Malo skijanja, veslanja i stonog tenisaEuridika wrote:Malo tjelovježbe ne škodi...
Kriza u 33-oj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#151 Re: Kriza u 33-oj
- Euridika
- Globalna šefica
#152 Re: Kriza u 33-oj
Sve akciJone vještine dolaze u obzir...edo_79 wrote:Malo skijanja, veslanja i stonog tenisaEuridika wrote:Malo tjelovježbe ne škodi...![]()
![]()
![]()
- sunceKOtepsija
#153 Re: Kriza u 33-oj
u tim godinama je i sah rizicna aktivnost
odose zglobovi 
-
palestinka
#154 Re: Kriza u 33-oj
Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
-
ing-ecc
#155 Re: Kriza u 33-oj
palestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
Palestinka je bar samo ljubomorna (iako je ostavila i ovo: sta god jos trebasheilak wrote:Ma kakvi klonovi, kakve krize! dajte se saberite.
Euridika udana zena, u 33. majka troje (jel ono bi troje djece), uspjesna poslovna zena koja svojim diplomatskim sposobnostima i nagodnom naravi drzi pod kontrolom sobu punu muskaraca koji su se zadeverali na nekoj konferenciji i koja jos (k) tome odvaja zavidan dio svog ionako nedovoljnog slobodnog vremena da razgovara i razonodi usamljene (hajde necu reci napacene) forumase i izvlaci ih iz njihove ljusture! time cini uslugu i zenskom rodu jer automatski imamo barem par zenomrzaca manje jer vidi da i zena moze biti ok (iskreno hvala za to, euridika).
sta taj uvazeni gospodin zna. nek dodje na forum, sve ce mu se samo kazati.
(euridika je po meni puno bolja osoba od recimo one eurose koja je bila tek studentica, hajd rekla je uspjesna, i koja je vozila samo onu a klasu i nije bila majka. al je isto ovako bila cavrljasta i nagodna i zavrtila je pamet mnogim forumasima. i vjerujem da mnogima nedostaje...a vjerujem da i forum i oni njoj. zasto ljudi moraju odlaziti?)
a ja cu evo priznati da jesam ljubomorna i da svrsavam (sorry) i na macana i na pomisao o njegovoj paznji.
- Euridika
- Globalna šefica
#156 Re: Kriza u 33-oj
Ooooj, šta je ovo?
Nemojte mene u predsjednike, ja više volim biti s rajom.
@ing-ecc
Ja imam "dogovor" samo sa Pukepuke.
Nemojte mene u predsjednike, ja više volim biti s rajom.
@ing-ecc
-
palestinka
#157 Re: Kriza u 33-oj
Hahaha, naravno da imamo, tiha koalicija. Nisam u takmičenju za Miss foruma, pobjegla sam s fc zbog maco, srce i sl. Forum je oaza slobodnog razmišljanja i neslaganja. Niko se nikom ne mora svidjeti, ali te nečije razmišljanje može zaintrigirati. A ako razmišljanje ima osnovnu svrhu da se svidi i politiku nezamjeranja da bi forumaši, 'prepoznali takvo pisanje'...to je dosadno.
-
ing-ecc
#158 Re: Kriza u 33-oj
A ja bih sad mogao i s vama tri gdje god samo da Euridiki razbijem(O) krizu, al moramo SVI.
I onda Euridika pise novi naslov: Kriza mi je razbijena.
I onda Euridika pise novi naslov: Kriza mi je razbijena.
- supercali
#159 Re: Kriza u 33-oj
aha kriza
napaljena je ko klinka od 18 a nema tinejdzera da je ugasi i onda pjeva od parnog ugasi me vidis da kriziram
napaljena je ko klinka od 18 a nema tinejdzera da je ugasi i onda pjeva od parnog ugasi me vidis da kriziram
- Matzan
#160 Re: Kriza u 33-oj
palestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
Ima li šta na belegiju?
-
palestinka
#161 Re: Kriza u 33-oj
Dovoljno otrova bacio? Ok, sad sretan. Live long and prosper.Matzan wrote:palestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
Ima li šta na belegiju?
