Kosovo treba ostati u sastavu Srbije
-
koop
Liska,
Takvih presedana je vec bilo. Sto se tice medjunarodnog zakona po ovom pitanju, naravno da vaze dupli arsini. Ali, evo iz primjera Kanade i Kvibeka, isjecak odluke Kanadskog vrhovnog suda (ovo koristim kao primjer jer je slican slucaj po nekim stvrima sa Kosovom i Srbijom, i civilizovano je objasnjeno tumacenje medjunarodnog prava po ovom pitanju):
A state whose government represents the whole of the people or peoples resident within its territory, on a basis of equality and without discrimination, and respects the principles of self-determination in its own internal arrangements, is entitled to the protection under international law of its territorial integrity. - ovdje se naravno da pricati o tome kako su ostali narodi zastupljeni u politickom zivotu Srbije naprimjer, kako je osigurana njihova ravnopravnost u svakodnevnom zivotu itd. A onda uzmi za primjer Srbe u BiH. Jel' vidis razliku?
The court stated in its decision that under international law, the right to secede was meant for peoples under a colonial rule or foreign occupation. Otherwise, so long as a people has the meaningful exercise of its right to self-determination within an existing nation state, there is no right to secede unilaterally. - eto, ponovo, record track Srbije i Srbijanskih vlasti na Kosovu je u najmanju ruku u klincu, a onda ako jos gledas zastupljenost i ravnopravnost na drzavnom nivou (ili kroz 80'-te i 9-'e na republickom nivou), mislim da imamo "clear case". Naravno, po ovome bi i Cecenija naprimjer trebala bez problema dobiti nezavisnost, ali tu se vracamo na one duple arsine s pocetka ovog teksta.
Takvih presedana je vec bilo. Sto se tice medjunarodnog zakona po ovom pitanju, naravno da vaze dupli arsini. Ali, evo iz primjera Kanade i Kvibeka, isjecak odluke Kanadskog vrhovnog suda (ovo koristim kao primjer jer je slican slucaj po nekim stvrima sa Kosovom i Srbijom, i civilizovano je objasnjeno tumacenje medjunarodnog prava po ovom pitanju):
A state whose government represents the whole of the people or peoples resident within its territory, on a basis of equality and without discrimination, and respects the principles of self-determination in its own internal arrangements, is entitled to the protection under international law of its territorial integrity. - ovdje se naravno da pricati o tome kako su ostali narodi zastupljeni u politickom zivotu Srbije naprimjer, kako je osigurana njihova ravnopravnost u svakodnevnom zivotu itd. A onda uzmi za primjer Srbe u BiH. Jel' vidis razliku?
The court stated in its decision that under international law, the right to secede was meant for peoples under a colonial rule or foreign occupation. Otherwise, so long as a people has the meaningful exercise of its right to self-determination within an existing nation state, there is no right to secede unilaterally. - eto, ponovo, record track Srbije i Srbijanskih vlasti na Kosovu je u najmanju ruku u klincu, a onda ako jos gledas zastupljenost i ravnopravnost na drzavnom nivou (ili kroz 80'-te i 9-'e na republickom nivou), mislim da imamo "clear case". Naravno, po ovome bi i Cecenija naprimjer trebala bez problema dobiti nezavisnost, ali tu se vracamo na one duple arsine s pocetka ovog teksta.
-
milton
@sarajlija06
Eh, moj Sasha, znas li gdje je Yuga nasha..... Reci Sasha....
Prvo: "Zvanicnom Beogradu" kao centru zle moci treba na svakako slomiti kicmu!! Ako Srbijanci sami ne mogu (a ocigledno da ne znaju, ne zele, itd...) trebaju susjedne drzave uvesti protektoran nad Srbijom i konacno im nametnuti demokratiju (pa, ako budu dobro slusali vrati cemo im i monarhiju.... hehehe)
Drugo: Kosovo je od ranije bila "autonomna pokrajina".
Trece: Ako je Kosovo za vrijeme raspada SFRJ moglo da glasa protiv nezavisnosti BiH (kada su Sejdo Bajramovic zajedno za kompanijom Branko Kostic, Borisav Jovic i Jugoslav Kostic) - onda ima i pravo na odlucije za svoju nezavisnost (isto kao i Slovenia, Hrvatska, BiH, CG i Makedonia).
