Kritika forumaškog uma i tendencije za grupnjacima
- Babsy
Prince wrote:A šta je to s vama??? Ne glupirajte se...Babsy wrote:Angel In Coma wrote:Sve gore i goreHvala što pitaš. Kako si ti?
Hmmm,... same here,...
E... kako bih se glupirala,... al uopce mi nije do toga,...
Do vraga,... zasto se uvijek petljam sa vec zauzetim....
-
Angel In Coma
Babsy wrote:Prince wrote:A šta je to s vama??? Ne glupirajte se...Babsy wrote:
Hmmm,... same here,...
E... kako bih se glupirala,... al uopce mi nije do toga,...
Do vraga,... zasto se uvijek petljam sa vec zauzetim....
Uh Babsy jel to nisam u toku?! Da čuješ stanja kod mene. Strašno. Aj javi se. Miss you. Hold on. Odoh da se oduzmem...
-
scott
#35 Re: Kritika forumaškog uma i tendencije za grupnjacima
bolje da stavimo Aketa na golkomi wrote:FORUMSKE EKIPE U FUDBALU JEDNA PROTIV DRUGE I SL![]()
BAŠ BI BILO DOBRO DA ZAKUPIMO NEKU SALU NA DVA SATA I DA SE IŠUTAMO LOPTE DO BESVIJESTI (ja sam golman)
![]()
![]()
-
St.Germain
ako on dodje docu i jamuhaz wrote:...oficijalno se prijavljujem za slijedeci grupnjak...samo cete mi reci otprilike kolke ce vas bit...
-
St.Germain
FATALNA PRIVLACNOSTSahbaz wrote:...eh...sto ti je ljubav...ako on dodje docu i ja
-
Alukaat
komi,
obrati se malo Bogu za pomoc, ma koje vjere da si. molitva veoma povoljno utiče na mentalno zdravlje. it's worth a try, isn't it?
iako ja uglavnom smatram da je ovaj svijet 6 dana mučenja i patnje, a 7. dan dosade
, zna ponekad biti i lijep. i za ovo "ponekad" vrijedi otrpiti!
, u pitanju je volja, koja je po meni najveća čovjekova moć. moraš htjeti, i zrtvovati se za to sto hoćeš, i ma koliko god to bilo gorko, plodovi će biti slatki 
obrati se malo Bogu za pomoc, ma koje vjere da si. molitva veoma povoljno utiče na mentalno zdravlje. it's worth a try, isn't it?
iako ja uglavnom smatram da je ovaj svijet 6 dana mučenja i patnje, a 7. dan dosade