Krepo Krmak!
- It_is_a_Leclerc
#26 Re: Krepo Krmak!
Kako rekoh - ubica, klasični.
Nije ni čudo da je raja iz GenocidLanda oduševljena njime. To je taj modus operandi: dođi na tuđe, pokolji sve što hoda, i pravi se da ništa nije bilo.
Ljudske i moralne pizde !
Nije ni čudo da je raja iz GenocidLanda oduševljena njime. To je taj modus operandi: dođi na tuđe, pokolji sve što hoda, i pravi se da ništa nije bilo.
- Gojeni H
#27 Re: Krepo Krmak!
Jest ... najgori si od sve djece.Alfons Kauders wrote: ... Najveci je problem sto sam rekao da je ratni zlocinac krmak?
A, jesi vidio @black swan-a, veli "nije bio vjernik, pa mu "krmak" ne prilici".
Ja sam volio da je jos zivio, da se pati ...
- karanana
#28 Re: Krepo Krmak!
na cemu mu hvala?Srpscanin wrote:Slava mu i hvala
- Gojeni H
#29 Re: Krepo Krmak!
Za sta? Da i on nije cuvao kandilo na tavanuSrpscanin wrote:Slava mu i hvala
-
aduka11
#30 Re: Krepo Krmak!
Adolf je bio jedan veliki gospodin !
- Arteta
#31 Re: Krepo Krmak!
It_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh - ubica, klasični.
Nije ni čudo da je raja iz GenocidLanda oduševljena njime.
- kamen spoticanja
#32 Re: Krepo Krmak!
Neki se raspadaju 8 godina, neki za svog zivota piju pishaku, nekima se rodjena djeca ubijaju iz njihovih pistoljaIt_is_a_Leclerc wrote:Kako rekoh - ubica, klasični.
Al u konačnici Uzviseni se pobrine da im i za zivota zivot bude strasan...a onda ih On ceka tamo
Fasisticke pizdurine
- It_is_a_Leclerc
#33 Re: Krepo Krmak!
Sram te i stid bilo !aduka11 wrote:Adolf je bio jedan veliki gospodin !
Od Ariela Sharona se razlikuješ samo po imenu.
-
aduka11
#34 Re: Krepo Krmak!
I po vjeri, hvala dragom Bogu.It_is_a_Leclerc wrote:Sram te i stid bilo !aduka11 wrote:Adolf je bio jedan veliki gospodin !
Od Ariela Sharona se razlikuješ samo po imenu.
- Kal El
#35 Re: Krepo Krmak!
Na Telegrafu ga srbi slave...fuj, želim mu vječni pakao,da gori i da ga boli
Sent from my LT26i using Tapatalk
Sent from my LT26i using Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#36 Re: Krepo Krmak!
Odlčno.
Fašista musliman i fašista jevrej.
Trebalo bi potamaniti i jedne i druge fašiste, k'o krompirovu zlaticu.
I sad si mi digao tlak, odoh s teme, da ne popijem ban.
-
aduka11
#37 Re: Krepo Krmak!
Zar sam napisao da sam musliman, ne vidim to nigdje ?It_is_a_Leclerc wrote:Odlčno.
ontopic
Svakome kome je žao ovog cioniste nije ništa drugačiji od njega, a ja fašista nisam, ako nešto podržavaš automatski si i ti "dio" toga ? Balkanee, Balkanee mooj...
-
K2YU
#38 Re: Krepo Krmak!
iz krajnosti u krajnostaduka11 wrote:Adolf je bio jedan veliki gospodin !
Ako podrzavas fasiste, sta si neko fasistaaduka11 wrote:
Svakome kome je žao ovog cioniste nije ništa drugačiji od njega, a ja fašista nisam, ako nešto podržavaš automatski si i ti "dio" toga ? Balkanee, Balkanee mooj...
-
bosn.om
#39 Re: Krepo Krmak!
Pa glupane, sad rece da je Adolf gospodin, aludirajuci na ono sto svi znamo u kontekstu jevrejskom! Sam to izvali i sad te neko neopravdano optuzuje za fasisticku orijentaciju tvoje izjave?! I kolika je razlika izmedju pordrzavati i biti djelom, gdje je granica? Pusti te suplje igre konceptima i rijecima, nije nevino izjaviti to sto si rekao i gotova prica. Ako mislis da jeste, onda si lud, pa i opet gotova prica.aduka11 wrote:Zar sam napisao da sam musliman, ne vidim to nigdje ?It_is_a_Leclerc wrote:Odlčno.
ontopic
-
aduka11
#40 Re: Krepo Krmak!
Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...bosn.om wrote:Pa glupane, sad rece da je Adolf gospodin, aludirajuci na ono sto svi znamo u kontekstu jevrejskom! Sam to izvali i sad te neko neopravdano optuzuje za fasisticku orijentaciju tvoje izjave?! I kolika je razlika izmedju pordrzavati i biti djelom, gdje je granica? Pusti te suplje igre konceptima i rijecima, nije nevino izjaviti to sto si rekao i gotova prica. Ako mislis da jeste, onda si lud, pa i opet gotova prica.aduka11 wrote:Zar sam napisao da sam musliman, ne vidim to nigdje ?It_is_a_Leclerc wrote:Odlčno.
ontopic
Moralisti, gdje ste bili 92. ?
- kritichar
#41 Re: Krepo Krmak!
ne mogu da vjerujem da narod koji je doživio genocid, sada koristi slične metode za postizanje istog cilja
time gube pravo da išta kažu nacistima, jer su isti
- drndalo
#42 Re: Krepo Krmak!
Ja bijah u SA, s puskom, do Svetog Dejtona... Sto za tebe ne vjerujem...aduka11 wrote:
-
bosn.om
#43 Re: Krepo Krmak!
Ja tamo gdje treba drug, ne vjerujem za tebe, premlad mi se cinis.aduka11 wrote:Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...bosn.om wrote:Pa glupane, sad rece da je Adolf gospodin, aludirajuci na ono sto svi znamo u kontekstu jevrejskom! Sam to izvali i sad te neko neopravdano optuzuje za fasisticku orijentaciju tvoje izjave?! I kolika je razlika izmedju pordrzavati i biti djelom, gdje je granica? Pusti te suplje igre konceptima i rijecima, nije nevino izjaviti to sto si rekao i gotova prica. Ako mislis da jeste, onda si lud, pa i opet gotova prica.aduka11 wrote: Zar sam napisao da sam musliman, ne vidim to nigdje ?
ontopic
A sta ti to toliko znas o Adolfu van poznatog politickog konteksta da mozes potvrditi da je bio gospodin, u kojoj bransi? Koja je potreba doci na topic o poznatom jevreju da tu izjavu das? Mislim, drazi bi mi bio da ias muda pa da makar stojis uz to sto gvoris, ne da se sakrivas iza nekih nejasnih pojmova koji nemaju smisla.
A sto se tice teme, nadam se da nikad nece imati mira, pro-srpski olos, isti sugavi mentalitet.
- astala_vistala
#44 Re: Krepo Krmak!
Pseto zidovsko je krepalo nek vjecno gori u paklu ako postoji.
-
Sarajevica
#45 Re: Krepo Krmak!
Ni ja ne mogu da vjerujem da pripadnici naroda koji je dozivio genocid (tj Bosnjaci) mogu napisati toliko antisemitskih komentara podrske Hitleru, Holokaustu.kritichar wrote:ne mogu da vjerujem da narod koji je doživio genocid, sada koristi slične metode za postizanje istog cilja
Naravno, i oni su time izgubili pravo da ista kazu IDFu ili cetnicima, jer su isti.
-
Pot Ingleb
#46 Re: Krepo Krmak!
Vječna slava gospodinu Šaronu.
-
bosn.om
#47 Re: Krepo Krmak!
Pa u sustini oni nista protiv fasistickih pokreta nikad nisu ni imali, cak su njihova udruzenja naveliko finansijski podrzavala te pokrete prvih dana - problem je nastao kad je Hitler poceo javno da ih cilja, pa i Musolini morao da ih udalji iz direktnih veza s partijom. Na primjer, cak i danas, nakon svega, naveliko podrzavaju neo-nacisticke pokrete po belgijskoj Flandri i Holandiji. Tim dokazuju da njihovim udruzenjima i politicarima nije bitno da ideologija bude truhla do srzi, nego da cilja nekog drugog a mozda i paralelno njihovim interesima. To mi se najvise gadi s tim njihovim udruzenjima, lobijima i grupacijama, nesrecom su nevjerovatno organizovana i ne vidim ko i kako ce preokrenuti situaciju svjeta i prekinuti to guranje njihovih i samo njihovih interesa, pa makar bilo na veliki rizik cijelog svjeta - zamalo Zapad ne krenu na Iran, najvise da njima udovolji, bog zna bi l' to planeta izdrzala, jer bi zavrsilo nuklearno il' nikako.kritichar wrote:ne mogu da vjerujem da narod koji je doživio genocid, sada koristi slične metode za postizanje istog cilja
-
K2YU
#48 Re: Krepo Krmak!
aduka11 wrote: Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...
- JThomas
#49 Re: Krepo Krmak!
ima, taksista...
-
bierkof
#50 Re: Krepo Krmak!
Jako si glup, a mislis da si pametan.aduka11 wrote: Čovjek je za mene gospodin, zar sam negdje iznio da je to tako jer je ubijao jevreje? Ja ne bih rekao...