centri koji sutaju trice unistavaju svoje ekipe.shalla wrote:Brook Lopez, CENTAR, za 34 minute 27 poena i 0 (nula, ništica) skokova
Lik ima sut iz igre ispod 45% a centar.
Mislim da je problem Lakersa ocigledan.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
centri koji sutaju trice unistavaju svoje ekipe.shalla wrote:Brook Lopez, CENTAR, za 34 minute 27 poena i 0 (nula, ništica) skokova
Otkud ovo? U današnjoj NBA moraš šutati trice kao centar ili te nitko više neće, inače nema spejsinga, moraš imati bar toliko solidnu tricu da obrambeni igrač mora izaći na tebe u korneruTuzla111 wrote:centri koji sutaju trice unistavaju svoje ekipe.
Bez veze silio loptu, zato su izgubili. Bez veze, nije u stanju skupiti 10 asista...'ta će on.kakavdanakneiskustvu wrote:šta će jokić sa 36-13-6 pored gortata
Tomahawk11 wrote:Otkud ti ovo?kakavdanakneiskustvu wrote:shalla wrote:Brook Lopez, CENTAR, za 34 minute 27 poena i 0 (nula, ništica) skokova
nista novo od njega,porzingis je jos slabiji u skoku a skoro 10 cm visi od lopeza
Lehomud je vazda bio. Daj ti njemu da šuta triceshalla wrote:Ma jarane upala bi mi jedna u ruku za 30 minuta taman da sam 160cm visok jbt kralj...
Ebo li te "moj" randleTomahawk11 wrote:Lehomud je vazda bio. Daj ti njemu da šuta triceshalla wrote:Ma jarane upala bi mi jedna u ruku za 30 minuta taman da sam 160cm visok jbt kralj...![]()
Imaju skakati Kuzma ili Randle![]()
Pa i Ingram kad igra.
ili pope,hart,ball,svi su bolji skakaci od njegaTomahawk11 wrote:Lehomud je vazda bio. Daj ti njemu da šuta triceshalla wrote:Ma jarane upala bi mi jedna u ruku za 30 minuta taman da sam 160cm visok jbt kralj...![]()
Pa i Ingram kad igra.
spree wrote:Ebo li te "moj" randleTomahawk11 wrote:Lehomud je vazda bio. Daj ti njemu da šuta triceshalla wrote:Ma jarane upala bi mi jedna u ruku za 30 minuta taman da sam 160cm visok jbt kralj...![]()
Pa i Ingram kad igra..
Nije porzingis neki skakac, ali je bolji od necupavog lopeza.
3 najjace ekipe na zapadu imaju centre koji ne sutaju trice nikako. CLE koji je sezonama bio najjaci na istoku nikad nije imao centra koji je sutao trice.n;hill wrote:Otkud ovo? U današnjoj NBA moraš šutati trice kao centar ili te nitko više neće, inače nema spejsinga, moraš imati bar toliko solidnu tricu da obrambeni igrač mora izaći na tebe u korneruTuzla111 wrote:centri koji sutaju trice unistavaju svoje ekipe.
Sad će ga Thibs dokrajčiti.kakavdanakneiskustvu wrote:rose u wolwesima
Itsoktobealone wrote:Nije tačno. U zadnjih 5 sezona u Bruklinu (koji je neki njegov prime time) je imao prosjek od skoro 7 skokova. U Lakersima ove godine in 3.7. Ime itekako veze sa tim kako ga koristi Walton.
Alighieri wrote:Sad će ga Thibs dokrajčiti.kakavdanakneiskustvu wrote:rose u wolwesima
Thibs je i kritikovna zbog velike minuža prve petorke, neka ga smatranju indirektnim krivcem za povrede Ruže, ali na kraju priče, koji đavo doskače na jednoj nozi pod maksimalnim opterećenjem.
Zamišljam Ružu bez povrede, eksplozivniji od Russella, brži od svakoga, u zraku dribla protivnika kao Messi na zemlji, kakav je to igrač bio.
Nakon povrede Jimmya, svakako dobra akvizicija.
Uh, šuti, valjo si mi ko bratuspree wrote: Ebo li te "moj" randle.