NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tkd
#8826 Re: NBA - National Basketball Association
Ako bude čitao ovaj forum pokušati će se opet ubiti.
-
helloteletovic
#8827 Re: NBA - National Basketball Association
Kakvu prvu petorku ima Portland, klupa najgora u NBA a mali Lillard dominira, uništava. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8828 Re: NBA - National Basketball Association
Rek'o si to neki dan, ne moras ponavljatihelloteletovic wrote:Kakvu prvu petorku ima Portland, klupa najgora u NBA a mali Lillard dominira, uništava.
Yebat ih, ko da i nemaju, lipsace do Nove godine, mora malo i klupa potegnuti.
- agent_zero
#8829 Re: NBA - National Basketball Association
Lillard zasad rookie of the year. Dominira kao i moji Knicksi 
- n;hill
#8830 Re: NBA - National Basketball Association
Kad je potpisao novi ugovor, koliko znam da je najveća zvjer ovog prelaznog roka, odnosno ili ekstenzija Hawksa, ili trade, LA hoće da utrpa Gasola Atlanti ali mislim da će trebati više, ako je potpisao to stvarno nisam upratioTkd wrote:Čuj Johnson po razočarenju ispred Boozera![]()
Smith iz Hawksa potpisao novi ugovor i briga ga boli. Prije ugovora bio strašan.
- n;hill
#8831 Re: NBA - National Basketball Association
Čak četiri tima Atlantica za sad preko .500, bit će vatre, jedva čekam da dođu u TD Gardenagent_zero wrote:Lillard zasad rookie of the year. Dominira kao i moji Knicksi
- Tkd
#8832 Re: NBA - National Basketball Association
Ne znam ni ja sada da li je potpisao ili ne.
Ako je otišao Johnson imaju keša, a kako igra Smith sada ne bi ga ni Bobcatsi
Ako je otišao Johnson imaju keša, a kako igra Smith sada ne bi ga ni Bobcatsi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8833 Re: NBA - National Basketball Association
Ima i gorih od Bobcatsa
Nego, veceras, po meni, najzanimljivije u Ohlahomi. Furiozni Grizliji dolaze po skalp Duranta i ekipe. Sto da ne?
Nego, veceras, po meni, najzanimljivije u Ohlahomi. Furiozni Grizliji dolaze po skalp Duranta i ekipe. Sto da ne?
-
Mr. Brightside
#8834 Re: NBA - National Basketball Association
http://www.youtube.com/watch?v=_tiUtvCl-ic
podsjeća me na D.Wade i maštovitost u prvim sezona
i kakva rookie generacija jebote

i kakva rookie generacija jebote
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8835 Re: NBA - National Basketball Association
Definitvno za klasu bolja od proslosezonske. Imam osjecaj isto kao da je preskocen draft prosle godineMr. Brightside wrote:http://www.youtube.com/watch?v=_tiUtvCl-ic
i kakva rookie generacija jebote![]()
-
Mr. Brightside
#8836 Re: NBA - National Basketball Association
meni čak nije lošija od one Lebronove, samo eto, igrača poput Lebrona nećemo vidjeti još dugo dugo 
- hrastov žižak
#8837 Re: NBA - National Basketball Association
a vejd, boš, entoni, ni takvi igrači se ne javljaju svako malo. čini se da je dobar draft, ali nije tako blizu ovomMr. Brightside wrote:meni čak nije lošija od one Lebronove, samo eto, igrača poput Lebrona nećemo vidjeti još dugo dugo
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_NBA_Draft
sinan se može pohvaliti da je dio najbolje draft klase zadnjih 15ak godina
-
Mr. Brightside
#8838 Re: NBA - National Basketball Association
zasad većina opravdava visok pik na draftu 
a Nedžko nije ništa slabiji od Darka Miličića

