evo sto nema stranaca. od 15 igraca petorica su dosli iz juniorskog sastava. ostali su dovedeni iz drugih ekipa.
evo ako ne vjerujes
http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=BIH&Team=670" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Mislim da tebi nije dobro nikako....Pa valjda ti je normalno da ekipa ima po 2-3 stranca u timu....ocigledno da nemas pojma o kosarci a posebno domacoj.....pojedini timovi imaju cijelu ekipu stranaca....sloboda ima mlade igrace koje ugovori vezu jos po 3-4 god. osim rossa stoga valjda razumijes o cemu pricam.....
a ovo prvaci se odnosilo na sljedece sezone.....[/quote]
Samo da kazem da KK Bosna ima KADETE prvake BiH , KK Bosna iznjedrila je talenata kao svi ostali klubovi u BiH ,toliko o podmladku i mladim ekipama...KK Bosna je najaci kosarkaski kolektiv na ovim prostorima , to je cinjenica![/quote]
kolumbo amerika iza coska.o cemu ti hajvane pricas. prvo nisam uopste tebi nista odgovorio vec raulu koji tvrdi da u deterdent ekipi igra samo jedan stranac. ja sam mu dokazao da to nije tacno. nemam nista protiv stranaca ali si ti ocito malo prolupo s obzirom da uopste meni nesto replikujes.

[/quote]
Ajd da i tebe raul onak drugarski replicira...ako nisi znao ti podatci sa eurobasketa ti nisu tacni,ninoslav milosevic ti nije uopste iz crne gore...to ti je 100% pouzdana informacija jer se licno poznajemo...
stoga se ne treba drzati puno tih info samo da znas...ett