Mole se dobronamjerni gradjani Sarajeva koji poznaju lopova sa video snimka ili znaju neku korisnu informaciju da jave na kontakt telefon: 062 164 553 ili pp.

Da napomenem, slucaj je prijavljen policiji.

dobro si vidio... ovaj je iskoristio taj trenutak nepaznje kada je predovac cackao telefon, citao ili pisao poruku.Muzikjunki wrote:Samo mi nije jasno u sta prodavac gleda kad ovaj uzima telefon... ili sam ja gledao pogresan dio snimka (od 8. minute)?![]()
Tacnije, cini mi se da prodavac vidi kako ovaj nonsalantno uzima telefon i stavlja ga u majicu!
victom wrote:Umorio ga je pričom, i onda cak u majicu.
Wind wrote:Da li se meni to cini ili je i prosle godine bio ovakav slucaj u istoj radnji?
jeste u ovoj radnji je bilo... slicno, al taj slucaj je rijesen upravo uz pomoc clanova ovog foruma i ostalih stranica, koji su pomogli da se identifikuje lopov i onda kada je i sam vidio koliko je popularan po internetu "aman platit cu samo miči snimak sa internet".Wind wrote:Da li se meni to cini ili je i prosle godine bio ovakav slucaj u istoj radnji?
znavaše i lopov kada mu udaris po obrazu... kada mu se procuje, prosiri ovako jasna njegova slika, kada mu se skuči prostor i svi ga prepoznaju "evo ga onaj lopov".... tad i on zastade i rece "koliko treba? platit cu! samo nemoj ovo dalje da ide."Wind wrote:odlicno, nadam se da cemo i ovoga rijesiti....samo onda bi ga ja pocastio sa par jumbo plakata sa njegovom slikom i kontakt podacima....
na vratima mu pise objekat pod video nadzorom, u radnji se vidi monitor koji prikazuje sta se snima. sto kazes profesionalni levatstarii wrote:lopov jest profesionalac ali i levat, ne znam kako nije ocekivao da je ovakva radnja pod video nadzorom..pa ljudi sad stavljaju kamere i ispred ulaza u zgradu a da ne stavi u ovakvu radnju...
Nije ga stavio u majicu, nego u djep.Jedan001 wrote:victom wrote:Umorio ga je pričom, i onda cak u majicu.
kako mu nije kroz majicu propao dole na pod imao je garant neki skriveni dzep unutra.
A nije bas toliko dobar kvalitet, evo ja bih rekao po snimku da lik lici na mog tetka, al ne ide da on krade telefonenewklear wrote:Je li moguće da pored ovako velikog broja članova na forumu i pregleda teme niko ne zna ovu lopinu?