Kosta Čavoški
-
Nancy Drew
-
redondo72
#127 Re: Kosta Čavoški
Zato i jeste dopisni akademik. Sada se dopusuje. Razmenjuje SMS... Đe si Kole, šta ima, de mi reci ko´lko je u vas paradajz na Kaleniću? Stop ... E Ranko, pa ´de si bre kućo stara, nemam više kredita, javim ti se kad dopunim.pesak wrote: siroce, akademik, ne moze vise na pale...uh..sva sam se najezila. kako je to tuzno i zalosno.
- sojka
#128 Re: Kosta Čavoški
Goes busters...
Uvesti neku egzorcizam day & night/SOS hot-LINE- solucija.
Uvesti neku egzorcizam day & night/SOS hot-LINE- solucija.
-
redondo72
#129 Re: Kosta Čavoški
Ma kakav hot line, kakvi bakrači...
Dodik: Kole, đe si bolan, šta ima, de Boga t´vidi mi za onaj cement, stoje mi tri šlepera na terminalu
Kole: Uvaženi gos´n premijeru, poštovanje, kako ste?
Dodik: Ne seri bolan, vidi mi za taj cement
Kole: Izvinjavam se, ovi iz centrale pitaju, šta bi sa auto-putem, jeste potpisali preferencijale?
D: Ma jebo auto-put, kaži Stojanu da ućera valjak u mene u bašču, da se asfaltira, valja mi đipa parkirat
Nego, što niko ne reaguje na ovo. Teške optužbe, teške.
Dodik: Kole, đe si bolan, šta ima, de Boga t´vidi mi za onaj cement, stoje mi tri šlepera na terminalu
Kole: Uvaženi gos´n premijeru, poštovanje, kako ste?
Dodik: Ne seri bolan, vidi mi za taj cement
Kole: Izvinjavam se, ovi iz centrale pitaju, šta bi sa auto-putem, jeste potpisali preferencijale?
D: Ma jebo auto-put, kaži Stojanu da ućera valjak u mene u bašču, da se asfaltira, valja mi đipa parkirat
Nego, što niko ne reaguje na ovo. Teške optužbe, teške.
Veritas wrote:Treba li veci dokaz da je Alija od samoga pocetka, bio u tom taboru rusitelja BiH.