a Nedžko nije ništa slabiji od Darka Miličića
-
Rob_Atl
#8839 Re: NBA - National Basketball Association
Smith je igracina, samo nepotrebno suta loptu sa distance odakle nije u mogucnosti da pogadja , njegova je uloga nesto poput Duncana, al on ide blizu trice pa suta pa tamo vamo, i to je poceo da radi prosle sezone, ali ove je bas pretjerao
... I momak igra srcem sto jes jes, u Atlanti se i rodio, nema gdje drugo da ide
ps. on i Howard su zajedno isli u srednju skolu
ps. on i Howard su zajedno isli u srednju skolu
- Tkd
#8840 Re: NBA - National Basketball Association
Pošla utakmica 76ersa i Pistonsa. Nikada mi neće biti jasan ovaj Kvame. Čovjek sa takvom visinom i kilažom ostade prosječan igrač. 
- duminjo
#8841 Re: NBA - National Basketball Association
meni nikada nece bit jasno zasto skoro sve favorizirane ekipe na pocetku prvu peticu drze samo malo i odma klupa...lafo da ih odmaraju protiv slabijih? i skoro redovno puse cetvrtinu ili poluvrijeme pa na kraju sticu rezultat.
ako ces ga odmarat, odmori ga od pocetka, sta ga ubacujes 2 minute pa ga vadis odma, i kasnije ganjas rezultat umjesto da lagano i rutinski dobijes utakmicu.
jel samo ovo ja vidim/ne vidim il je ovo normalno i standardno u NBA?
ako ces ga odmarat, odmori ga od pocetka, sta ga ubacujes 2 minute pa ga vadis odma, i kasnije ganjas rezultat umjesto da lagano i rutinski dobijes utakmicu.
- Tkd
#8842 Re: NBA - National Basketball Association
+18 za Pistonse na poluvremenu protiv 76ersa. Da li će ovo biti prva pobjeda Detroita i to na strani
Singler dominira. Vidim mu minutažu i odmah se sjetim Mirze.
Ona Indiana baš katastrofalna na početku sezone. Ništa bez Grangera. S druge strane Ilyasova nije nikako u formi, užasan procenat šuta. Taman kada sam pomislio da će još više napredovati on me demantuje.
u 3 ako Boga Bullsi na strani protiv neugodnih Sunsa.
Singler dominira. Vidim mu minutažu i odmah se sjetim Mirze.
Ona Indiana baš katastrofalna na početku sezone. Ništa bez Grangera. S druge strane Ilyasova nije nikako u formi, užasan procenat šuta. Taman kada sam pomislio da će još više napredovati on me demantuje.
u 3 ako Boga Bullsi na strani protiv neugodnih Sunsa.
-
Mustang1
#8843 Re: NBA - National Basketball Association
To je tako .. U NBA se otprilike UGRUBOduminjo wrote:meni nikada nece bit jasno zasto skoro sve favorizirane ekipe na pocetku prvu peticu drze samo malo i odma klupa...lafo da ih odmaraju protiv slabijih? i skoro redovno puse cetvrtinu ili poluvrijeme pa na kraju sticu rezultat.
- duminjo
#8844 Re: NBA - National Basketball Association
sve to ok i otprilike to znam... al zasto bolje i kvalitetnije ekipe na domacem parketu gube od "losih" ekipa redovno 1 cetvrtinu cak i prvo poluvrijeme.
gledaj veceras evo po kladionici, po kvotama na poluvremenu, fila, boston, minesota,
gledam maloprije boston, garneta izvadi poslije 5 minuta, popusise prvu cetvrtinu bezveze i onda se vade..sipak su protiv cikaga proslu tako igrali i sipak je garnet izaso nakon 5 minuta.
jebo ih taktika
gledaj veceras evo po kladionici, po kvotama na poluvremenu, fila, boston, minesota,
gledam maloprije boston, garneta izvadi poslije 5 minuta, popusise prvu cetvrtinu bezveze i onda se vade..sipak su protiv cikaga proslu tako igrali i sipak je garnet izaso nakon 5 minuta.
jebo ih taktika
-
Mustang1
#8845 Re: NBA - National Basketball Association
Jebiga eno Knicksi .. Jednu sam gledao na pocetku gubili i 7 razlike .. i onda do kraja prve cetvrtine okrenuli u ssvoju korist oko 10 razlike
I sinoc su cijelo vrijeme u egalu na kraju odose na 13 i onaj sut zadnji bezveze smanjise na 10 ORlando .. Sta mislis koliko je ljudi na kladionici sjebavano onim zadnjim napadom ? Nece ekipa da suta na kos .. ili ostane jos 30 sekundi a odbrana ne napada uopste nego puste da ovi zabiju kos jer je svakako 20.ak razlike a ovamo neko strijepi za kladionicu over ili under

- duminjo
#8846 Re: NBA - National Basketball Association
sve ja to kontam.. al ne kontam zasto ulaze na samom pocetku i PREVISE opusteno da bi na kraju JEDVA stizali i pobijedili... osim sto im je ovaj regularni dio sezone smijesan.
pazi sad cikaga kako u gostima gazi od pocetka
pazi sad cikaga kako u gostima gazi od pocetka
-
Mustang1
#8847 Re: NBA - National Basketball Association
Ma Chicago mi je defektan .. Kao i cijeli ovaj dio sezone do All Star utakmice .. Ali kontam dokazivanje ovo ono .. kurac
Jedino Knicksi igraju .. Sve do sad uzeli u hendikepu 
- hrastov žižak
#8848 Re: NBA - National Basketball Association
jest ovaj ilijasova posto mrtvi karinaš. prošla sezona bila bljesak i to je to. al mrtva indiana milvokiju ne može uvalit više od 35 do poluvremena
kakvi lakrdijaši. imam jebenog vesta na kladionici, a on protiv jadnog ilijasove ima šut 2-7
crknite paori.
harden neviđen papak. lako mu se iživljavat na ovom mladunčetu doka riversa
harden neviđen papak. lako mu se iživljavat na ovom mladunčetu doka riversa
-
smijesni_ste
#8849 Re: NBA - National Basketball Association
Koliko je banana Minnesota primila....a ni kraj treće četvrtine

- hrastov žižak
#8850 Re: NBA - National Basketball Association
Toni Alen: Vestbruče, tarzanče, dojdi da te preslušam