Ima pravo finih slikica, ali ova mi je definitivno vrh!
A Katarinin tornjak je u prošlom životu bio neki MAN dizaličar 100 % Vazda neki balvani u ustima
Moderator: anex
Frajerčina!stativa wrote:Maximilian![]()
za par mjeseci od mrvice

ja bih rekao to je mjesanac vucijaka i mjesanca bernardinca+lisiceLiTtle MaN wrote:Da neko slucajno ne zna cega je mjesanac ovaj moj pas, znam da je mjesanac necega, ali pitanje je cega??
divi kraljice... hahhahaha... još samo da kaže ''šta si treb'o paša, moja tastatura, moja miš, š'a je''Poison_Ivy wrote:
Nadjoh prastaru sliku dok je još bila najnestašnije mače na svijetu.
ruznoca mala, uh, uh.. meeeeeeeddddddddddd!!!promaha wrote:nas novi ljubimac
ovo je slikano prije mjesec dana kad smo ga nabavili
Odmah ga nađoh bez greške, predivan ti je i sorry ako sam ga malo previše ugnjavila na kafi danas.pakica_ wrote:
malo smo se igrali...
a onda je ugledao krave i zakov'o
pakica_ wrote:ruznoca mala, uh, uh.. meeeeeeeddddddddddd!!!promaha wrote:nas novi ljubimac
ovo je slikano prije mjesec dana kad smo ga nabavili
hvala, hvalaPoison_Ivy wrote: Odmah ga nađoh bez greške, predivan ti je i sorry ako sam ga malo previše ugnjavila na kafi danas.

Imamo ekipu balvanasapakica_ wrote:
i opet dijete naslo sebi malo drvo da se igra
hehehe meni je bas merak to reciBlack swan wrote:što je meni škevrije odvratna riječ
nisam je prije čuoodnedavno non stopfenomen s riječima koje nikad prije nisi čuo
onaj gore drvosječa dobar paspogotovo kad zafali drva u zimske dane
ja ih zovem skevrije, avlijaneri, lunje, kerovi, pascad, psi, cuke, ćuke, dodzovi itd itdYahel wrote:hehehe meni je bas merak to reciBlack swan wrote:što je meni škevrije odvratna riječ
nisam je prije čuoodnedavno non stopfenomen s riječima koje nikad prije nisi čuo
![]()
Ljepse je nego lutalica

Zavisi od raspolozenja i od velicnie belaja koji je napraviopakica_ wrote:ja ih zovem skevrije, avlijaneri, lunje, kerovi, pascad, psi, cuke, ćuke, dodzovi itd itdYahel wrote:hehehe meni je bas merak to reciBlack swan wrote:što je meni škevrije odvratna riječ
![]()
Ljepse je nego lutalicanajmanje draga rijec mi je dzukela, mada znam i nju cesto upotrijebit
al' ja to sve odmilja haha
kad se svadjam s mrziteljima kerova, onda govorim pas ili cuko, a medju rajom je sve nakaradno
![]()
![]()
i @black swan, kako su krenule ove cijene plina, dobro ce mi doc moj bastinjo da me opskrbi Zdrvima