Krepo Krmak!

It_is_a_Leclerc

#26 Re: Krepo Krmak!

Post by It_is_a_Leclerc »

Kako rekoh - ubica, klasični.

Nije ni čudo da je raja iz GenocidLanda oduševljena njime. To je taj modus operandi: dođi na tuđe, pokolji sve što hoda, i pravi se da ništa nije bilo.

Ljudske i moralne pizde !
Gojeni H

#27 Re: Krepo Krmak!

Post by Gojeni H »

Alfons Kauders wrote: ... Najveci je problem sto sam rekao da je ratni zlocinac krmak?
Jest ... najgori si od sve djece. :D
A, jesi vidio @black swan-a, veli "nije bio vjernik, pa mu "krmak" ne prilici". :lol:

Ja sam volio da je jos zivio, da se pati ...
karanana

#28 Re: Krepo Krmak!

Post by karanana »

Srpscanin wrote:Slava mu i hvala
na cemu mu hvala?
Gojeni H

#29 Re: Krepo Krmak!

Post by Gojeni H »

Srpscanin wrote:Slava mu i hvala
Za sta? Da i on nije cuvao kandilo na tavanu :?:
aduka11

#30 Re: Krepo Krmak!

Post by aduka11 »

Adolf je bio jedan veliki gospodin !
Arteta

#31 Re: Krepo Krmak!

Post by Arteta »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh - ubica, klasični.

Nije ni čudo da je raja iz GenocidLanda oduševljena njime.
:thumbup:
kamen spoticanja

#32 Re: Krepo Krmak!

Post by kamen spoticanja »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh - ubica, klasični.

Nije ni čudo da je raja iz GenocidLanda oduševljena njime. To je taj modus operandi: dođi na tuđe, pokolji sve što hoda, i pravi se da ništa nije bilo.

Ljudske i moralne pizde !
Neki se raspadaju 8 godina, neki za svog zivota piju pishaku, nekima se rodjena djeca ubijaju iz njihovih pistolja
Al u konačnici Uzviseni se pobrine da im i za zivota zivot bude strasan...a onda ih On ceka tamo
Fasisticke pizdurine
It_is_a_Leclerc

#33 Re: Krepo Krmak!

aduka11 wrote:Adolf je bio jedan veliki gospodin !
Sram te i stid bilo !

Od Ariela Sharona se razlikuješ samo po imenu.
aduka11

#34 Re: Krepo Krmak!

Post by aduka11 »

It_is_a_Leclerc wrote:
Sram te i stid bilo !

Od Ariela Sharona se razlikuješ samo po imenu.
I po vjeri, hvala dragom Bogu. ;-)
Kal El

#35 Re: Krepo Krmak!

Post by Kal El »

Na Telegrafu ga srbi slave...fuj, želim mu vječni pakao,da gori i da ga boli

Sent from my LT26i using Tapatalk
It_is_a_Leclerc

#36 Re: Krepo Krmak!

Odlčno.

Fašista musliman i fašista jevrej.

Trebalo bi potamaniti i jedne i druge fašiste, k'o krompirovu zlaticu.

I sad si mi digao tlak, odoh s teme, da ne popijem ban.
aduka11

#37 Re: Krepo Krmak!

Post by aduka11 »

It_is_a_Leclerc wrote:Odlčno.

Zar sam napisao da sam musliman, ne vidim to nigdje ?

ontopic

Svakome kome je žao ovog cioniste nije ništa drugačiji od njega, a ja fašista nisam, ako nešto podržavaš automatski si i ti "dio" toga ? Balkanee, Balkanee mooj...
K2YU

#38 Re: Krepo Krmak!

Post by K2YU »

iz krajnosti u krajnost :-) Ne moras biti anti-semit zbog djela jednog Jevreja. Bas tako je i Hitler razmisljao, pretpostavljam da zato mislis da je on gospodin jer imate slican metod razmisljanja?
aduka11 wrote:
Svakome kome je žao ovog cioniste nije ništa drugačiji od njega, a ja fašista nisam, ako nešto podržavaš automatski si i ti "dio" toga ? Balkanee, Balkanee mooj...
Ako podrzavas fasiste, sta si neko fasista :-) I jel smatras da su svi jevreji cionisti?
bosn.om

#39 Re: Krepo Krmak!

Post by bosn.om »

aduka11 wrote:

ontopic

Pa glupane, sad rece da je Adolf gospodin, aludirajuci na ono sto svi znamo u kontekstu jevrejskom! Sam to izvali i sad te neko neopravdano optuzuje za fasisticku orijentaciju tvoje izjave?! I kolika je razlika izmedju pordrzavati i biti djelom, gdje je granica? Pusti te suplje igre konceptima i rijecima, nije nevino izjaviti to sto si rekao i gotova prica. Ako mislis da jeste, onda si lud, pa i opet gotova prica.
aduka11

#40 Re: Krepo Krmak!

