Kucan mjesto Ashdowna?

u Fatime vise Jajca

Post by u Fatime vise Jajca »

Alfons pazi ti,mogao bi lahko da zavrsis kod Sadama,,Bush i njegova klapa FBI,CIA itd te/nas prate.Sve i jedan forum se ceslja k'o Mujina kobila... ;-)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

u Fatime vise Jajca wrote:Alfons pazi ti,mogao bi lahko da zavrsis kod Sadama,,Bush i njegova klapa FBI,CIA itd te/nas prate.Sve i jedan forum se ceslja k'o Mujina kobila... ;-)
Bujrum, malo da i ja vidim svijeta, red bi bio... :wink:
Necu ba, Sadam i jest njihov cojk, pitaj Irance. :D

Pa ja, pa da se onda i ja javljam na forume iz dijaspore i lozim ljude da ratuju ko neki na ovoj temi... :D
Anderson

#28 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by Anderson »

Alfons Kauders wrote:
Bijedan si, ti ljudi i taj list su ucinili vise za ovu zemlju nego sto bi tvoja SDASDSHDZ gamad ucinila za milenij... Uostalom, ti vjerovatno i ne zivis ovdje pa tako fino pametujes, sta te onda briga...
Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala i nogirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list na kojem ga Slovenci stampaju vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.
pitt

Post by pitt »

u Fatime vise Jajca wrote:Alfons pazi ti,mogao bi lahko da zavrsis kod Sadama,,Bush i njegova klapa FBI,CIA itd te/nas prate.Sve i jedan forum se ceslja k'o Mujina kobila... ;-)
A sta mislis da ja dzabe drezdim na forumu :D:D Sve ja pishem....., :D:D:D:D
Alfons Kauders

#30 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by Alfons Kauders »

Anderson wrote:
Alfons Kauders wrote:
Bijedan si, ti ljudi i taj list su ucinili vise za ovu zemlju nego sto bi tvoja SDASDSHDZ gamad ucinila za milenij... Uostalom, ti vjerovatno i ne zivis ovdje pa tako fino pametujes, sta te onda briga...
Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.
E pa sad niko ne negira Bosnjake, pa jel nam dobro ? :D

Oslobodjenje nije vise isto, imas pravo - propalo je, a propalo je bas zato sto je bilo Oslobodjenje, a ne Avaz...

Koja ti jos imena smetaju u Sarajevu, jel ti smetaju mozda Divjak, Vikic, ili Bogicevic ? :sad:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:
A sta mislis da ja dzabe drezdim na forumu :D:D Sve ja pishem....., :D:D:D:D
Dje ce ti dusa ! :D :wink:

Ako ja padnem, svi cete se sa mnom na Kubi suncat ! 8-)
pitt

Post by pitt »

neka neka...svi cete vi meni narandzasto nosat :D:D:D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:neka neka...svi cete vi meni narandzasto nosat :D:D:D
Jasta, u Guantanamu svi za Holandiju navijaju ! :D
pitt

Post by pitt »

Sta fali....samo nek guzica vidi puta :D:D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Ne brine mene put, avionom se pici, zacas...

Smjestaj ja zajeban... :D
pitt

Post by pitt »

Smjestaj je bas exotican :D:D lezis, cvaris se i uzivas :D:D Kud es bolje...a sve o mom trosku :x
manijak1

Post by manijak1 »

E pa sad niko ne negira Bosnjake, pa jel nam dobro ?
Apsolutno fantastično. :D
meatoverhere

#38 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by meatoverhere »

Alfons Kauders wrote:
Anderson wrote:
Alfons Kauders wrote:
Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.

Oslobodjenje nije vise isto, imas pravo - propalo je, a propalo je bas zato sto je bilo Oslobodjenje, a ne Avaz...

Koja ti jos imena smetaju u Sarajevu, jel ti smetaju mozda Divjak, Vikic, ili Bogicevic ? :sad:
Ma oni se lijepo dogovaraju sa Karadzicem, Paravcem, Bobanom i slicnim spodobama. To su im koalicioni partneri, ali Divjak, Vikic, Dane su garant cetnici. Tu ne vrijede rezoni i logika. Valjda im treba neko s kim mogu rahat na minderima dijelit Bosnu.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Cuj o tvom trosku, a ja mislio Bush casti... :-?

Hajde, uvezi me, da uzmem godisnji, ionako je vrijeme bezze, malo da vidim te Karibe...
Alfons Kauders

#40 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by Alfons Kauders »

meatoverhere wrote:
Alfons Kauders wrote:
Anderson wrote: Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.

Ma oni se lijepo dogovaraju sa Karadzicem, Paravcem, Bobanom i slicnim spodobama. To su im koalicioni partneri, ali Divjak, Vikic, Dane su garant cetnici. Tu ne vrijede rezoni i logika. Valjda im treba neko s kim mogu rahat na minderima dijelit Bosnu.
Smetaju im, smetaju, al im ne smetaju kojekakvi skorojevici, Aque, Avazi i sl. jer su to "nasi" skorojevici... :D
pitt

Post by pitt »

Alfons Kauders wrote:Cuj o tvom trosku, a ja mislio Bush casti... :-?

