ljudi imam ogroman problem i molim vas za pomoc
naime, komsijina macka (o kojoj i bas ne vodi racuna i dolazi uvijek kod nas da jede) se sinoc omacila kod mene na terasi
i sve bi to bilo divno krasno da nemam 4 macka (2 manja-5mj i jedan od 2 godine su moji + jedan koji isto tako dolazi da jede kod nas) koji su uvijek tu negdje i bojim se da ne zadave macice (2 crna i jedan sareni, najminijaturniji macici koje sam ikad vidjela)
prije pola sata mama je otisla do tog komsije, koji je inace podstanar u toj kuci, da ga zamoli da ih uzme sebi kako bi se izbjeglo da se nesto dogodi mami maci i macicima na sto je on rekao da nema uslova da se brine o macama (ta maca se vec jednom omacila kod njega u kuci prije pola godine i kao brinuli su o njima, da bi na kraju ostao samo jedan mali macak, Bog zna sta su uradili sa ta druga dva maceta koji isto ponekad dodje kod nas da jede i uzasno je plasljiv) jer se kao komsije zale i on se mora rijesiti i mame mace i tih macica i tog malog macka te kao nije problem doci ce on po njih da ih nosi negdje
ja vas molim, ako iko moze da uzme tu mamu macu i macice i da ih poslije stavi na udomljavanje ako vec ne moze zadrzati jer ja stvarno ne znam sta da radim po tom pitanju i ne mogu na dusi da ih nosim ako on uzme stvar u svoje ruke