Kriza u 33-oj

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
edo_79

#151 Re: Kriza u 33-oj

Post by edo_79 »

Euridika wrote:Malo tjelovježbe ne škodi... :D
Malo skijanja, veslanja i stonog tenisa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#152 Re: Kriza u 33-oj

Post by Euridika »

edo_79 wrote:
Euridika wrote:Malo tjelovježbe ne škodi... :D
Malo skijanja, veslanja i stonog tenisa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sve akciJone vještine dolaze u obzir... :D :D
sunceKOtepsija

#153 Re: Kriza u 33-oj

Post by sunceKOtepsija »

u tim godinama je i sah rizicna aktivnost :D odose zglobovi :lol:
palestinka

#154 Re: Kriza u 33-oj

Post by palestinka »

Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
ing-ecc

#155 Re: Kriza u 33-oj

Post by ing-ecc »

palestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
sheilak wrote:Ma kakvi klonovi, kakve krize! dajte se saberite.

Euridika udana zena, u 33. majka troje (jel ono bi troje djece), uspjesna poslovna zena koja svojim diplomatskim sposobnostima i nagodnom naravi drzi pod kontrolom sobu punu muskaraca koji su se zadeverali na nekoj konferenciji i koja jos (k) tome odvaja zavidan dio svog ionako nedovoljnog slobodnog vremena da razgovara i razonodi usamljene (hajde necu reci napacene) forumase i izvlaci ih iz njihove ljusture! time cini uslugu i zenskom rodu jer automatski imamo barem par zenomrzaca manje jer vidi da i zena moze biti ok (iskreno hvala za to, euridika).

sta taj uvazeni gospodin zna. nek dodje na forum, sve ce mu se samo kazati.

(euridika je po meni puno bolja osoba od recimo one eurose koja je bila tek studentica, hajd rekla je uspjesna, i koja je vozila samo onu a klasu i nije bila majka. al je isto ovako bila cavrljasta i nagodna i zavrtila je pamet mnogim forumasima. i vjerujem da mnogima nedostaje...a vjerujem da i forum i oni njoj. zasto ljudi moraju odlaziti? :( )

a ja cu evo priznati da jesam ljubomorna i da svrsavam (sorry :D ) i na macana i na pomisao o njegovoj paznji.
Palestinka je bar samo ljubomorna (iako je ostavila i ovo: sta god jos treba :P ) dok je @Sheki i ljubomorna i jos i svrsava. Pa ispade da je Euridika fatalnija za zene nego za muskarce?! :) Sad ne znam ni ja sta da kazem, mozda sam i ja ljubomoran. :D Da nemate kakav dogovor vas tri?
Euridika
Globalna šefica

#156 Re: Kriza u 33-oj

Post by Euridika »

Ooooj, šta je ovo? :)
Nemojte mene u predsjednike, ja više volim biti s rajom. :thumbup:

@ing-ecc
Ja imam "dogovor" samo sa Pukepuke. 8-)
palestinka

#157 Re: Kriza u 33-oj

Post by palestinka »

Hahaha, naravno da imamo, tiha koalicija. Nisam u takmičenju za Miss foruma, pobjegla sam s fc zbog maco, srce i sl. Forum je oaza slobodnog razmišljanja i neslaganja. Niko se nikom ne mora svidjeti, ali te nečije razmišljanje može zaintrigirati. A ako razmišljanje ima osnovnu svrhu da se svidi i politiku nezamjeranja da bi forumaši, 'prepoznali takvo pisanje'...to je dosadno.
ing-ecc

#158 Re: Kriza u 33-oj

Post by ing-ecc »

A ja bih sad mogao i s vama tri gdje god samo da Euridiki razbijem(O) krizu, al moramo SVI. :)
I onda Euridika pise novi naslov: Kriza mi je razbijena. :thumbup:
supercali

#159 Re: Kriza u 33-oj

Post by supercali »

aha kriza
napaljena je ko klinka od 18 a nema tinejdzera da je ugasi i onda pjeva od parnog ugasi me vidis da kriziram :D
Matzan

#160 Re: Kriza u 33-oj

Post by Matzan »

palestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.

