Kucan mjesto Ashdowna?
-
u Fatime vise Jajca
Alfons pazi ti,mogao bi lahko da zavrsis kod Sadama,,Bush i njegova klapa FBI,CIA itd te/nas prate.Sve i jedan forum se ceslja k'o Mujina kobila... 
- Alfons Kauders
Bujrum, malo da i ja vidim svijeta, red bi bio...u Fatime vise Jajca wrote:Alfons pazi ti,mogao bi lahko da zavrsis kod Sadama,,Bush i njegova klapa FBI,CIA itd te/nas prate.Sve i jedan forum se ceslja k'o Mujina kobila...
Necu ba, Sadam i jest njihov cojk, pitaj Irance.
Pa ja, pa da se onda i ja javljam na forume iz dijaspore i lozim ljude da ratuju ko neki na ovoj temi...
-
Anderson
#28 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala i nogirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list na kojem ga Slovenci stampaju vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.Alfons Kauders wrote:
Bijedan si, ti ljudi i taj list su ucinili vise za ovu zemlju nego sto bi tvoja SDASDSHDZ gamad ucinila za milenij... Uostalom, ti vjerovatno i ne zivis ovdje pa tako fino pametujes, sta te onda briga...
- pitt
A sta mislis da ja dzabe drezdim na forumuu Fatime vise Jajca wrote:Alfons pazi ti,mogao bi lahko da zavrsis kod Sadama,,Bush i njegova klapa FBI,CIA itd te/nas prate.Sve i jedan forum se ceslja k'o Mujina kobila...
- Alfons Kauders
#30 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
E pa sad niko ne negira Bosnjake, pa jel nam dobro ?Anderson wrote:Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.Alfons Kauders wrote:
Bijedan si, ti ljudi i taj list su ucinili vise za ovu zemlju nego sto bi tvoja SDASDSHDZ gamad ucinila za milenij... Uostalom, ti vjerovatno i ne zivis ovdje pa tako fino pametujes, sta te onda briga...
Oslobodjenje nije vise isto, imas pravo - propalo je, a propalo je bas zato sto je bilo Oslobodjenje, a ne Avaz...
Koja ti jos imena smetaju u Sarajevu, jel ti smetaju mozda Divjak, Vikic, ili Bogicevic ?
- Alfons Kauders
Dje ce ti dusa !pitt wrote:A sta mislis da ja dzabe drezdim na forumuu Fatime vise Jajca wrote:Alfons pazi ti,mogao bi lahko da zavrsis kod Sadama,,Bush i njegova klapa FBI,CIA itd te/nas prate.Sve i jedan forum se ceslja k'o Mujina kobila...:D Sve ja pishem.....,
:D:D:D
Ako ja padnem, svi cete se sa mnom na Kubi suncat !
- Alfons Kauders
Jasta, u Guantanamu svi za Holandiju navijaju !pitt wrote:neka neka...svi cete vi meni narandzasto nosat:D:D
- Alfons Kauders
Ne brine mene put, avionom se pici, zacas...
Smjestaj ja zajeban...
Smjestaj ja zajeban...
- manijak1
Apsolutno fantastično.E pa sad niko ne negira Bosnjake, pa jel nam dobro ?
-
meatoverhere
#38 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
Ma oni se lijepo dogovaraju sa Karadzicem, Paravcem, Bobanom i slicnim spodobama. To su im koalicioni partneri, ali Divjak, Vikic, Dane su garant cetnici. Tu ne vrijede rezoni i logika. Valjda im treba neko s kim mogu rahat na minderima dijelit Bosnu.Alfons Kauders wrote:E pa sad niko ne negira Bosnjake, pa jel nam dobro ?Anderson wrote:Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.Alfons Kauders wrote:
Oslobodjenje nije vise isto, imas pravo - propalo je, a propalo je bas zato sto je bilo Oslobodjenje, a ne Avaz...
Koja ti jos imena smetaju u Sarajevu, jel ti smetaju mozda Divjak, Vikic, ili Bogicevic ?
- Alfons Kauders
Cuj o tvom trosku, a ja mislio Bush casti...
Hajde, uvezi me, da uzmem godisnji, ionako je vrijeme bezze, malo da vidim te Karibe...
Hajde, uvezi me, da uzmem godisnji, ionako je vrijeme bezze, malo da vidim te Karibe...
- Alfons Kauders
#40 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
Smetaju im, smetaju, al im ne smetaju kojekakvi skorojevici, Aque, Avazi i sl. jer su to "nasi" skorojevici...meatoverhere wrote:Ma oni se lijepo dogovaraju sa Karadzicem, Paravcem, Bobanom i slicnim spodobama. To su im koalicioni partneri, ali Divjak, Vikic, Dane su garant cetnici. Tu ne vrijede rezoni i logika. Valjda im treba neko s kim mogu rahat na minderima dijelit Bosnu.Alfons Kauders wrote:E pa sad niko ne negira Bosnjake, pa jel nam dobro ?Anderson wrote: Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala Bosnjake 50 godina? Joji list? Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.
