Krst na Humu iznad Mostara

James_ Harden

#26 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by James_ Harden »

Eto vidiš. Tamo se negdje po bijelom svijetu natežu sa bradonjama i onda nas ovdje smaraju svojim frustracijama :D
energy star

#27 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by energy star »

_mufljuz_ wrote:
energy star wrote:
_mufljuz_ wrote:meni je jedan vozac autobusa u njemackoj postavio pitnje kao sta predstavlja krst u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l krscanin - kaze katolik cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....

eto sta misle ljudi turisti....
a ja bio u saudijskoj arabiji. i na aerodromu neke bradonje počeše me natezati.
ja gledam šta im je , koji im je klinac.
kad oni objasniše da ne smijem držati oko vrata lančić jer je križ na njemu!

stipu ti pljušu čupri!
jesu l te bar dobro nategli :lol: :lol:
počeše se natezati sa mnom!
lapsus linguae
Stjui

#28 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Stjui »

dUm wrote: rekoh politicku i nacionalnu provokaciju
što će vam to veliko "u" u nicku?
Nomo

#29 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Nomo »

dUm wrote:
_mufljuz_ wrote:meni je jedan vozac autobusa u njemackoj postavio pitnje kao sta predstavlja krst u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l krscanin - kaze katolik cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....

Eh kad se sjetim foruma od prije 5,6,7... godina i Mirčerke i Jebacha čak i :evil: Zoomketa i ovih sad gariba što se nakotilo dođe mi da suzu pustim.

meni je jedan vozac autobusa u Turskoj postavio pitnje kao sta predstavljaju turske zastave u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l musliman - kaze musliman cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....

nemoj prepisivati Ujelo te prase , budi originalan
energy star

#30 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by energy star »

dUm wrote:

Eh kad se sjetim foruma od prije 5,6,7... godina i Mirčerke i Jebacha čak i :evil: Zoomketa i ovih sad gariba što se nakotilo dođe mi da suzu pustim.

meni je jedan vozac autobusa u Turskoj postavio pitnje kao sta predstavljaju turske zastave u mostaru - rekoh politicku i nacionalnu provokaciju - i nista vise od toga - kaze covjek isto sam pomislio kad sam vidio taj hakaret i pitah ga je l musliman - kaze musliman cojk odusevio ga mostar - i ne moze da vjeruje da se takav moronluk izgradio....

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nomo

#31 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Nomo »

dUm wrote:
Stjui wrote:
.....malo je bilo zauzeto.....
Ne boj se nista neće te slova pojesti
naravno da ga nece pojesti ali hoce tebe . fasizam ubija .
energy star

#32 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by energy star »

Stjui wrote:

Društvo Uglednih mostaraca

:D
Fact

#33 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Fact »

Nema krsta na Humu!

Što lažete ovaj napaćeni narod?
Nomo

#34 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Nomo »

energy star wrote:

a ja bio u saudijskoj arabiji. i na aerodromu neke bradonje
počeše me natezati
.
ja gledam šta im je , koji im je klinac.
kad oni objasniše da ne smijem držati oko vrata lančić jer je križ na njemu!

stipu ti pljušu čupri!
je su l ti oci ispale :shock: kurati su arapi
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#35 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by crysis »

joli wrote:Ovo postaje stavrno uznemirujuce,Krst na Zlatistu.Krst na Humu.Iznad skoro svakog Bosnjackog grada krst.Sta cemo.Imali ko prijedloga.
Image

ova slika nije uradjena da valja , montaza.
slikano je sa donje strane mosta gdje se radobolja ulijeva u neretvu i hum i kriz ostaju iza ledja na jugu , da je slika u redu vidjela bi se planinica koja je na sjeveru.
oko krsta na zlatistu nestalo materijala za raspravu pa sad bi se dizale tenzije i u mostaru , kad prodju izbori bice opet po starom, nikog vise nece bolit qurac sto je mostarski kriz na humu.
Nomo

