Krst na Humu iznad Mostara
- James_ Harden
#26 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Eto vidiš. Tamo se negdje po bijelom svijetu natežu sa bradonjama i onda nas ovdje smaraju svojim frustracijama 
-
energy star
#27 Re: Krst na Humu iznad Mostara
počeše se natezati sa mnom!_mufljuz_ wrote:jesu l te bar dobro nateglienergy star wrote:a ja bio u saudijskoj arabiji. i na aerodromu neke bradonje počeše me natezati._mufljuz_ wrote:meni je jedan vozac autobusa u njemackoj postavio pitnje kao sta predstavlja krst u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l krscanin - kaze katolik cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....
eto sta misle ljudi turisti....
ja gledam šta im je , koji im je klinac.
kad oni objasniše da ne smijem držati oko vrata lančić jer je križ na njemu!
stipu ti pljušu čupri!![]()
lapsus linguae
- Stjui
#28 Re: Krst na Humu iznad Mostara
što će vam to veliko "u" u nicku?dUm wrote: rekoh politicku i nacionalnu provokaciju
-
Nomo
#29 Re: Krst na Humu iznad Mostara
nemoj prepisivati Ujelo te prase , budi originalandUm wrote:Eh kad se sjetim foruma od prije 5,6,7... godina i Mirčerke i Jebacha čak i_mufljuz_ wrote:meni je jedan vozac autobusa u njemackoj postavio pitnje kao sta predstavlja krst u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l krscanin - kaze katolik cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....
eto sta misle ljudi turisti....Zoomketa i ovih sad gariba što se nakotilo dođe mi da suzu pustim.
meni je jedan vozac autobusa u Turskoj postavio pitnje kao sta predstavljaju turske zastave u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l musliman - kaze musliman cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....
-
energy star
#30 Re: Krst na Humu iznad Mostara
dUm wrote:Eh kad se sjetim foruma od prije 5,6,7... godina i Mirčerke i Jebacha čak i_mufljuz_ wrote:meni je jedan vozac autobusa u njemackoj postavio pitnje kao sta predstavlja krst u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l krscanin - kaze katolik cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....
eto sta misle ljudi turisti....Zoomketa i ovih sad gariba što se nakotilo dođe mi da suzu pustim.
meni je jedan vozac autobusa u Turskoj postavio pitnje kao sta predstavljaju turske zastave u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l musliman - kaze musliman cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....
-
Nomo
#31 Re: Krst na Humu iznad Mostara
naravno da ga nece pojesti ali hoce tebe . fasizam ubija .dUm wrote:.....malo je bilo zauzeto.....Stjui wrote:što će vam to veliko "u" u nicku?dUm wrote: rekoh politicku i nacionalnu provokaciju
Ne boj se nista neće te slova pojesti
-
energy star
#32 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Stjui wrote:što će vam to veliko "u" u nicku?dUm wrote: rekoh politicku i nacionalnu provokaciju
Društvo Uglednih mostaraca
-
Fact
#33 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Nema krsta na Humu!
Što lažete ovaj napaćeni narod?
-
Nomo
#34 Re: Krst na Humu iznad Mostara
je su l ti oci ispaleenergy star wrote:a ja bio u saudijskoj arabiji. i na aerodromu neke bradonje_mufljuz_ wrote:meni je jedan vozac autobusa u njemackoj postavio pitnje kao sta predstavlja krst u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l krscanin - kaze katolik cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....
eto sta misle ljudi turisti.....počeše me natezati
ja gledam šta im je , koji im je klinac.
kad oni objasniše da ne smijem držati oko vrata lančić jer je križ na njemu!
stipu ti pljušu čupri!
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#35 Re: Krst na Humu iznad Mostara
joli wrote:Ovo postaje stavrno uznemirujuce,Krst na Zlatistu.Krst na Humu.Iznad skoro svakog Bosnjackog grada krst.Sta cemo.Imali ko prijedloga.
ova slika nije uradjena da valja , montaza.
slikano je sa donje strane mosta gdje se radobolja ulijeva u neretvu i hum i kriz ostaju iza ledja na jugu , da je slika u redu vidjela bi se planinica koja je na sjeveru.
oko krsta na zlatistu nestalo materijala za raspravu pa sad bi se dizale tenzije i u mostaru , kad prodju izbori bice opet po starom, nikog vise nece bolit qurac sto je mostarski kriz na humu.
