just principe wrote:i ne kontam sta je idiot od sudije zelio time postici. Svakakvih debila u AmeriKi
da se duncan na klupi nasmijao joe crawford bi mu tehničku dosudio
Moderators: Charuga, Tomahawk11
just principe wrote:i ne kontam sta je idiot od sudije zelio time postici. Svakakvih debila u AmeriKi
Veceras novi poraz Lakersa.just principe wrote:ne brukaj se viseCollegeGunner wrote:
Naravno, i to sa hendikepom..CollegeGunner wrote:Veceras novi poraz Lakersa.just principe wrote:ne brukaj se viseCollegeGunner wrote:
Naravno, i to sa hendikepom..CollegeGunner wrote:Veceras novi poraz Lakersa.just principe wrote:ne brukaj se viseCollegeGunner wrote:
Bolje bi ti bilo. (:CSKA wrote:Hebo ti ovo,ja sam navijacki odigrao dvicu na Lejkserse,a bolje da sam cevape pojeo u specijalu
A gluposti i nebuloze koje izviru iz svakog tvog posta, kao i bolesna frustriranost i manijakalna opsjednutost jednim igračem dovoljno govori u kakvom stadiju je tvoja siva masa... Ako je uopšte imaš, u što nisam baš siguran.abrinjaDonjo wrote:ogranicenost tvog mozga si ovim postom samo jos jednom dokazao, nepoznavajuci mene uopste, svrstavas me u neku kategoriju klinaca i pratitelja NBA od kako Kobe igra,agent_zero wrote:Pošto si se dotakao i mene, a izgleda pratiš kao i pola klinaca po ovoj temi nba otkad kobi igra u ligi, nisi kompetentan da uopšte da se s tobom raspravlja na bilo kojoj stručnoj razini analize pojedinačnog učinka i vrednovanja igrača.abrinjaDonjo wrote:...
Samo još jedan kobi freak u nizu...
u tvojoj cijeloj toj isfrustriranosti, svojim zivotom il cime vec, uopste nisi ni procitao da se ne radi o mom misljenju koje je validno, vec o misljenju strucnjaka, ljudi koji su cijeli zivot proveli u NBA, ljudi koji su kompetenti da pricaju o tome a ne takvi kao ti i tebi slicni
apsolutno se slazem sa tobom da mi nemamo sta raspravljati
za pomoc nikad nije kasno, by the way...
poz
Damianu se toliko stvari "poklopilo", od tog da je prva opcija na playu u svojoj ekipi, pa onda povrede ostalihagent_zero wrote:
Lilard opet sinoć fantastičan, još jedna potvrda da je mali rookie of the year.
Gledamo... Normalno da statira kad Kobe kad primi loptu znaju da je gotovo.Tomahawk11 wrote:Pogleda li neko od vas koju utakmicu, pa da tvrdi tako nesto za Kobea? Covjek igra bukvalno SAM![]()
Priznajem da sam sa uzivancijom pratio metlu Lakersa od Dirka i ekipe, ali ovo sinoc nije bilo ni zanimljivo, trpaju svi redom, od Carmela, Kidda, Smitha, Feltona pa do RasheedaSta tu da radi Kobe, je li on kriv sto odbrane nema nikako?! Trci, bori se, jedini pokusava nesto konkretno u napadu, ostatak ekipe statira
Tomahawk11 wrote:Pogleda li neko od vas koju utakmicu, pa da tvrdi tako nesto za Kobea? Covjek igra bukvalno SAM![]()
Priznajem da sam sa uzivancijom pratio metlu Lakersa od Dirka i ekipe, ali ovo sinoc nije bilo ni zanimljivo, trpaju svi redom, od Carmela, Kidda, Smitha, Feltona pa do RasheedaSta tu da radi Kobe, je li on kriv sto odbrane nema nikako?! Trci, bori se, jedini pokusava nesto konkretno u napadu, ostatak ekipe statira
Nije mi jasno zasto imas potrebu za vrijedjanjem.just principe wrote: gledaju oni malo sutra. Ne znaju ni koliko se minuta igra utakmica, posebno ova dvojica iznad Kennyja
pa omiljeni tim mu igra najgoru sezonu u posljednje vrijeme. moras ga razumjetiCollegeGunner wrote:Nije mi jasno zasto imas potrebu za vrijedjanjem.just principe wrote: gledaju oni malo sutra. Ne znaju ni koliko se minuta igra utakmica, posebno ova dvojica iznad Kennyja