pakica_ wrote:kokuz_sa wrote:Boga ti Neira koje veze imaju drotovi sa cukama u tom ulazu?
niti ce ih oni fatati niti imaju pravo da udju u neciji privatni posjed

Boga mi, kokuze, imaju, jer oni mogu traziti nalog sluzbenim putem, ja kao buranija ne mogu.. a oni sta- nisu.. specijalci su se nasrali jutros nama za dva zivota, a ovi u golfovima Boga mi nesto i uradise..

citajuci danas i portale i av-mau portal vi ko djeca prava..
palamudite treba ovako treba onako..dosli provaljivati
sto bar 2 od vas ne sjedne pa procita koji zakon
pa ste mogli proci bez da je onaj momak uhapsen..
fino nadjete ovo
"Član 7.
U stambenoj zgradi sa više stanova dozvoljeno je držanje u stanu najviše jednog psa
odnosno najviše dvije mačke.
Štenad odnosno mačići mogu se držati najduže 3 (tri) mjeseca nakon okota.
Nije dozvoljeno držanje psa ili mačke na balkonu ili terasi stambene zgrade sa više
stanova. "
na osnovu ovoga clana, veterinarska inspekcija ili ko li je vec gore bio od veterinara od policijske uprave trazi da im pribave nalog za pregled prostorija
e to je trazenje sluzbenim putem naloga kako ti napisa..
a ne govoreci specijalcima nabavite nalog ima cuka u zgradi..
ne moze policajac traziti nalog sam bez prijave vet inspekcije koja je zaduzena za to..
ti kao pojedinac mozes samo prijavu da uputis policiji i oni da izadju na lice mjesta i sacine zapisnik i to je sve..
ona vas monstrum baba vuce za nos..doduse monstrum baba ima titulu advokata i zato i nije dala da se ulazi bez naloga i svega..
a gore puna ulica mladih pametnih ljudi(ima ih sto su kriminalistiku zavrsili,pravo,ekonomiju-prepoznao sam par mi prijatelja) i opet oni se spustaju na nivo babe i pokusavaju silom rijesiti neke stvari umjesto da se prihvate zakona