dok ga drži dobro je, al' brzo to izlapi jebi ga
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mr. Brightside
#8976 Re: NBA - National Basketball Association
ma ko poslije neke veće povrede kad se vrate, pa frcaju od nekog entuzijazma i kreativnošću što smišljaše danima izležavajući se po kaučima
- Artest
#8977 Re: NBA - National Basketball Association
postovo 10 cm nizeg igraca...da je sheed legenda, jeste
vratio se covjek da poduci ove cetvorke oldskulizmu
- hrastov žižak
#8978 Re: NBA - National Basketball Association
tačnije 8. šta fali, gej je u naponu snage, zna post igru i jak ko zemlja. majstoruje šid u postu kako god okreneš.Artest wrote:postovo 10 cm nizeg igraca...da je sheed legenda, jeste
- mahir985
- hrastov žižak
#8980 Re: NBA - National Basketball Association
Portland džejl blejzersi, najbolja ekipa ikad 
- Artest
#8981 Re: NBA - National Basketball Association
stadmajer vutra, peterson silovanje, davis cuvao nekog bjegunca u kuci, bonzi wells, sheed...simpaticno drustvence
jeste da ne moze gore od ovog po mirzu (neigranje ni sekunde) ali ja ne vidim naznake da ce se tu ista popravit ni za par mjeseci. najogore je sto i wallace i blatche bez problema mogu igrat cetvorku. (a vec imas humphriesa i evansa ispred) previse je to igraca za izbacit...a sav fokus na los procenat suta (pored odbrane) mogu mu samo jos vise skratit ruku. i sad on mora biti zaetgnut ko struna, znajuci da ga sljedeci put kad gadjo 1/8 ceka opet duza pauza...
jbg, ima trejd...
jeste da ne moze gore od ovog po mirzu (neigranje ni sekunde) ali ja ne vidim naznake da ce se tu ista popravit ni za par mjeseci. najogore je sto i wallace i blatche bez problema mogu igrat cetvorku. (a vec imas humphriesa i evansa ispred) previse je to igraca za izbacit...a sav fokus na los procenat suta (pored odbrane) mogu mu samo jos vise skratit ruku. i sad on mora biti zaetgnut ko struna, znajuci da ga sljedeci put kad gadjo 1/8 ceka opet duza pauza...
jbg, ima trejd...
- Artest
#8982 Re: NBA - National Basketball Association
uh, zaboravio sma tad mladjahnog Z-Boa...jebenica
blatche 9/9 urnise sacramento- tim sa najgorom hemijom u ligi...ne znam cemu je bio sav onaj hajp oko ovog robinsona. najobicnije drvo.
inace, imam potrebu da, nicim izazavan, popljujem onu ublehu od jana veselog...bjelac koji je mislio igrati na fiziku u NBA-u...sut na nivou omera asika, tehnika ne postoji... slobodna bacanja ocaj
ovakva govna treba vracat za evropu...samo su naviajci partizana vjerovali u njega...bez ikakvog argumenta
blatche 9/9 urnise sacramento- tim sa najgorom hemijom u ligi...ne znam cemu je bio sav onaj hajp oko ovog robinsona. najobicnije drvo.
inace, imam potrebu da, nicim izazavan, popljujem onu ublehu od jana veselog...bjelac koji je mislio igrati na fiziku u NBA-u...sut na nivou omera asika, tehnika ne postoji... slobodna bacanja ocaj
ovakva govna treba vracat za evropu...samo su naviajci partizana vjerovali u njega...bez ikakvog argumenta
- Svjetionik
#8983 Re: NBA - National Basketball Association
Ima toliko loših timova gdje bi on mogao imati dobru minutažu i stvarno pomoći timu... Baš neku noć sam gledao Klivlend, sve spalo na 2 igrača. Teletović bi im došao ko šaka na oko, pa i sa svojom lošom odbranom. Ima on 6. ugovor u ekipi sa 3 miliona po sezoni. Ko će ga uzeti kad ne igra ni minutu... Čini mi se da će on nazad u Evropu.Artest wrote:stadmajer vutra, peterson silovanje, davis cuvao nekog bjegunca u kuci, bonzi wells, sheed...simpaticno drustvence![]()
jbg, ima trejd...
-
Rob_Atl
#8984 Re: NBA - National Basketball Association
Ne znamo mi sta se desava na treninzima i kakav je Mirza zaista, mozda je NBA ipak prevelik zalogaj za njega, jer jebi ga ipak je NBA za 5 klasa ispred evropske kosarke... Dok u drugu ruku mozda je i manje povrijeden pa ne igra ko ce mu ga znati, jer kao sto neko rece placas igraca 3 miliona, a ne das mu ni minute da igra...
- Svjetionik
#8985 Re: NBA - National Basketball Association
Morbidno jeste, ali tako to ide kod visokih igrača. Sigurno će se povrijediti Lopez ili Humpries, a to će Mirzi otvoriti kakvu takvu minutažu. Najprije Lopez, a to će sve okrenuti naglavačke.Rob_Atl wrote:Ne znamo mi sta se desava na treninzima i kakav je Mirza zaista, mozda je NBA ipak prevelik zalogaj za njega, jer jebi ga ipak je NBA za 5 klasa ispred evropske kosarke... Dok u drugu ruku mozda je i manje povrijeden pa ne igra ko ce mu ga znati, jer kao sto neko rece placas igraca 3 miliona, a ne das mu ni minute da igra...