- Alfons Kauders
Ma daj, to je sica, jeftina Kuba, a ionako me nece hranit...pitt wrote:jasta....a ko porez placha cika bushuAlfons Kauders wrote:Cuj o tvom trosku, a ja mislio Bush casti...![]()
Uostalom ja mislim da je to tax deductable, pa kad me liferujes tamo samo to navedi na prijavi poreza...
-
bolero1968
Alfons Kauders wrote:A da dovedemo Sadama, ionako je bez posla u zadnje vrijeme ?![]()
Al ozbiljno, ima frajer sve moguce kvalifikacije:
Vodio je drzavu u kojoj zive Siti, Suniti i Kurdi, i niko se nije bunio (a ko jest nije se proveo), dakle vjerovatno ce se snaci i s nasim plemenima...
Ratni zlocinac je, sto kod nas odavno nikome vise ne smeta,
Kriminalac je, sto isto nikome ne smeta,
U zatvoru je, ni to, hvala dragom Bogu, nikom kod nas ne smeta (Alija & Co, Radovan i Momo i mnogi drugi su redovno gostovali u nasim KP domovima)
Sta cekamo ? Dajte ljudi da kakvu peticiju odradimo dok ga nisu pogubili !
Ova je dobra
- Vodenjak
#44 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
Nisu li?fadil schtil wrote:
mjesto avdicevsko-lagumdzijskih i balijsko-kompleksaskih pamfleta, dobro probavljivih u stomacima samo onih koji su ne tako davno govorili da su se u BIH poklala nekakva poludivlja plemen i koji i danas kao i ranije nasu zemlju smatraju rasadnikom nekakvih terorista, radije obrati paznju na moj konkretni stav i ako hoces prokomentiraj
Oni koji te ubjedjuju da je na Bosnu i Hercegovinu izvrsena agresija (sto je u principu tacno!) sjede s tim istim agresorima vec 15 godina i kroje cjelokupnom narodu gace kako se njima hoce!
Svi, SVI na ovom svijetu imaju pravo da Srbiju optuze za agresiju osim onih koji su s njima u isti curak puhali jos od 1990!
Ako ne i od prije, da bi se dokopali slobode iz zatvora a onda zahvalili preko ledja naroda koga su predstavljali i dan danas predstavljaju!
Dakle - upali motorku!
- manijak1
- Vodenjak
#46 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
Bio jednom jedan car i imao tri sina - Dugonju, Trbonju i Vidonju....Anderson wrote:Joji ljudi i joji list? Oni ljudi sto su bili clanovi CK partije koja je negirala i nogirala Bosnjake 50 godina? Joji list?Onaj list kojeg je Kurspahic vodio u ratu? Gdje ti je Kurpashic sad? Sto se tice lista ni list na kojem ga Slovenci stampaju vise nije isti, a kamoli nesto drugo. Inace SDASDSHDZ gamad jesu gamad ali ne moja. Ja inace zivim ovdje.Alfons Kauders wrote:
Hans Christian Andersen pisao bajke a ti nastavljas...
Sta ti je bilo s Bosnjacima-Muslimanima prije navedenih gradonacelnika na koje si kivan?
Jesu li ikad, IKAD PRIJE bili priznati kao nacija?
Jesu ali u tvojim i Hansovim bajkama mozda!
A sad se pishate po ljudima koji su prvi u istoriji to ucinili!
Klasicna SDA-ovska podvaljotina i bljuvotina!
Kao i mnoge druge!
A kad pominjes Kemala Kurspahica, ustani i duboko se pokloni!
Otisao je iz Sarajeva jer je znao da se tebi i slicnima vise svidja nepismeni blecak iz Havaza pa vas je ostavio da se shirite kako vam je volja!
Protiv takvih pamet ne moze nista!
Beton je to!
I to armirani!
- Fair Life
#47 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
Ili macola od 10 kila ili ovaj maleni...Vodenjak wrote:...Protiv takvih pamet ne moze nista!
Beton je to!
I to armirani!

- Vodenjak
#48 Re: Kucan mjesto Ashdowna?
Niposto macola Fair...Fair Life wrote:Ili macola od 10 kila ili ovaj maleni...Vodenjak wrote:...Protiv takvih pamet ne moze nista!
Beton je to!
I to armirani!
To treba polako u glavu kljucati, kljucati, kljucati...