#36 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Nomo »

dUm wrote:Eh kad se sjetim foruma od prije 5,6,7... godina i Mirčerke i Jebacha čak i :evil: Zoomketa i ovih sad gariba što se nakotilo dođe mi da suzu pustim.

nemoj prepisivati Ujelo te prase , budi originalan
[/quote]
Samo bi idiot prepisivao ovoliki tekst, dok bi pameta koristio opciju COPY-PASTE koju podžava OS Windows još od 1995
[/quote]

opet hafis , bas si neumoran . nisam znao da si bio clan foruma prije 7 godina . i sta bi ? i sada se vratio staroj ljubavi :izet:
alzu1977

#37 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by alzu1977 »

Šta bih ja volio, to je jedno, i sigurno se ne bi svidjelo graditeljima i štovaocima tih krstova, ali realno, dok god se ti krstovi grade na zakonom propisan način i uz dozvolu organa uprave koji o tom odlučuju, mi možemo mahati ušima.

I ovaj na Zlatištu je problem samo zbog vlasničkih odnosa i historije zemljišta na kojem je podignut, inače bi davno bio sagrađen onaj pravi, i mi tu ne bi mogli ništa učiniti.
_mufljuz_

#38 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by _mufljuz_ »

ima li dje slika Maminja da nabije i krst isto na kurac :mrgreen:
RahatHurmašica

#39 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by RahatHurmašica »

dUm wrote:[

Ma bravo majstore , šta ti je iskustvo :izet:
aaaaa, imamo i "novog" starog bojovnika na temi. ko si junače, znamo li se?
James_ Harden

#40 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by James_ Harden »

Ali sad ozbiljno - stvarno mi nije jasno zašto bi nekom taj krst toliko smetao. Neka ga ba, ko ga jebe. Ni iz džepa ni u džep. Zemlja u kojoj žive tri naroda i tri religije + ostali. Šta ima veze što se na nekom brdu vidi krst :? Stvarno bi konačno trebali preboljeti te dječije bolesti.

Ne možeš se vazda pecati na svaku seljačku provokaciju ko bekan :roll:
TheWatcher

#41 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by TheWatcher »

joli wrote:Ovo postaje stavrno uznemirujuce,Krst na Zlatistu.Krst na Humu.Iznad skoro svakog Bosnjackog grada krst.Sta cemo.Imali ko prijedloga.
Image
locked zlatiste teleportacija na mostar :lol: :lol: i otkad je mostar bosnjacki grad :oops:
Nomo

#42 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Nomo »

je su l ti oci ispale :shock: kurati su arapi[/quote]

Ma bravo majstore , šta ti je iskustvo :izet:[/quote]

ipak si uzivao u taslacenju , a znaju li ti ukucani da se stemas sa muskarcima . i to sa arapima . nemoj da saznaju u crkvi bice ljubomorni :-D
Seoskivaralica

#43 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Seoskivaralica »

Fact wrote:Nema krsta na Humu!

Što lažete ovaj napaćeni narod?
Demagoga.... :-?
James_ Harden

#44 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by James_ Harden »

Nomo wrote:je su l ti oci ispale :shock: kurati su arapi
Taj što voli da se nateže sa bradonjama neka navrati kod mene. Da poričamo oko nekih stvari. Btw - valjda zna kako izgleda James Harden :D

Image
energy star

#45 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by energy star »

James_ Harden wrote:
Nomo wrote:je su l ti oci ispale :shock: kurati su arapi
Taj što voli da se nateže sa bradonjama neka navrati kod mene. Da poričamo oko nekih stvari. Btw - valjda zna kako izgleda James Harden :D

Image

Vas su Arapi dobro nategnuli.
Jesu dali pare za džamije, ali vas nisu informirali da u paketu dolaze i ogromne crkve i ogromni križevi na brdima.
James_ Harden

#46 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by James_ Harden »

Hodi da čika Harden da bombonu :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#47 Re: Krst na Humu iznad Mostara

Post by Chmoljo »

:-)
Locked