Molim sve ljubitelje zivotinja koji zele da ga udome. Izrazito je umaljito, veselo i razdragano, nauceno na pjesak. Voli da spava u krevetu a narocito puno voli da jede:)
Pruzite mu topao dom i ljubav kakvu zasluzuje.

Moderator: anex

VenomousV wrote:
djecak
curica
Boze mili, na ovu hladnocu mace vratiti napolje kad je minus 10 stepeni? jeste li bar oglase stavili da je pronadjen macic? pozelio izac...ako dijete pozeli s balkona da se naginje, hoces ga pustiti?Perdita_Durango wrote:Prije 10ak dana smo nasli macu u Nedzaricima, koja je bila jako cista, mirisna i vidi se da je naucena. Obavljala je nuzdu na jednom te istom mjestu, nije nikakve probleme pravila. Mali sivkasti muzjak, ne bih rekla da je stariji od pola godine. Bio je kod nas pet dana, onda je pozelio van pa smo ga pustili, te je otisao. Nadam se da se vratio doma, jer je zaista predivan bio i izrazito pametan macic i umiljat.
Mace je mijaukalo tri puna sata i grebalo po vratima. Ne, nije htjelo da obavi nuzdu, jer ju je vec prije obavilo. Ne, nije bilo gladno jer je jeo vec prije. Hocu li mozda da ga patim zatvorenog? I nemoj mi moralisati, bilo mi ga je jako tesko pustiti jer mi je prirastao srcu i zao jer ga moram pustiti van. Oglas nismo smjeli staviti jer se nije smjelo znati da je kod nas, morali smo ga skrivati zbog mjesta di zivimo. Kad smo ga pustili, prestao je da mijauce, proveli vani dva sata, gledajuci di ce da ode i hoce li da se vrati. Vec se dva dana ne vraca, stoga, sumnjam da mu je lose vani jer bi se znao vratiti.minjonja wrote:Boze mili, na ovu hladnocu mace vratiti napolje kad je minus 10 stepeni? jeste li bar oglase stavili da je pronadjen macic? pozelio izac...ako dijete pozeli s balkona da se naginje, hoces ga pustiti?Perdita_Durango wrote:Prije 10ak dana smo nasli macu u Nedzaricima, koja je bila jako cista, mirisna i vidi se da je naucena. Obavljala je nuzdu na jednom te istom mjestu, nije nikakve probleme pravila. Mali sivkasti muzjak, ne bih rekla da je stariji od pola godine. Bio je kod nas pet dana, onda je pozelio van pa smo ga pustili, te je otisao. Nadam se da se vratio doma, jer je zaista predivan bio i izrazito pametan macic i umiljat.

Jeste, ali nažalost djevojka koja ga je uzela se na kraju predomislilaLex77 wrote:Zar nije bila udomljena?

evo sad ce moja drugarica otici da vidi ima li ga, pa ako mi sta javi, javim i ja vamaargentaria wrote:Na poslu sam i ne mogu reagovati drugačije nego ovako.Na grbavici,tačnije raskrsnica ulica Osman Topal Pase i Behdžeta Mutavelića na drvetu se vec 4-5 sata nalazi maca i nikako da sama sidje(kolega fotografisao).Obavjesteni su i vatrogasci i AVMau ali nista.Ima li iko da bi ovu macu skinuo!?

Poslala sam Vam 2 poruke u inboxLina Pedalina wrote:Poklanjam ženku zamorca, stara 1 godinu i 4 mjeseca, zajedno sa kavezom i pojilicom

blesava wrote:Ljudi pomagajte imam sest malih kucica, okolitla ih mama u mojoj basti, pa ako neko zeli da ih udomi nek se javi. SLatki su, ali ne znam sta cu sa toliko njih, a zao mi da uginu na ovoj hladnoci.