Cetvrto: Nikako ne mozes porediti Kosovo s manjim entitetom, koji je zapravo nametnuto i privremeno rjesenje iz t.zv. Daytonskog Sporazuma.
Peto: Gradjanska drzava Bosna je jedino prihvatljivo rjesenje.
Eh, moj Sasha, znas li gdje je Yuga nasha..... Reci Sasha....
Prvo: "Zvanicnom Beogradu" kao centru zle moci treba na svakako slomiti kicmu!! Ako Srbijanci sami ne mogu (a ocigledno da ne znaju, ne zele, itd...) trebaju susjedne drzave uvesti protektoran nad Srbijom i konacno im nametnuti demokratiju (pa, ako budu dobro slusali vrati cemo im i monarhiju.... hehehe)
Drugo: Kosovo je od ranije bila "autonomna pokrajina".
Trece: Ako je Kosovo za vrijeme raspada SFRJ moglo da glasa protiv nezavisnosti BiH (kada su Sejdo Bajramovic zajedno za kompanijom Branko Kostic, Borisav Jovic i Jugoslav Kostic) - onda ima i pravo na odlucije za svoju nezavisnost (isto kao i Slovenia, Hrvatska, BiH, CG i Makedonia).
Cetvrto: Nikako ne mozes porediti Kosovo s manjim entitetom, koji je zapravo nametnuto i privremeno rjesenje iz t.zv. Daytonskog Sporazuma.
Peto: Gradjanska drzava Bosna je jedino prihvatljivo rjesenje.
-
Tamo neka
Za Starog-kad se vec hvalis kako znas istoriju i geografiju-trebao bi znati da je u neko vrijeme jedan dio srbije pripadao Albaniji-A...sad hajmo od Kulina Bana.Googlaj.
-Drugo-nama treba da bude jasno-I TO I DALJE TVRDIM DA kOSOVO NIJE NIKAD BIlO SRPSKo:E.....SAD STO SU SRBI RADILI NA SVOJU RUKU NAS NE PITAJUCI-TO SE NE PIKA.I okretali uvijek sve u svoju korist.Kao i sad u Bih.Medjutim-zna se ko je vecinski narod u Bih i dan danas.
Bilo bi im vrijeme da se probude-iz vjecne kome i prepricavanja o Kosovskoj bitci.
-Cak im i njihova propaganda ne pomaze.A imali su za razliku od Albanaca-uvijek svoj tv program-program lazi i ubjedjivanja budala!!!
Medjutim-istina ce pobijediti kad-tad.
-Drugo-nama treba da bude jasno-I TO I DALJE TVRDIM DA kOSOVO NIJE NIKAD BIlO SRPSKo:E.....SAD STO SU SRBI RADILI NA SVOJU RUKU NAS NE PITAJUCI-TO SE NE PIKA.I okretali uvijek sve u svoju korist.Kao i sad u Bih.Medjutim-zna se ko je vecinski narod u Bih i dan danas.
Bilo bi im vrijeme da se probude-iz vjecne kome i prepricavanja o Kosovskoj bitci.
-Cak im i njihova propaganda ne pomaze.A imali su za razliku od Albanaca-uvijek svoj tv program-program lazi i ubjedjivanja budala!!!
Medjutim-istina ce pobijediti kad-tad.
-
zavrzlama
Da su srbi na Kosovu ugnjetavali Albance jesu..
Da su Albanci narod koji ne podnosi druge narode i njihove obicaje i razlicitosti jesu.....
Da su Albanci dobili nezavisnost i drzavu jesu...a zasto.....
Pa na racun BIH...Amerika i Evropa sve svoje promasaje u BIH su nadomjestili ,oduzimanjem Kosova Srbiji i pomazuci Albance,peruci sa sebe moralnu odgovornost pred sopstvenom javnoscu..... Srbija moze pristati na nezavisnost kosova ,jedino ako dobije "mig" iz MZ-e da ce se pola BIH u buducnosti pripojiti Srbiji..inace Kosovo nece dobiti nezavisnost...opet po nasoj Bosni i Hercegovini se kola lome....
Posto sam bio sav rat u BIH....mnogi oni "slasticari " su uhvatili "Kidavelu" prije i prvog pucnja....cast izuzetcima...
Da su Albanci narod koji ne podnosi druge narode i njihove obicaje i razlicitosti jesu.....
Da su Albanci dobili nezavisnost i drzavu jesu...a zasto.....
Pa na racun BIH...Amerika i Evropa sve svoje promasaje u BIH su nadomjestili ,oduzimanjem Kosova Srbiji i pomazuci Albance,peruci sa sebe moralnu odgovornost pred sopstvenom javnoscu..... Srbija moze pristati na nezavisnost kosova ,jedino ako dobije "mig" iz MZ-e da ce se pola BIH u buducnosti pripojiti Srbiji..inace Kosovo nece dobiti nezavisnost...opet po nasoj Bosni i Hercegovini se kola lome....
Posto sam bio sav rat u BIH....mnogi oni "slasticari " su uhvatili "Kidavelu" prije i prvog pucnja....cast izuzetcima...
- manijak1
Nešto gledam ovu temu
i pitam se nako ....kao laik
kake veze ima Kosovo s nama , osim što ima veze .....s početkom
drame.
- manijak1
Jedina.....bez tebe je sve pusto
AO .....jedina
AO .....jedina
-
baracuda
Kosovo je uvijek bilo srpsko, tj. u sastavu Srbije... dokaz tome su i brojni pravoslavne crkve i manastiri koje se tamo nalaze... To nije mogla propaganda montirati! Jednostavno doslo je do brzog ''mnozenja'' Albanaca i oni su postali vecina, nisu koristili kondome ili stali vecTamo neka wrote:I TO I DALJE TVRDIM DA kOSOVO NIJE NIKAD BIlO SRPSKo:E.....SAD STO SU SRBI RADILI NA SVOJU RUKU NAS NE PITAJUCI-TO SE NE PIKA.
S druge strane davanje nezavisnosti Kosovu bi ojacalo mnoge slicne pokrete u svijetu i doslo bi do daljnjeg cjepanja i mjenjanja granica neminovno... imate primjere u Spaniji, Rusiji...
A ako mislite da su Albanci med i mlijeko grdno se varate... to pokazuje primjer Makedonije. Makedonci ih nisu ugnjetavali, pa su opet krenuli u rat... Ja, licno ne znam nijednog Albanca koji je nesto dobro ucinio za ovu planetu... Sve sto me na njih asocira su DROGA, SVERC i KRIMINAL!
-
mr__bosnjak
Tipicna cetnika propaganda. Sto ja ne razumijem je otkud nama Bosnjacima, narucito lijevo orijentisanim, ovolika srbofilnost sto se tice Kosova. Je li zbog zajednickog jezika? Neki kazu "Albanci nam nisu nista dali", a eto Srbi jesu, ubijanje, pljacku, etnicko ciscenje, genocid... cast izuzetcima. Ne znam jesu li to radili Srbi ili Albanci? I onda neki potezu pitanje kosovskih Bosnjaka, a ja bih prvo da neko ovdje upita nekog kosovskog Bosnjaka oko toga, imate niz tekstova odatle kao Cerim Bajrami, Mustafa Balje, Nadira Avdic-Vllasi itd. a ako ne vjerujete njima pitajte nekog obicnog Bosnju odatle. I cudno je da to pitanje potezu oni sto obicno tvrde da Sandzaklije i kosovski Bosnjaci nemaju ama bas nikakve veze sa Bosancima. Cak radje podrzavaju Hrvatsku nego Kosovo. Stvarno mazohisticki, narod je propatio kao i mi, mozda i duze od nas iako ne tako tesko kao mi, i treba ga podrzat a to "Kosovo-"rs" je cista propaganda manite se toga.baracuda wrote:Kosovo je uvijek bilo srpsko, tj. u sastavu Srbije... dokaz tome su i brojni pravoslavne crkve i manastiri koje se tamo nalaze... To nije mogla propaganda montirati! Jednostavno doslo je do brzog ''mnozenja'' Albanaca i oni su postali vecina, nisu koristili kondome ili stali vecTamo neka wrote:I TO I DALJE TVRDIM DA kOSOVO NIJE NIKAD BIlO SRPSKo:E.....SAD STO SU SRBI RADILI NA SVOJU RUKU NAS NE PITAJUCI-TO SE NE PIKA.![]()
S druge strane davanje nezavisnosti Kosovu bi ojacalo mnoge slicne pokrete u svijetu i doslo bi do daljnjeg cjepanja i mjenjanja granica neminovno... imate primjere u Spaniji, Rusiji...
