Koliko si ti pogledo utakmica Bosne protekle sezone? Znaš li ti da je Keno bio ne znam tačno, ali među 5-6 najkorisnijih igrača cijele lige?Murat Sabanovic wrote:ako ce mo za 4- 5godina imate momke koji ce se nosititi sa evropskim vrhunskim igracima,zbog cega onda ovi "pripitomljni".davis.ba wrote:Eh i it, čuj medalju. Pretjeruješ. Pa ti u Parizanu kojima je kažeš 19 godina, iza sebe imaju preko stotinu nastupa, za mlađe kategorije reprezentacije, protiv najjačih vršnjaka u svijetu, šta su naši imali? NIŠTA. To je poenta, ali kažem, stanje se promjenilo, sada su novi ljudi u KS, KK Bosna isto tako ogroman napredak, tako da tek za 4-5 godina ćemo i mi moći tako imati 19-godišnjake u ekipama i možda reprezentaciji, ako naleti kakav vanserijski talenat.Murat Sabanovic wrote:kakav wiliams istina on je borac ,ali hocemo li mi s njima osvojiti medalju u beogradu?
ljudi nama treba talenata.....a mislim da ih u bih ima ali te talente treba izvesti na put.
samo kad vidim partizan,igracima je prosjcna starost 19 godina.....
srbi ce uvijek imati ekipu .dok mi trazimo neke 3 klasne amerikance.
jadno za bosnu koja je u proslosti uvijek imala kvalitetne reprezentativce poput avdica,primorca,markovica, firica mutapcica ...........
a danas spas trazi u castelu i domercantu
zalosno
nepoznajem juniorski rad kk bosne ali seniori mislim da osvajenje 8 mjesta u goodyear ligi ne treba uvelicavati.recimo da nije bilo nenada markovica bili bi medju zadnje 4 ekipe.
16 godisnjake treba u vatru gurati dati mu minutaze i on ce sa 19-20 biti igrac.ali nazalost to se ne radi.
A ti pripitomljeni nam trebaju, kao dodatak dosadašnjem kvalitetu. To je sve.