Ima li šta na belegiju? :izet:
palestinka

#161 Re: Kriza u 33-oj

Post by palestinka »

Matzan wrote:

Ima li šta na belegiju? :izet:
Dovoljno otrova bacio? Ok, sad sretan. Live long and prosper.
pukepuke

#162 Re: Kriza u 33-oj

Post by pukepuke »

Euridika wrote:Ooooj, šta je ovo? :)
Nemojte mene u predsjednike, ja više volim biti s rajom. :thumbup:

@ing-ecc
:kiss:
jao_situacije

#163 Re: Kriza u 33-oj

Post by jao_situacije »

Capajebo wrote:Moze samo uzivati u divnoj, ali mladosti vise ne moze :mrgreen:
:mrgreen:
sunceKOtepsija

#164 Re: Kriza u 33-oj

Post by sunceKOtepsija »

ti zenu pravu, zdravu sahrani :lol:
palestinka

#165 Re: Kriza u 33-oj

Post by palestinka »

sunceKOtepsija wrote:
palestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku
Nkraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
ti zenu pravu, zdravu sahrani :lol:
Sahranila? :-D ne shvatam., a vezano za alfa i beta ženke, pa euridika ima karakteristike betice.
sunceKOtepsija

#166 Re: Kriza u 33-oj

Post by sunceKOtepsija »

kontam to beta nesto drugorazredno, maltene za mezara, nisam upoznat s tom razlikom alfa beta zenke, garant ima neko objasnjenje u zenskim casopisima :D
palestinka

#167 Re: Kriza u 33-oj

Post by palestinka »

Bila je tema o alfama i betama na forumu, pa sam na to aludirala.
ing-ecc

#168 Re: Kriza u 33-oj

Post by ing-ecc »

pukepuke wrote:
Euridika wrote: @ing-ecc
Eto ti sta je kriza u 33-oj, ona pravi dogovor s njom. :D
I obje se raduju. :-)
Sephora

#169 Re: Kriza u 33-oj

Post by Sephora »

ing-ecc wrote:
pukepuke wrote:
Euridika wrote: @ing-ecc
Ubaci se između njih dvije.. :mrgreen: :mrgreen:
ing-ecc

#170 Re: Kriza u 33-oj

Post by ing-ecc »

Sephora wrote:
ing-ecc wrote:
pukepuke wrote: :kiss:
Bih ja kad bi to pomoglo u razrjesavanju krize :D ovako mi se cini da bi kriza bila jos veca. :pisnuo:
Sephora

#171 Re: Kriza u 33-oj

Post by Sephora »

ing-ecc wrote: Bih ja kad bi to pomoglo u razrjesavanju krize :D ovako mi se cini da bi kriza bila jos veca. :pisnuo:
Pa sto kriza veca - to bolje za tebe ... :lol:
Cartmane

#172 Re: Kriza u 33-oj

Post by Cartmane »

Vama kriza počinje od 25.
ing-ecc

#173 Re: Kriza u 33-oj

Post by ing-ecc »

Sephora wrote:
ing-ecc wrote: Bih ja kad bi to pomoglo u razrjesavanju krize :D ovako mi se cini da bi kriza bila jos veca. :pisnuo:
Pa sto kriza veca - to bolje za tebe ... :lol:
Oooo da, ja i tako nisam u krizi pa bi meni bilo jos bolje. :D Mislio sam da bi Euridiki bila veca kriza. Tesko bi to bilo podijeliti da pravda bude zadovoljena. :lol:
pukepuke

#174 Re: Kriza u 33-oj

Post by pukepuke »

Sephora wrote:
ing-ecc wrote: Eto ti sta je kriza u 33-oj, ona pravi dogovor s njom. :D
Nagodne smo nas dvije, lako se za sve dogovorimo :)
aminchev2

#175 Re: Kriza u 33-oj

Post by aminchev2 »

Euridika wrote:Eh, moji vi… u velikom sam belaju :sad:.

Sinoć mi jedan uvaženi gospodin reče da sam ja u krizi, tačnije da sam u godinama kad nastupa prva ozbiljna životna kriza. Sjeb'o me totalno :( :roll:

Cijelu noć sam dumala i dumala šta mi je činiti sa životom… znate i sami kako se teško boriti s krizama (te dužnička kriza, te kriza u Grčkoj, izbjeglička kriza itd.)... a sve što sam postigla je da sam neispavana, rješenja ni na pomolu.

I tu se ja sjetim… pa ja imam forum :D. Odoh pitati narod šta da uradim, ovdje ima pametnog svijeta, neko će mi već znati udijeliti pravi savjet.

Zato ljudi pomagajte, kako Boga znate… :D
Ja sam 33 prije 11 dana napunila
Od tad ne spavam.
Rado bih i ja da saznam kako se lijeci ova kriza.
Post Reply