A ako mislite da su Albanci med i mlijeko grdno se varate... to pokazuje primjer Makedonije. Makedonci ih nisu ugnjetavali, pa su opet krenuli u rat... Ja, licno ne znam nijednog Albanca koji je nesto dobro ucinio za ovu planetu... Sve sto me na njih asocira su DROGA, SVERC i KRIMINAL!
@Tamo neka
-
Tamo neka
Interesantno-al i smijesno.Posto zivim u dijaspori mogu isto tako reci da ne znam ni jednog srbina da nije kriminalac,kradljivac,svercer,lazov,huskac itd....
Pune ih novine svaki dan.
Ja ,sad ispadose Albanci ratni zlocinci-napali i Muslimane i Hrvate,pa i Slovence,.Tctctcttc.
Bih je isto puna dzamija dokaz da u njoj zive Muslimani-kad vec pricas o crkvama.Vidi-kako su Albanci ostavili dokaze a ne ko one zvijeri sravnali dzamije sa zemljom.Ipak su ovi Albanci miroljubiviji.
Na kraju krajeva Kosovo pitanje i republika Sranjska-nidje veze!!!!
Pune ih novine svaki dan.
Ja ,sad ispadose Albanci ratni zlocinci-napali i Muslimane i Hrvate,pa i Slovence,.Tctctcttc.
Bih je isto puna dzamija dokaz da u njoj zive Muslimani-kad vec pricas o crkvama.Vidi-kako su Albanci ostavili dokaze a ne ko one zvijeri sravnali dzamije sa zemljom.Ipak su ovi Albanci miroljubiviji.
Na kraju krajeva Kosovo pitanje i republika Sranjska-nidje veze!!!!
-
mr__bosnjak
Procitajte od Noela Malcolma
Kosovo: A short history
Kosovo: A short history
-
baracuda
Ne znam ja samo covjece dragi kako ti sa takvim stavovima mislis na suzivot i toleranciju u Bosni... Takvi tvrdi stavovi, da ne kazem sovinisticki, i kompleksaski samo stete svima... Stotinu puta su mi blizi Srbi (drugovi,jezik, tradicija, obicaji, zajednicki zivot u Bosni, zajednicka proslost).. nego tamo neki sverceri i poslasticari...mr__bosnjak wrote:Tipicna cetnika propaganda. Sto ja ne razumijem je otkud nama Bosnjacima, narucito lijevo orijentisanim, ovolika srbofilnost sto se tice Kosova. Je li zbog zajednickog jezika? Neki kazu "Albanci nam nisu nista dali", a eto Srbi jesu, ubijanje, pljacku, etnicko ciscenje, genocid... cast izuzetcima. Ne znam jesu li to radili Srbi ili Albanci? I onda neki potezu pitanje kosovskih Bosnjaka, a ja bih prvo da neko ovdje upita nekog kosovskog Bosnjaka oko toga, imate niz tekstova odatle kao Cerim Bajrami, Mustafa Balje, Nadira Avdic-Vllasi itd. a ako ne vjerujete njima pitajte nekog obicnog Bosnju odatle. I cudno je da to pitanje potezu oni sto obicno tvrde da Sandzaklije i kosovski Bosnjaci nemaju ama bas nikakve veze sa Bosancima. Cak radje podrzavaju Hrvatsku nego Kosovo. Stvarno mazohisticki, narod je propatio kao i mi, mozda i duze od nas iako ne tako tesko kao mi, i treba ga podrzat a to "Kosovo-"rs" je cista propaganda manite se toga.baracuda wrote:Kosovo je uvijek bilo srpsko, tj. u sastavu Srbije... dokaz tome su i brojni pravoslavne crkve i manastiri koje se tamo nalaze... To nije mogla propaganda montirati! Jednostavno doslo je do brzog ''mnozenja'' Albanaca i oni su postali vecina, nisu koristili kondome ili stali vecTamo neka wrote:I TO I DALJE TVRDIM DA kOSOVO NIJE NIKAD BIlO SRPSKo:E.....SAD STO SU SRBI RADILI NA SVOJU RUKU NAS NE PITAJUCI-TO SE NE PIKA.![]()
@Tamo neka
Ne moze to promjeniti Slobo ili Radovan ili par likova koji zaratise, a tvoja mrznja prema Srbima je ocigledno jaca od svega, jer ovdje se ne radi o tome da ti postujes pravo Albanaca, vec da iskljucivo ides kontra Srba... kompleks neki ili stavec... ne zanima me... UZDRAVLJE
- danas
pa tako ti je to kod njih. jedna prica tamo, druga ovamo... kako kad im pase, tako se mijenjaju i argumenti i logika.zavrzlama wrote:Na kraju krajeva Kosovo pitanje i republika Sranjska-nidje veze!!!!