-
Nomo
#36 Re: Krst na Humu iznad Mostara
dUm wrote:Eh kad se sjetim foruma od prije 5,6,7... godina i Mirčerke i Jebacha čak iZoomketa i ovih sad gariba što se nakotilo dođe mi da suzu pustim.
[/quote]nemoj prepisivati Ujelo te prase , budi originalan
[/quote]Samo bi idiot prepisivao ovoliki tekst, dok bi pameta koristio opciju COPY-PASTE koju podžava OS Windows još od 1995
opet hafis , bas si neumoran . nisam znao da si bio clan foruma prije 7 godina . i sta bi ? i sada se vratio staroj ljubavi
-
alzu1977
#37 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Šta bih ja volio, to je jedno, i sigurno se ne bi svidjelo graditeljima i štovaocima tih krstova, ali realno, dok god se ti krstovi grade na zakonom propisan način i uz dozvolu organa uprave koji o tom odlučuju, mi možemo mahati ušima.
I ovaj na Zlatištu je problem samo zbog vlasničkih odnosa i historije zemljišta na kojem je podignut, inače bi davno bio sagrađen onaj pravi, i mi tu ne bi mogli ništa učiniti.
I ovaj na Zlatištu je problem samo zbog vlasničkih odnosa i historije zemljišta na kojem je podignut, inače bi davno bio sagrađen onaj pravi, i mi tu ne bi mogli ništa učiniti.
- _mufljuz_
#38 Re: Krst na Humu iznad Mostara
ima li dje slika Maminja da nabije i krst isto na kurac 
-
RahatHurmašica
#39 Re: Krst na Humu iznad Mostara
aaaaa, imamo i "novog" starog bojovnika na temi. ko si junače, znamo li se?dUm wrote:[
Ma bravo majstore , šta ti je iskustvo
- James_ Harden
#40 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Ali sad ozbiljno - stvarno mi nije jasno zašto bi nekom taj krst toliko smetao. Neka ga ba, ko ga jebe. Ni iz džepa ni u džep. Zemlja u kojoj žive tri naroda i tri religije + ostali. Šta ima veze što se na nekom brdu vidi krst
Stvarno bi konačno trebali preboljeti te dječije bolesti.
Ne možeš se vazda pecati na svaku seljačku provokaciju ko bekan
Ne možeš se vazda pecati na svaku seljačku provokaciju ko bekan
- TheWatcher
#41 Re: Krst na Humu iznad Mostara
locked zlatiste teleportacija na mostarjoli wrote:Ovo postaje stavrno uznemirujuce,Krst na Zlatistu.Krst na Humu.Iznad skoro svakog Bosnjackog grada krst.Sta cemo.Imali ko prijedloga.
-
Nomo
#42 Re: Krst na Humu iznad Mostara
je su l ti oci ispale
kurati su arapi[/quote]
[/quote]
ipak si uzivao u taslacenju , a znaju li ti ukucani da se stemas sa muskarcima . i to sa arapima . nemoj da saznaju u crkvi bice ljubomorni
ipak si uzivao u taslacenju , a znaju li ti ukucani da se stemas sa muskarcima . i to sa arapima . nemoj da saznaju u crkvi bice ljubomorni
- Seoskivaralica
#43 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Demagoga....Fact wrote:Nema krsta na Humu!
- James_ Harden
#44 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Taj što voli da se nateže sa bradonjama neka navrati kod mene. Da poričamo oko nekih stvari. Btw - valjda zna kako izgleda James HardenNomo wrote:je su l ti oci ispalekurati su arapi

-
energy star
#45 Re: Krst na Humu iznad Mostara
James_ Harden wrote:Taj što voli da se nateže sa bradonjama neka navrati kod mene. Da poričamo oko nekih stvari. Btw - valjda zna kako izgleda James HardenNomo wrote:je su l ti oci ispalekurati su arapi
![]()
Vas su Arapi dobro nategnuli.
Jesu dali pare za džamije, ali vas nisu informirali da u paketu dolaze i ogromne crkve i ogromni križevi na brdima.
- James_ Harden
#46 Re: Krst na Humu iznad Mostara
Hodi da čika Harden da bombonu 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji