KRVAVE PARE

Alipasa

Post by Alipasa »

Jeste zapeli samo Sraguindziju da dovedete na vlast.Jeste li vi sigurni da ce vam SDP donijeti nesto bolje.Pa imali su oni priliku da vladaju i sta su napravili izjednacili su mene dobitnika najvecih ratnih priznanja sa cetnicima.SDP trazi koaliciju sa SNSD i Dodikom,a svaki dan mozemo biti svjedoci Dodikovih fasistickih izjava.Grdno se svi varate ako mislite da ce nam ta koalicija donijeti nesto bolje.Ja bih licno sutra glasao za stranku koja bi mi garantovala da ce za svoj mandat napraviti 200 kilometara autoputa ali za taj projekat nema para.Malezija ce vjerovatno praviti autoput ali samo uz saradnju sa SDA u to sam ubijeden,jer nedaju Muslimanske zemlje pare Kjafirima a pogotovu ne komunistima.Zato smatram da SDA moze jedino da nam pomogne.Ovaj put cu glasati za SDA ako nista ne urade za 4 godine onda BOSS to je moj izbor.Cestitam svima sretnu novu godinu :razz:
Fair Life

Post by Fair Life »

Alipasa wrote:Jeste zapeli samo Sraguindziju da dovedete na vlast.Jeste li vi sigurni da ce vam SDP donijeti nesto bolje.Pa imali su oni priliku da vladaju i sta su napravili izjednacili su mene dobitnika najvecih ratnih priznanja sa cetnicima.SDP trazi koaliciju sa SNSD i Dodikom,a svaki dan mozemo biti svjedoci Dodikovih fasistickih izjava.Grdno se svi varate ako mislite da ce nam ta koalicija donijeti nesto bolje.Ja bih licno sutra glasao za stranku koja bi mi garantovala da ce za svoj mandat napraviti 200 kilometara autoputa ali za taj projekat nema para.Malezija ce vjerovatno praviti autoput ali samo uz saradnju sa SDA u to sam ubijeden,jer nedaju Muslimanske zemlje pare Kjafirima a pogotovu ne komunistima.Zato smatram da SDA moze jedino da nam pomogne.Ovaj put cu glasati za SDA ako nista ne urade za 4 godine onda BOSS to je moj izbor.Cestitam svima sretnu novu godinu :razz:
Ne smeta ti SDA koaliranje sa SDS-om, aaa ? A Dodik te zulja ??

Lezi ti na 'dedin' mezar i cekaj Azraela, ili jos bolje otidji na plato i reci im DOSTA!
mostarac

Post by mostarac »

Alipasa wrote:Jeste zapeli samo Sraguindziju da dovedete na vlast.Jeste li vi sigurni da ce vam SDP donijeti nesto bolje.Pa imali su oni priliku da vladaju i sta su napravili izjednacili su mene dobitnika najvecih ratnih priznanja sa cetnicima.SDP trazi koaliciju sa SNSD i Dodikom,a svaki dan mozemo biti svjedoci Dodikovih fasistickih izjava.Grdno se svi varate ako mislite da ce nam ta koalicija donijeti nesto bolje.Ja bih licno sutra glasao za stranku koja bi mi garantovala da ce za svoj mandat napraviti 200 kilometara autoputa ali za taj projekat nema para.Malezija ce vjerovatno praviti autoput ali samo uz saradnju sa SDA u to sam ubijeden,jer nedaju Muslimanske zemlje pare Kjafirima a pogotovu ne komunistima.Zato smatram da SDA moze jedino da nam pomogne.Ovaj put cu glasati za SDA ako nista ne urade za 4 godine onda BOSS to je moj izbor.Cestitam svima sretnu novu godinu :razz:
svidjalo se tebi ili ne svidjalo i dovescemo :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Vlada RS zamrznula pomoć haškim pritvorenicima

Vlada Republike Srpske u petak je službeno priopćila kako je stavila moratorij na vlastitu odluku o materijalnoj pomoći obiteljima i osobama iz RS koje se nalaze u pritvoru Haškog suda.

BANJA LUKA - ‘Vlada RS odlučila se na ovaj korak zbog brojnih reakcija nevladinih organizacija i drugih institucija na njezinu odluku od 22. prosinca da se pomogne haškim optuženicima i njihovim obiteljima’, priopćeno je iz ureda za odnose s javnošću vlade RS.

Prema ovoj odluci, haški pritvorenici iz RS imaju pravo na stalnu novčanu pomoć u visini dvije prosječne plaće, a njihove obitelji u iznosu jedne prosječne plaće zaposlenih u RS u prethodnoj godini.

Vlada RS se također obavezala snositi troškove povratnih avio-karata članovima najuže obitelji uhićenika dva puta godišnje.

Hina
subota, 31.12.2005.
Post Reply