Bilo bi veze kad bi odlazak rs-a znacio da kosovo ulazi u sastav BIH.![]()
Nego Srbija salje Kosovo u Albaniju...a pola BIH hoce sebi
jer po njima, kosovo je srpsko jer je prije X stotina godina tu bila neka srbija. i kosovo ne moze biti nezavisno i albansko, iako su oni vecina stanovnistva -- pa kakav je to argument, molim lepo. ali RS moze biti nezavisna i srpska, jer zaboga tu su srbi sad vecina. to sto su prije 15 (a ne prije 650) godina tu zivjeli neki drugi ljudi -- nema sad veze.
ma *ebi im mater.
-
mr__bosnjak
Ne znam ja samo covjece dragi kako ti sa takvim stavovima mislis na suzivot i toleranciju u Bosni...
Lijepo. Mislim da je moguca ako svi prihvate RBiH kao svoju domovinu i zlocinci se kazne.
A tvoji kako su svi Albanci sverceri i kriminalci i kako treba Kosovo bit Srbija opet nisu?Takvi tvrdi stavovi, da ne kazem sovinisticki, i kompleksaski samo stete svima...
Znao sam da je jezikStotinu puta su mi blizi Srbi (drugovi,jezik, tradicija, obicaji, zajednicki zivot u Bosni, zajednicka proslost)..
Generalizacija. Da znas koliko ima ovdje u Svedskoj Bosnjaka lopova sto svasta rade da si Svedo bio bi vec rasista.nego tamo neki sverceri i poslasticari...
Ne moze to promjeniti Slobo ili Radovan ili par likova koji zaratise,
a tvoja mrznja prema Srbima je ocigledno jaca od svega,
Ja mrzim cetnike, ne Srbe.
jer ovdje se ne radi o tome da ti postujes pravo Albanaca, vec da iskljucivo ides kontra Srba...
I jedno i drugo, nakon svega sto smo prosli vala imamo pravo da se malo radujemo njihovoj nesreci
kompleks neki ili stavec...
Ja mislim da ti imas kompleks srbofilstva.
ne zanima me...
Sto onda pises?
Takodje.UZDRAVLJE
-
zzzzz
Dobro, hocemo onda vako, posto je Vojvodina uvijek bila madjarska, neka Srbija pokaze dobru volju, vrati Madjarima njihovo pa onda neka trazi Kosovo nazad sebi.baracuda wrote:Kosovo je uvijek bilo srpsko, tj. u sastavu Srbije... dokaz tome su i brojni pravoslavne crkve i manastiri koje se tamo nalaze... To nije mogla propaganda montirati! Jednostavno doslo je do brzog ''mnozenja'' Albanaca i oni su postali vecina, nisu koristili kondome ili stali vecTamo neka wrote:I TO I DALJE TVRDIM DA kOSOVO NIJE NIKAD BIlO SRPSKo:E.....SAD STO SU SRBI RADILI NA SVOJU RUKU NAS NE PITAJUCI-TO SE NE PIKA.![]()
To je cista laz da je Kosovo uvijek bilo u sastavu Srbije. Od Kosovske bitke pa do 1912 godine, Kosovo nije bilo u sastavu Srbije...to je nekih petsto i kusur godina
-
sarajlija06
Bosna je puna islamskih fanatika i njima su čak i Arapi "braća", a nekamoli Albanci. To su fašisti i koljači najgore sorte. Sakrili su se iza Bosne i Bošnjaštva i to je ono najgore.
Ali eto - ničija nije do zore gorila, nije turska ni sultanska pa neće ni od ovih islamističkih gnoma, klonova i orka.
Pola Sarajeva ima sad šiptarske face - i njihovu masnu crnu kosurinu. Tupa lica i tome sl. I što je najgore misle da su lijepi. Pa kad im hodžetine još nalažu eto cirkusa.
