Privremeni je postavljen...

Znaci izgovori su krenuli nista se ne moze uraditi da se skine pa onda vljamo supljake. Neko ispituje kako ce proci.Ma.Le.Na wrote:Odakle se vidi ovo i da li se uopće vidi iz grada?
Bogme ja gledah i ne vidjeh nista.Ma.Le.Na wrote:Odakle se vidi ovo i da li se uopće vidi iz grada?
Al stvarno ovo je veca sprdacina sa njihovim svetinjama nego s nama.L u c i f e r wrote:Bogme ja gledah i ne vidjeh nista.Ma.Le.Na wrote:Odakle se vidi ovo i da li se uopće vidi iz grada?
mozda zato sto ovo vise lici na kriz a ne na krstL u c i f e r wrote:Al stvarno ovo je veca sprdacina sa njihovim svetinjama nego s nama.L u c i f e r wrote:Bogme ja gledah i ne vidjeh nista.Ma.Le.Na wrote:Odakle se vidi ovo i da li se uopće vidi iz grada?
Dobro kaze covjek: dva svezana kolca...
Mozel ga iko slikati iz grada odakle se vidi pa da vidimo i to cudo...karanana wrote:Ja mislim da sam ga vidio sa chengic vile. Otprilike sa onog trotoara kod velana nebodera
+1Ma.Le.Na wrote:Konstrukcija je toliko prEsmesnada bi mene stid bilo ovo proglasiti za antenu kamoli simbol nekog stradanja ili vjere
Ne da me ne provocira nego cak osjetim dozu sažaljenja prema postavljacima![]()
Ono u Mostaru je objekat, The f* monument za ovo![]()
Da mene neko predstavlja ovakvim, žicom povezanim profilima, ja bih sama išla da ga pokrijem kakvim boscalukom i sakrijem sramotu
L u c i f e r wrote:Mozel ga iko slikati iz grada odakle se vidi pa da vidimo i to cudo...karanana wrote:Ja mislim da sam ga vidio sa chengic vile. Otprilike sa onog trotoara kod velana nebodera
Ma ne bi ni hablova pomogla....hi hi hi...BHCluster wrote:L u c i f e r wrote:Mozel ga iko slikati iz grada odakle se vidi pa da vidimo i to cudo...karanana wrote:Ja mislim da sam ga vidio sa chengic vile. Otprilike sa onog trotoara kod velana nebodera
Nemam teleskopsku lecu na fotoaparatu.
Kojim kompleksima,.... je stvarno mislis da je Sarajlija nesto kao bolji a neko iz manjeg grada poput Banjaluke, Tuzle, Bihaca,.. nesto kao iskompleksiran zbog radi manje carsije?L u c i f e r wrote:Ma sta se primate ljudi ba sta vam je...
Sam krst je tako ocita i providna provokacija da je to smijesno.
Jos je smjesnije o kakvoj se monumentalnoj gradjevini radi.
A najsmjesniji ovi trolcici po temi sa kompleksima kontra mrskih sarajlija.
Za kraj, hajmo malo realno sagledati stvar.
Imamo pun grad krstova. Imamo statuu pape u sred grada. Nismo ubijani samo sa zlatista vec nema odakle nismo. Komad betona i zeljeza je samo komad betona i zeljeza. Nit kad zagledamo gore nit bi nam sta bilo da je veliki ko trebevic. Imamo hejbet pravih i precih problema.
Savaki put pred izbore slicna prica.
Raspirivanje nacionalnih tenzija kako bi svaki tor glasao za svog cobana.
Bace vam kost da se glozite dok oni vladaju i hapaju.
Jebo to.
Hopusteno.
Chisum wrote:Jebale ti Sarajlijice sve zivo i mrtvo.Camber wrote:Znam, jesu, jesu, na taj nacin sto su se peti i sedmi nakon Daytona povukli sa onog sto su zauzeli, za frtalj Sarajeva i gas u paketu naravno. Sve zestoki momci? Centimetra nisu oslobodili, 500 000 ljudi pod opsadom tri godine, dozvolili da ih opkole sa hiljadama komada artiljerijskog oruzja i prstom mrdnuli nisu da to sprijece, cak naprotiv, dok su u Bjeljini klali, po Bascarsiji se ispijale kahve, kad je na Ilidzi puknulo, bilo je, "nece to u centar".zateznistub wrote: NJima je on i slicni jebali mater onda kad je to trebalo, znas onaj period '92-'95 ono, kad je trebalo. Znas, tada jebi ga, nije bilo tastatura i picki iz dijaspore da nas sokole
Pa da je bilo 500 000 krajisnika, do Sofije bi dosli. Golim rukama bi ih pojeli. Sinove bosansko-krajiske ukrstati sa kscerima bosnjackim Sarajlicama, mozda se i dobiju pravi ljudi. Toplo preporucam Buzimce, ako hocete vec fajtere koji ce za svoju kozu razvaliti prije toga deset neprijateljskih. "Mehki" ste Sarajlice, "mehki".
"Toplo preporucam Buzimce"![]()
A "Krajine" nisi vidio ni nacrtane, majmune s Poskoka.
Da se ja pitam srušio bih sve religijske objekte sagrađene nakon 1900-te. Ovo što bi ostalo bi bilo sasvim dovoljno s obzirom koliko ima istinskih vjernika u BiH.dustaban wrote:Treba u paketu srusiti taj krst i onu dzamiju na stupskoj petlji. Pa onda onu katolicku skalameriju povis Mostara...
Ama pune ruke posla, 'bem ti religiju i ko je izmisli.
Mister Yes wrote:Da se ja pitam srušio bih sve religijske objekte sagrađene nakon 1900-te. Ovo što bi ostalo bi bilo sasvim dovoljno s obzirom koliko ima istinskih vjernika u BiH.dustaban wrote:Treba u paketu srusiti taj krst i onu dzamiju na stupskoj petlji. Pa onda onu katolicku skalameriju povis Mostara...
Ama pune ruke posla, 'bem ti religiju i ko je izmisli.