Uploaded with ImageShack.us
Moderator: anex
hahahahahaah

U februaru kada su bile one hladnoce, -20, on lezi napolju snijeg po njemu napadao i smrzlo na njemuMariella wrote:Njemu ce sad biti najljepse, dok se mi mrznemo
i mi smo mislili dok nismo dobro pogledali sliku,i_ja_na_forumu wrote:hahahahahaahja kontala zajebancija
Ovdje ima jos nesto osim lisca
brewer wrote:evo da i ja stavim sliku svog manekena.pošto me smoriše ljudi sa ženskim mačkama sa pitanjima u vezi eventualnog neobaveznog seksa sa željom da mu se uzme genetski materijal, odma da vam kažem da je ovaj moj, što bi talijani rekli - castratto bezmmudo
![]()
pa eto ti je na sred srijede slikeastrid wrote: Ovdje ima jos nesto osim lisca![]()
Reci mi gdje , pleeease
Nova igra,pronadjite happy
Ma ja, njemu je lako, ali kako je tebi jadnomJanjicar wrote:U februaru kada su bile one hladnoce, -20, on lezi napolju snijeg po njemu napadao i smrzlo na njemuMariella wrote:Njemu ce sad biti najljepse, dok se mi mrznemo
i jos sav razdragan![]()
Zato i volim ovu rasu nemam brige za zimu, jedino kada je vlazno jer i on mrzi kisu
mi smo i sami gledali u sliku i pitali se zašto je neko od nas slikao lišćeastrid wrote:Ovdje ima jos nesto osim lisca![]()
Reci mi gdje , pleeease
mogla bi se komotno nagradna igra organizirati : pronadjite nešto živo na slicipakica_ wrote:pa eto ti je na sred srijede slikeastrid wrote: Ovdje ima jos nesto osim lisca![]()
Reci mi gdje , pleeease
edit: gora sam ja, meni oci iskapale trazeci lokicinu happy![]()
![]()
...aaaaj,dusica majapakica_ wrote:pa eto ti je na sred srijede slikeastrid wrote: Ovdje ima jos nesto osim lisca![]()
Reci mi gdje , pleeease
![]()
Znas kakoMariella wrote:Ma ja, njemu je lako, ali kako je tebi jadnomJanjicar wrote:U februaru kada su bile one hladnoce, -20, on lezi napolju snijeg po njemu napadao i smrzlo na njemuMariella wrote:Njemu ce sad biti najljepse, dok se mi mrznemo
i jos sav razdragan![]()
Zato i volim ovu rasu nemam brige za zimu, jedino kada je vlazno jer i on mrzi kisu
Zvuci dobro, al ja bih se opet smrznula, ne podnosim hladnocuJanjicar wrote:Znas kakoMariella wrote:Ma ja, njemu je lako, ali kako je tebi jadnomJanjicar wrote: U februaru kada su bile one hladnoce, -20, on lezi napolju snijeg po njemu napadao i smrzlo na njemu
i jos sav razdragan![]()
Naoblacim se dobro i u brda s njimi onda trcim ganjam se snjim valjam po snijegu, i kuca njega u box a ja u kucu na solju čaja
živi k'o begglobosa wrote:Mi bi htjeli da nešto sazanamo o ovom krasnom macanu: kako živi, šta voli da jede, navike...
pakica_ wrote:pa eto ti je na sred srijede slikeastrid wrote: Ovdje ima jos nesto osim lisca![]()
Reci mi gdje , pleeease
![]()