Hajde, uvezi me, da uzmem godisnji, ionako je vrijeme bezze, malo da vidim te Karibe...
jasta....a ko porez placha cika bushu :x
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:
Alfons Kauders wrote:Cuj o tvom trosku, a ja mislio Bush casti... :-?

jasta....a ko porez placha cika bushu :x
Ma daj, to je sica, jeftina Kuba, a ionako me nece hranit...

Uostalom ja mislim da je to tax deductable, pa kad me liferujes tamo samo to navedi na prijavi poreza... :D
bolero1968

Post by bolero1968 »

Alfons Kauders wrote:A da dovedemo Sadama, ionako je bez posla u zadnje vrijeme ? ;-)

Al ozbiljno, ima frajer sve moguce kvalifikacije:

Vodio je drzavu u kojoj zive Siti, Suniti i Kurdi, i niko se nije bunio (a ko jest nije se proveo), dakle vjerovatno ce se snaci i s nasim plemenima...

Ratni zlocinac je, sto kod nas odavno nikome vise ne smeta,

Kriminalac je, sto isto nikome ne smeta,

U zatvoru je, ni to, hvala dragom Bogu, nikom kod nas ne smeta (Alija & Co, Radovan i Momo i mnogi drugi su redovno gostovali u nasim KP domovima)

Sta cekamo ? Dajte ljudi da kakvu peticiju odradimo dok ga nisu pogubili !
:D :D :D
Ova je dobra
:D :D :D :D
Vodenjak

#44 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by Vodenjak »

fadil schtil wrote:
mjesto avdicevsko-lagumdzijskih i balijsko-kompleksaskih pamfleta, dobro probavljivih u stomacima samo onih koji su ne tako davno govorili da su se u BIH poklala nekakva poludivlja plemen i koji i danas kao i ranije nasu zemlju smatraju rasadnikom nekakvih terorista, radije obrati paznju na moj konkretni stav i ako hoces prokomentiraj
Nisu li?

Oni koji te ubjedjuju da je na Bosnu i Hercegovinu izvrsena agresija (sto je u principu tacno!) sjede s tim istim agresorima vec 15 godina i kroje cjelokupnom narodu gace kako se njima hoce!

Svi, SVI na ovom svijetu imaju pravo da Srbiju optuze za agresiju osim onih koji su s njima u isti curak puhali jos od 1990!
Ako ne i od prije, da bi se dokopali slobode iz zatvora a onda zahvalili preko ledja naroda koga su predstavljali i dan danas predstavljaju!

Dakle - upali motorku!
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Molim Vas :oops: ja bih i Janeza Janšu za savjetnika :oops: Kučana , baš kao nekad :D u julu '91 kad su krenuli s tenkovima da lafo sačuvaju neke granice .
Vodenjak

#46 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by Vodenjak »

Anderson wrote:
Alfons Kauders wrote:
Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala i nogirala Bosnjake 50 godina? Joji list?Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list na kojem ga Slovenci stampaju vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.
Bio jednom jedan car i imao tri sina - Dugonju, Trbonju i Vidonju....

Hans Christian Andersen pisao bajke a ti nastavljas...
Sta ti je bilo s Bosnjacima-Muslimanima prije navedenih gradonacelnika na koje si kivan?
Jesu li ikad, IKAD PRIJE bili priznati kao nacija?

Jesu ali u tvojim i Hansovim bajkama mozda!

A sad se pishate po ljudima koji su prvi u istoriji to ucinili!
Klasicna SDA-ovska podvaljotina i bljuvotina!
Kao i mnoge druge!

A kad pominjes Kemala Kurspahica, ustani i duboko se pokloni!
Otisao je iz Sarajeva jer je znao da se tebi i slicnima vise svidja nepismeni blecak iz Havaza pa vas je ostavio da se shirite kako vam je volja!
Protiv takvih pamet ne moze nista!
Beton je to!
I to armirani!
Fair Life

#47 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by Fair Life »

Vodenjak wrote:...Protiv takvih pamet ne moze nista!
Beton je to!
I to armirani!
Ili macola od 10 kila ili ovaj maleni...

Image
Vodenjak

#48 Re: Kucan mjesto Ashdowna?

Post by Vodenjak »

Fair Life wrote:
Vodenjak wrote:...Protiv takvih pamet ne moze nista!
Beton je to!
I to armirani!
Ili macola od 10 kila ili ovaj maleni...

Image
Niposto macola Fair...
To treba polako u glavu kljucati, kljucati, kljucati...

Image
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Ako već biramo posljednjeg visokog predstavnika(nadam se) i ako je važno da bude neko ko poznaje ovo područje zašto recimo to ne bi bio bivši predsjednik Makedonije Kiro Gligorov umjesto Kučana.
Toozla

Post by Toozla »

...zasto Gligorov???
...Kucan ima europske konekcije i prosao je proceduru prijema u EU...
...zasto Gligorov???
Post Reply