Pravi Bošnjaci su Slaveni i imaju genetsku gadljivost prema Iljirima. Naši preci su ih prvo protjerali u brda i masu pobili pa se ovdje u miru naselili u 7 stoljeću. Štzeta što ih nisu sve potjerali za Gruziju i Azerbejdžan gdje im je mjesto.
Ne volim Srbe, ali kad treba protiv Šiptara, Turaka i Arapa ništa više ne gledam.
Pozdrav našem slavenskom narodu ma koliko nas malo ostalo.
Ali eto - ničija nije do zore gorila, nije turska ni sultanska pa neće ni od ovih islamističkih gnoma, klonova i orka.
Pola Sarajeva ima sad šiptarske face - i njihovu masnu crnu kosurinu. Tupa lica i tome sl. I što je najgore misle da su lijepi. Pa kad im hodžetine još nalažu eto cirkusa.
Pravi Bošnjaci su Slaveni i imaju genetsku gadljivost prema Iljirima. Naši preci su ih prvo protjerali u brda i masu pobili pa se ovdje u miru naselili u 7 stoljeću. Štzeta što ih nisu sve potjerali za Gruziju i Azerbejdžan gdje im je mjesto.
Ne volim Srbe, ali kad treba protiv Šiptara, Turaka i Arapa ništa više ne gledam.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
sarajlija06 wrote:Bosna je puna islamskih fanatika i njima su čak i Arapi "braća", a nekamoli Albanci. To su fašisti i koljači najgore sorte. Sakrili su se iza Bosne i Bošnjaštva i to je ono najgore.
oooo sta ima wien, je l' se to novi nick namaknuo?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma ne mislim da je papak, prije mislim da je neki istrazivac i sada on/ona istrazuje ljudsku psihu i reakcije na provokativne naslove i izjave onda ce sve to lijepo sloziti i djeca ce nam uciti iz njegovog/njenog udzbenika 
-
sarajlija06
Točno Horns. Samo želim da dobro isprovociram i da se ismijem - a ovi bekani to bukvalno shvatili
Nemogu da vjerujem. Zaboli me i za Albance i za Srbe i za Bošnjake
Idioti balkanski.
Nemogu da vjerujem. Zaboli me i za Albance i za Srbe i za Bošnjake
Idioti balkanski.
-
mr__bosnjak
Svi muslimani su braca. Ali mi o tome ne govorimo ovdje nit to znaci da je nekom drazi Arap od nekoga drugog. Fasisti i koljaci najgore sorte su ti cetnici i ustase, ne Arapi, Turci i Albanci.Bosna je puna islamskih fanatika i njima su čak i Arapi "braća",
a nekamoli Albanci. To su fašisti i koljači najgore sorte. Sakrili su se iza Bosne i Bošnjaštva i to je ono najgore.
Jos jedan islamofob.
Ocito imas mrznju prema tamnoputim ljudima i narucito Albancima, to se zove NACIZAM!Pola Sarajeva ima sad šiptarske face - i njihovu masnu crnu kosurinu. Tupa lica i tome sl. I što je najgore misle da su lijepi. Pa kad im hodžetine još nalažu eto cirkusa.
Sad si dokazao koliki si fasista.Pravi Bošnjaci su Slaveni i imaju genetsku gadljivost prema Iljirima. Naši preci su ih prvo protjerali u brda i masu pobili pa se ovdje u miru naselili u 7 stoljeću. Štzeta što ih nisu sve potjerali za Gruziju i Azerbejdžan gdje im je mjesto.
Imas kompleks sa svakim zivim narodom izgleda, sa jedne strane si srbofil, sa druge Srbe mrzis. Lijeci se...Ne volim Srbe, ali kad treba protiv Šiptara, Turaka i Arapa ništa više ne gledam.
Zamjeni ovo slavenskim sa arijevskim i eto te u pravoj ideologiji.Pozdrav našem slavenskom narodu ma koliko nas malo ostalo.
-
mr__bosnjak
Aha sad kontamsarajlija06 wrote:Točno Horns. Samo želim da dobro isprovociram i da se ismijem - a ovi bekani to bukvalno shvatili![]()
![]()
![]()
Nemogu da vjerujem. Zaboli me i za Albance i za Srbe i za Bošnjake![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idioti balkanski.