Hvala
*UP
Moderator: anex
Dzoni je nazalost vracen. Porodica u kojoj je bio udomljen kaze da nije jeo 2 dana... Cim je vracen privremenom udomitelju, najeo se ko harambasa. Dosli su do zakljucka da se navukao na Royal... stoga ce privremeni udomitelj dok Dzoni ne nadje novi dom navikavati ga pomalo na druge vrste hrane...blackberry wrote:Ovo je Džoni
Dakle, veterinarski je obrađen, velika je maza, koristi pijesak i jedva čeka nekog ko će ga neizmjerno voljeti. Jako je naklonjen ljudima i nije agresivan prema drugim (nepoznatim) maca. Kontakt: 061/182-966. Napominjem da je hitno da mu što prije nađemo novi dom i bila bih vam zahvalna ukoliko proslijedite moj kontaktOd Džonija veliki pozdrav!

[/quote]Ja sam zainteresiran za ženkicu, samo što smo nedavno izgubili macu, pa je supruga pravo neraspoložena i nezainteresiranaargentaria wrote:Mace su jos uvijek kod mene u rostilju.Bijeli macic ce uskoro biti udomljen u jednu finu porodicu.jos ga drzim jer mi ga zao odvojiti od seka i brace (mali borac koji ne moze bas dobro da hoda).Ostali macici -niko jos nije zainteresovan.preslatki su i zivahni.lucius wrote:Šta je bilo sa macama?argentaria wrote:Cuke vec dvije veceri ne napadaju.Ja ih zatvorim tako da im ni mama maca ne moze uci (i onako ih vise ne zeli,bjezi od njih ko luda).Iz Sarajeva sam i vec me hvata panika sta cu zimus sa šest mačaka (macak,mama maca i 4 malena).Maleni su preslatki.

csejla wrote:Postao/la csejla A71 je napisao/la:U poslijepodnevnim satima dva mladića spasila maleno mače koje je ležalo na sred tramvajske pruge da ne bude pregaženo. Mače je bilo jako preplašeno, malo mu je povrijeđen jastučić na prednjoj šapici. Srećom nema drugih povreda. Smjestili su ga fino u velikoj kutiji , nahranili i sada fino spava nesvjesno nesigurnosti svog položaja. Oni mu(ne znaju da li je on ili ona) mogu omogućiti smještaj do Petka, a nakon toga mačence opet postaje beskućnik. Jako je umiljato, stalno bi da se mazi i bio bi divan dodatak svačijoj porodici. Ima oko mjesec i po. Može li mu neko biti barem privremeni udomitelj? Ako bi neko želio da ga udomi , ja bih platila vakcinu. Oni nemaju internet, sve info možete dobiti na [email protected] ili na pp.Hvala svima koji mogu pomoći da se ovom mačetu pomogne.
slikaJavio mi se momak na fb koji zeli udomiti ovo maceDala sam mu broj, zvao je i dog se da sutra nakon posla ode po macu
Nadam se da ce tako i biti

UDOMLJEN!cnut wrote:

Evo facebook grupa za UG canis u Tuzli: http://www.facebook.com/group.php?gid=53854309542 Mozda oni mogu pomoci.. Ima i ova grupa za udomljavanje, ali nije samo B&H: http://www.facebook.com/group.php?gid=66832161864ellytz wrote:Jel neko zna mozda u Tuzli nekoga da udomljava macice i slicno
Molim vas udomite MeeMee-a, uskoro će biti veterinarski zbrinut. Njena sestra Zerica (slika s kantom) je nestala prije 2 danaTinkerbell_Ze wrote:Ovo su dvije sestre, ja sam ih zovem Zerica i MeeMee. Naravno bile bi najsretnije kada bi im neko dao i drugo ime i pružio topli d
om jer dolazi zima i bojim se za njihPreslatke su, umiljate, vole se igrati i maziti i traže nekoga kome će biti najbolji prijatelj
![]()
Zerica je prelijepa mačka, lijepo raste, a MeeMee je oduvijek slabašnauvijek je bila manja, i ne podnosi baš najbolje život napolju. Zato joj okice često znaju zasuziti i krmeljati zbog prašine pa joj stalno čistim fiziološkom otopinom i namažem mast
Nije ništa ozbiljno, samo je osjetljiva. Oporavi se odmah, ali se to ponavlja zbog prašine.
![]()
Ovdje su se igrale u kantiBila bih najsretnija da i njih mogu unijeti u kuću ali ne mogu zbog svoje ljubomorne mačke
Ne podnosi društvo
(iako su to njene mlađe seke) tuče ih stalno i ujeda, reži na njih
Pokušala sam ih sprijateljiti kad su bili manji ali nije bilo šanse
![]()
Evo slikica MeeMee kad je bila beba (kad sam ih unijela u kuću nadajući se da će moja maca ih prihvatiti) i sada (MeeMee ima najtužniji pogleda koji sam ikad vidjela)
Zerica
![]()