- pukepuke
#162 Re: Kriza u 33-oj
Euridika wrote:Ooooj, šta je ovo?![]()
Nemojte mene u predsjednike, ja više volim biti s rajom.![]()
@ing-ecc
- jao_situacije
#163 Re: Kriza u 33-oj
Capajebo wrote:Moze samo uzivati u divnoj, ali mladosti vise ne moze
- sunceKOtepsija
#164 Re: Kriza u 33-oj
ti zenu pravu, zdravu sahranipalestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku kraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
-
palestinka
#165 Re: Kriza u 33-oj
Sahranila?sunceKOtepsija wrote:ti zenu pravu, zdravu sahranipalestinka wrote:Mogu li ja euridiku predložiti za predsjednicu bilo čega, može i razreda. Žena krotka, srednje vesela, hoće da joj vrijeme prođe lijepo i na forumu, pozitiva čista, nema oštro, samo lagane dopadljive doskočice, imamo pravu teta betu, ženu, majku, salonsku
Nkraljicu. Ih da je euridika bila u Daytonu, drugačije bi se završilo. Vještina je to, biti uvijek tako srednji. Odmah da kažem, da skratim, ljubomorna sam i šta god još treba. I što bi uvažena hopopoopopetneštopp, rekla mac mac matzane...kineski mačak.
- sunceKOtepsija
#166 Re: Kriza u 33-oj
kontam to beta nesto drugorazredno, maltene za mezara, nisam upoznat s tom razlikom alfa beta zenke, garant ima neko objasnjenje u zenskim casopisima 
-
palestinka
#167 Re: Kriza u 33-oj
Bila je tema o alfama i betama na forumu, pa sam na to aludirala.
-
ing-ecc
#168 Re: Kriza u 33-oj
Eto ti sta je kriza u 33-oj, ona pravi dogovor s njom.pukepuke wrote:Euridika wrote: @ing-ecc
I obje se raduju.
- Sephora
#169 Re: Kriza u 33-oj
Ubaci se između njih dvije..ing-ecc wrote:Eto ti sta je kriza u 33-oj, ona pravi dogovor s njom.pukepuke wrote:Euridika wrote: @ing-ecc
Ja imam "dogovor" samo sa Pukepuke.![]()
I obje se raduju.
-
ing-ecc
#170 Re: Kriza u 33-oj
Bih ja kad bi to pomoglo u razrjesavanju krizeSephora wrote:Ubaci se između njih dvije..ing-ecc wrote:Eto ti sta je kriza u 33-oj, ona pravi dogovor s njom.pukepuke wrote:![]()
I obje se raduju.![]()
- Sephora
#171 Re: Kriza u 33-oj
Pa sto kriza veca - to bolje za tebe ...ing-ecc wrote: Bih ja kad bi to pomoglo u razrjesavanju krizeovako mi se cini da bi kriza bila jos veca.
-
ing-ecc
#173 Re: Kriza u 33-oj
Oooo da, ja i tako nisam u krizi pa bi meni bilo jos bolje.Sephora wrote:Pa sto kriza veca - to bolje za tebe ...ing-ecc wrote: Bih ja kad bi to pomoglo u razrjesavanju krizeovako mi se cini da bi kriza bila jos veca.
- pukepuke
#174 Re: Kriza u 33-oj
Nagodne smo nas dvije, lako se za sve dogovorimoSephora wrote:Ubaci se između njih dvije..ing-ecc wrote: Eto ti sta je kriza u 33-oj, ona pravi dogovor s njom.![]()
I obje se raduju.![]()
-
aminchev2
#175 Re: Kriza u 33-oj
Ja sam 33 prije 11 dana napunilaEuridika wrote:Eh, moji vi… u velikom sam belaju.
Sinoć mi jedan uvaženi gospodin reče da sam ja u krizi, tačnije da sam u godinama kad nastupa prva ozbiljna životna kriza. Sjeb'o me totalno![]()
…
Cijelu noć sam dumala i dumala šta mi je činiti sa životom… znate i sami kako se teško boriti s krizama (te dužnička kriza, te kriza u Grčkoj, izbjeglička kriza itd.)... a sve što sam postigla je da sam neispavana, rješenja ni na pomolu.
I tu se ja sjetim… pa ja imam forum. Odoh pitati narod šta da uradim, ovdje ima pametnog svijeta, neko će mi već znati udijeliti pravi savjet.
Zato ljudi pomagajte, kako Boga znate…
Od tad ne spavam.
Rado bih i ja da saznam kako se lijeci ova kriza.