------------------------------------ld wrote:to vrlo cesto valjam gluposti,gdje god nadjes takvu glupost,molim te repliciraj i pobij argumentom i pokazi mi da je glupostzonbirile wrote:@id
vrlo često valjaš opasne gluposti,a ni svjestan nisi šta proizvodiš kod ljudi koji misle.Pročitaj još jednom Tunjin tekst pa češ vidjeti koje gluposti valja,uostalom njegov bekgraund mu ne daje za pravo da išta kaže i osuđuje.Bio je uvijek sa svima od aktualnih na vlasti,a i sada čovjek od haman 90g se trpa gdje mu nije mjesto.
volio bih da mi sad postavis par mojih gluposti i da pokazes gdje grijesim,inace si poput onog lazova fair life-a
ako tunjo sta pametno kaze i ako mu to stoji,to treba i prihvatiti,a ako valjuke kakvu glupost,treba ga kritikovati
tako i sa svim ostalim,ne bitno jal zeleni,jal crveni,jal bosnjaci,jal srbi ili hrvati i bilo ko treci
mene ne interesuje ko ce sta misliti,konkretno u slucaju bosne i hercegovine,imas srbe u rs koji rade aktivno na razvaljivanju drzave,ko god kaze da nije tako,to je samo zabijanje glave u pijesak
hrvati u hercegovini i lasvanskoj dolini slicno misle,ali s obzirom na njihov broj,nisu u mogucnosti da rade kao srbi,ali pokusavaju
u zadnjem ratu srbi i hrvati su eticki ocisitili svoje zivotne prostore
samo i iskljucivo gdej su bili bosnjaci u vecini,bilo je gradjanske i normalne drzave,uglavnom nije bilo etnickog ciscenja,niti genocida,ne mogu reci da nije bilo pojedinacnih ekscesa,ali velika je razlika izmedju toga i organiziranog etnickog ciscenja
bosnajci su jedini dokazali da znaju da zive s drugima,to najbolje znaju hrvati i srbi koji su ostali sa nama,na zalost ne puno veliki broj,ja licno bih volio da je ostalo vise hrvata i srba sa nama,ali podlegli su pozivu ,,svojih,, i da se sabijaju u torove
dalje,sada je bosnjaka oko 55% u bosni,za nekih 20 do 30 godina,nadam se da cu pozivjeti do tada,pa da i to vidim,bosnjaci ce biti dvotrecinska vecina akoBogda,i bar tada cemo napraviti jednu normalnu drzavu,gradjansku,gdje ce biti postovana prava svih,jer to samo bosnjaci su u stanju
jer srbi u rs i hrvati u hercegovini i lasvanskoj dolini apsolutno ne zele nista nalik normalnoj,uredjenoj gradjanskoj drzavi
na x tema sam ti replicirao i skretao pažnju,ali evo sad najsvježije.Šta znaći kada Bošnjaka bude 80% u Bosni.To ti pretiš,prizivaš rat,što li.Dobro ti rekoše i 99% ne znači ništa.A Tunjo koji ti valja priču od srednjeg vijeka pa naovamo,neka samo nađe u prostoru i vremene narodnu misao koja slavi svog okupatora.Tunjo i Avaz su pogubni za Bosnu i Bošnjake i stalno lamentiranje nad sudbinom istih ,a svjesno skrivanje činjenica vodi ovu zemlju u propast.Otkud im pravo da govore u ime svih Bošnjaka,i u ime svih Bosanaca.Prvo notorna je laž da je zabranjen izlazak Bošnjacima nego stanovnicima BiH.Taman da je i jedan to je notorna laž,uzbunjivanje javnosti,huškanje ,ima elemenata djelovanja protiv mira i sigurnosti građana.Skontaj koliko ima Srba i Hrvata,samo sa BH pasošem,s druge strane more je Bošnjaka u bihačkoj regiji sa hrvatskom putovnicom.Zalažeš se fol za građansku BiH,a olinjali akademski lopov i prelivoda te navuče kao jetima-fino piše nema viznih olakšica za građane BiH.E sad starog kenjca za vrat da objasni kako to Bošnjaci ostaju jedini bez viza.Đubre matoro,pokrao pare od bosanske enciklopedije,bio ambasador,bio sa Titom,protiv Tita,sa Alijom,protiv Alije sa Adilom,sada na kraju sa partijskim sekretarom Titograda-Tornjakom,fuj.