Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bubalo1 wrote:Ma pusti ba .. Znas koliko ce sad biti svakakvih komentara onih koji nikada nisu gledali NBA utakmicu A iz jednog poznatog razloga ce sada poceti gledati i pljuvati
Bubalo1 wrote:Ma pusti ba .. Znas koliko ce sad biti svakakvih komentara onih koji nikada nisu gledali NBA utakmicu A iz jednog poznatog razloga ce sada poceti gledati i pljuvati
ja cu samo gledat i za linkove pitat
necu komentarisati igru
Artest wrote:avery johnson mrzi bijelce-muslimane...preocito je
elem, dug je put pred mirzom..valja mu makar dvojicu skinut
a u Clevalandu bi bio rezervni PF
Sigurno ga je nazvo Mancini, i reko mu da ne stavlja Mirzu u sastav...mooozda da ga ubaci pred kraj samo malo...
on topic: Ja ne znam kolko ljudi ovdje gleda kosarku, ali realno, evo gledali smo poluvrijeme skoro cijelo, jel vi stvarno mislite da je Mirza trenutno moze defanzivno da se uklopi ovdje?? Tesko...
Netsi su užasni bili defenzivo dok Evans nije ušao.
Dobra utakmica. Mirza bi mogao dobiti a mislim da će svakako aBd dobiti nekih 5-10 minuta i to je to. Netsi imaju bolju ekipu nego što to ovaj trenutni rezultat pokazuje. Williams se još nije probudio, Johnson forsira, Wallace kao i uvijek racionalan, Brooks željan igre, Lopez poentira ali opet ne skače, a Watson slično kao i u Bullsima.