije samo nekorektno nego je i tendeciozno, često uvrijedljivo i potpuno netačno i zlonamjerno. To je trag negdašnjeg "jednoumlja". A kada to čine javne ličnosti makar to bilo i u trajno alkoholiziranom stanju kao što je netom učinio pijani gospodin Kazaz, onda je to vrlo drsko i bezobrazno. Na svu sreću mnogi znaju i shvataju da on pijan bulazni i na predavanjima pred studentima, i pred kamerama, u medijima i tekstvima, ali znaju i da "što trijezan misli, pijan govori" pa to i nije tako bezazleno.
Jedan post koji govori o tom "pametovanju" neinformiranih o IZ ostao je bez odjeka "Posts: 8495"
Kritike i pohvale zahtijevaju argumente a subjektivno mišljenje je domen privatnosti i nikoga ne zanima.
Ali lične stavove bez ikakvih argumenata iznositi kao činjenice nije samo nekorektno nego je i tendeciozno, često uvrijedljivo i potpuno netačno i zlonamjerno. To je trag negdašnjeg "jednoumlja". A kada to čine javne ličnosti makar to bilo i u trajno alkoholiziranom stanju kao što je netom učinio pijani gospodin Kazaz, onda je to vrlo drsko i bezobrazno. Na svu sreću mnogi znaju i shvataju da on pijan bulazni i na predavanjima pred studentima, i pred kamerama, u medijima i tekstvima, ali znaju i da "što trijezan misli, pijan govori" pa to i nije tako bezazleno.
Jedan post koji govori o tom "pametovanju" neinformiranih o IZ ostao je bez odjeka "Posts: 8495"
Kritike i pohvale zahtijevaju argumente a subjektivno mišljenje je domen privatnosti i nikoga ne zanima.
- dr_Evil
- Tvrtko II Kotromanić
#931 Re: Kuda ide Islamska Zajednica BiH ?
ne znam puno o njemu
znam samo da ne bih volio vidjeti Malkica kao reisa
tako da ili Grabus ili Dedovic
- dr_Evil
#932 Re: Kuda ide Islamska Zajednica BiH ?
Dedovic odlican, glasan i kad nisu izbori. Mislim da nam treba ovo.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑20/08/2026 10:39 ne znam puno o njemu
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#933 Re: Kuda ide Islamska Zajednica BiH ?
Dedović 100%