Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sesalmir wrote:tuzno, izgubismo, svaka cast ekipi, zao mi je najvise onih +5 na kraju 4. produzetka.
btw. vise poena u produzecima nego u regularnih 40. min
to je i igrace izgleda psihicki s*ebalo zato na kraju ovako popustise
ne mogu vjerovati vise volio bi da smo izgubili u regularnom vremenu , hocemo li ikad mi dobit kad se lomi rezultat ???
a ko ce znati kakva je utakmica bila, mozda su i sudije natezale za njih, ali cisto sumnjam, nas mentalitet je cudo
e na kraju ispade maltene debakl, svaka cast za borbu al su imali vise puta utakmicu u svojim rukama i prokockali svaki put. Steta pogotovo za ovih krajnjih 14 razlike
red07 wrote:ne mogu vjerovati vise volio bi da smo izgubili u regularnom vremenu , hocemo li ikad mi dobit kad se lomi rezultat ???
a ko ce znati kakva je utakmica bila, mozda su i sudije natezale za njih, ali cisto sumnjam, nas mentalitet je cudo
kakav mentalitet,zar je tebi slucajnost da na kraju svakog produzetka se svira faul za Albu?
heboteeee...sreca prenosa nije bilo...inace bi i mene prenjeli do cum-a.....
bez suvisnih rijeci...momcima svaka cast za borbenost...istina, poraz boli ali ne toliko kad se zna da su izginuli na parketu i prolili krv....sve ce ovo uroditi plodom u kasnijim susretima...samo nek nastave ovako....ovo se i sve vrijeme trazi od njih.....vidimo se u petak protiv slobode....