-
Mustang1
#8986 Re: NBA - National Basketball Association
Celticsi gube 20 razlike minuta do kraja Rondo 9 asistencija ima i Celticsi traze time-out 20 sec .. Da mi je samo vidjeti sta im je rekao i kako je crtao akciju
Rondo ima 10 asistencija nakon tog time outa 
I btw. gledam Lakerse na spanskom kanalu .. I onda se mi cudimo kad mi iz ovako male zemlje se uzdizemo radi Mirze .. Pa ovi svaki Gasolov sut skacu ... Da Mirza zaigra u prvoj mi bi srcane dozivili svi

I btw. gledam Lakerse na spanskom kanalu .. I onda se mi cudimo kad mi iz ovako male zemlje se uzdizemo radi Mirze .. Pa ovi svaki Gasolov sut skacu ... Da Mirza zaigra u prvoj mi bi srcane dozivili svi
-
Mustang1
#8987 Re: NBA - National Basketball Association
E ovakvi Lakersi mogu svasta
Igra se puno pametnije nego sa onim Clownom
-
Ras Al Ghul
#8988 Re: NBA - National Basketball Association
Od koga Boston izgubi
, Lejkersi izgleda uhatili ritam, izgledaju sve bolje i bolje!
- Svjetionik
#8989 Re: NBA - National Basketball Association
Ma ofirno skroz, da bi oborio rekord...Bubalo1 wrote:Celticsi gube 20 razlike minuta do kraja Rondo 9 asistencija ima i Celticsi traze time-out 20 sec .. Da mi je samo vidjeti sta im je rekao i kako je crtao akcijuRondo ima 10 asistencija nakon tog time outa
I btw. gledam Lakerse na spanskom kanalu .. I onda se mi cudimo kad mi iz ovako male zemlje se uzdizemo radi Mirze .. Pa ovi svaki Gasolov sut skacu ... Da Mirza zaigra u prvoj mi bi srcane dozivili svi![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8990 Re: NBA - National Basketball Association
Ne znam sta neko ocekuje od Celticsa. Nikakve rotacije, klupa nula bodova, Pierce i Garnett ne mogu igrati svaku utakmicu na nivou, potrosili su se.
- Artest
#8991 Re: NBA - National Basketball Association
stvarno je onaj rondo glodarcic mali....
jucer nakon pola godine udjem u kladaru da stavim stoju na cousinsa over....i naravno, nema ga u ponudi. a bilo 100 nebitnih igraca...koje su to hinjare namazane hehe
jucer nakon pola godine udjem u kladaru da stavim stoju na cousinsa over....i naravno, nema ga u ponudi. a bilo 100 nebitnih igraca...koje su to hinjare namazane hehe
- agent_zero
#8992 Re: NBA - National Basketball Association
Bacite nam Lejkerse da se igramoKing Kenny wrote:Rollin'
-
Revolver
#8993 Re: NBA - National Basketball Association
ja ga igrao u BetLive. u ponudi bilo 14,5 on dao 29Artest wrote:stvarno je onaj rondo glodarcic mali....
- Artest
#8994 Re: NBA - National Basketball Association
e sranje...ja u premieru bio...cuj 14, 5 a igra protiv rupetine lopeza...bas poklonRevolver wrote:ja ga igrao u BetLive. u ponudi bilo 14,5 on dao 29Artest wrote:stvarno je onaj rondo glodarcic mali....
-
Revolver
#8995 Re: NBA - National Basketball Association
igrao sam i Lopeza manje. bio 19,5 u ponudiArtest wrote:e sranje...ja u premieru bio...cuj 14, 5 a igra protiv rupetine lopeza...bas poklonRevolver wrote:ja ga igrao u BetLive. u ponudi bilo 14,5 on dao 29Artest wrote:stvarno je onaj rondo glodarcic mali....
uglavnom odsad posjećuj BetLive
- duminjo
#8996 Re: NBA - National Basketball Association
gdje ste vi specijalci sa tim poklonima, sto ne naletite na temu o kladionici pa da se i mi obogatima na poklonima 
-
Mustang1
#8997 Re: NBA - National Basketball Association
Bude poslije utakmica poklona koliko ho's .. Prije utakmice urijetko 
-
Revolver
#8998 Re: NBA - National Basketball Association
Bubalo1 wrote:Bude poslije utakmica poklona koliko ho's .. Prije utakmice urijetko
-
Mr. Brightside
#8999 Re: NBA - National Basketball Association
Šarlot na 5-4 omjeru

-
Mr. Brightside
#9000 Re: NBA - National Basketball Association
ma kod njih nekako svi igraju, podjednakokakavdanakneiskustvu wrote:a još im i henderson samo dvije tekme odigraoMr. Brightside wrote:Šarlot na 5-4 omjeru![]()