Post by aduka11 »

bosn.om wrote:
aduka11 wrote:

ontopic

Pa glupane, sad rece da je Adolf gospodin, aludirajuci na ono sto svi znamo u kontekstu jevrejskom! Sam to izvali i sad te neko neopravdano optuzuje za fasisticku orijentaciju tvoje izjave?! I kolika je razlika izmedju pordrzavati i biti djelom, gdje je granica? Pusti te suplje igre konceptima i rijecima, nije nevino izjaviti to sto si rekao i gotova prica. Ako mislis da jeste, onda si lud, pa i opet gotova prica.
Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...
Moralisti, gdje ste bili 92. ?
kritichar

#41 Re: Krepo Krmak!

Post by kritichar »

ne mogu da vjerujem da narod koji je doživio genocid, sada koristi slične metode za postizanje istog cilja
time gube pravo da išta kažu nacistima, jer su isti
drndalo

#42 Re: Krepo Krmak!

Post by drndalo »

aduka11 wrote:
Ja bijah u SA, s puskom, do Svetog Dejtona... Sto za tebe ne vjerujem...
bosn.om

#43 Re: Krepo Krmak!

Post by bosn.om »

aduka11 wrote:
bosn.om wrote:
aduka11 wrote: Zar sam napisao da sam musliman, ne vidim to nigdje ?

ontopic

Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...
Ja tamo gdje treba drug, ne vjerujem za tebe, premlad mi se cinis.

A sta ti to toliko znas o Adolfu van poznatog politickog konteksta da mozes potvrditi da je bio gospodin, u kojoj bransi? Koja je potreba doci na topic o poznatom jevreju da tu izjavu das? Mislim, drazi bi mi bio da ias muda pa da makar stojis uz to sto gvoris, ne da se sakrivas iza nekih nejasnih pojmova koji nemaju smisla.

A sto se tice teme, nadam se da nikad nece imati mira, pro-srpski olos, isti sugavi mentalitet.
astala_vistala

#44 Re: Krepo Krmak!

Post by astala_vistala »

Pseto zidovsko je krepalo nek vjecno gori u paklu ako postoji.
Sarajevica

#45 Re: Krepo Krmak!

Post by Sarajevica »

kritichar wrote:ne mogu da vjerujem da narod koji je doživio genocid, sada koristi slične metode za postizanje istog cilja
Ni ja ne mogu da vjerujem da pripadnici naroda koji je dozivio genocid (tj Bosnjaci) mogu napisati toliko antisemitskih komentara podrske Hitleru, Holokaustu.

Naravno, i oni su time izgubili pravo da ista kazu IDFu ili cetnicima, jer su isti.
Pot Ingleb

#46 Re: Krepo Krmak!

Post by Pot Ingleb »

Vječna slava gospodinu Šaronu.
bosn.om

#47 Re: Krepo Krmak!

Post by bosn.om »

kritichar wrote:ne mogu da vjerujem da narod koji je doživio genocid, sada koristi slične metode za postizanje istog cilja
Pa u sustini oni nista protiv fasistickih pokreta nikad nisu ni imali, cak su njihova udruzenja naveliko finansijski podrzavala te pokrete prvih dana - problem je nastao kad je Hitler poceo javno da ih cilja, pa i Musolini morao da ih udalji iz direktnih veza s partijom. Na primjer, cak i danas, nakon svega, naveliko podrzavaju neo-nacisticke pokrete po belgijskoj Flandri i Holandiji. Tim dokazuju da njihovim udruzenjima i politicarima nije bitno da ideologija bude truhla do srzi, nego da cilja nekog drugog a mozda i paralelno njihovim interesima. To mi se najvise gadi s tim njihovim udruzenjima, lobijima i grupacijama, nesrecom su nevjerovatno organizovana i ne vidim ko i kako ce preokrenuti situaciju svjeta i prekinuti to guranje njihovih i samo njihovih interesa, pa makar bilo na veliki rizik cijelog svjeta - zamalo Zapad ne krenu na Iran, najvise da njima udovolji, bog zna bi l' to planeta izdrzala, jer bi zavrsilo nuklearno il' nikako.
K2YU

#48 Re: Krepo Krmak!

Post by K2YU »

aduka11 wrote: Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...
:lol: na temi o smrti jednog Jevreja ti pises "Adolf je bio gospodin!" Il si fasista, ili trol. Nema trece.
JThomas

#49 Re: Krepo Krmak!

Post by JThomas »

ima, taksista...
bierkof

#50 Re: Krepo Krmak!

Post by bierkof »

aduka11 wrote: Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...
Jako si glup, a mislis da si pametan.
Post Reply