Banksy wrote:
Nisi ti mostarskog sveučilišta vidio.
Umjesto rudimentarno pišeš ruNdimetno, umjesto recentno recenZENtno, pandan ti je pandaM, za islamiste tvrdiš da su isto što i budisti, adventisti, reformisti.
S takvim općim znanjem teško da si dobacio dalje od područnih škola u Tepčićima ili Dobrom Selu ...
Avaj, kako gorke riječi iz tih slatkih usana boje zrele jagode
Draga gospo Banksu, ovo nije priča o Vašoj teoriji o oblicima hercegovačke lubanje, već neformalan razgovor dvaju muškaraca u koji ste se nepotrebno upleli.
Znači Vi tvrdite da se kaže ''recentno'' !!? Oprostite, je li Vam to neki izraz vezan za berbu šljiva ili cijepanje drva, ili tako neki drugi lokalizam ?
I opet tvrdite da se ne kaže recenzentno? Nego da Vas vaš doc dr Hafis uputi, pa da možete kasnije i kolegicama objašnjavati:
Recenzent (lat.), pisac recenzije, ocjenjivač, kritičar nekog djela koji iznosi mišljenje u obliku pisanoga teksta prije ili poslije objavljivanja djela.
Inače, vidim da je moja romantika pala na plodno tlo i mislim da smo na pragu duge forumske sveze. Molim da mi vi prvo brzojavno pošaljete Vaše generalije. Moje ce stići s s vremenom