Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#6176 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Logovan »

Woole Triwunovich wrote:Pa jbg, ni vi baš nemate argumente da ga poklopite. :mrgreen: :run:
Ma poklopit će se sam. :D
EdinŠopović

#6177 Re: Mirza Teletovic all about

Post by EdinŠopović »

Ok, hejter sam. A vi ste bolesnici jer mislite da mu Livingston ne dodaje jer ga ne voli, a Kidd forsira Blatchea jer mu ovaj prijeti. Ili koje su vam već teorije...
jasko_ba

#6178 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

spinel_ wrote:hejteri vazda izadju iz rupe kad vide da ga ne ide ili u ovom slucaju kad je na klupi. onda kad je bio prva postavi i igrao 30 min uz prosjek 15 poena onda istih nije bilo.
jebem ti takav zivot kad se citav zivot nasladjujes. ja bi se ubio.
Ma skontali su davno ovog lika sa indexa. Nista cudno. Stavis ga ignore i gotovo. ;-)
House

#6179 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

Šopa gdje si bio kad je Mirza razvaljivao decembar 2013 ?

Hajde fino napravi kamilicu i pravac spavanje
nema me tamo

#6180 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

jasko_ba wrote:
spinel_ wrote:hejteri vazda izadju iz rupe kad vide da ga ne ide ili u ovom slucaju kad je na klupi. onda kad je bio prva postavi i igrao 30 min uz prosjek 15 poena onda istih nije bilo.
jebem ti takav zivot kad se citav zivot nasladjujes. ja bi se ubio.
Ma skontali su davno ovog lika sa indexa. Nista cudno. Stavis ga ignore i gotovo. ;-)
Kako sam upratio na klixu su ga banovali jedno 2, 3 puta zbog smaranja..
EdinŠopović

#6181 Re: Mirza Teletovic all about

Post by EdinŠopović »

Bio u mišjoj rupi. Razvaljivao nije, igrao je jer drugih nije bilo da igraju.

Da je zabio 30 poena igrao bi možda i danas, a vi ne biste psovali gospodinu Kiddu i lupali da je "mrtvac Blatche" lošiji od Teletovića.

Jasno mi je kad dječak od osam godina misli da trener mrzi nekog igrača, ali kad to misli ovaj Jasko koji sigurno ima 5-6 godina više, onda se ja pravo sjebem u život.
House

#6182 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

o jbt :lol:
Butmiran

#6183 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Da malo ubijamo dosadu na pauzi. :lol:
nema me tamo

#6184 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

EdinŠopović wrote:Bio u mišjoj rupi. Razvaljivao nije, igrao je jer drugih nije bilo da igraju.

Da je zabio 30 poena igrao bi možda i danas, a vi ne biste psovali gospodinu Kiddu i lupali da je "mrtvac Blatche" lošiji od Teletovića.

Jasno mi je kad dječak od osam godina misli da trener mrzi nekog igrača, ali kad to misli ovaj Jasko koji sigurno ima 5-6 godina više, onda se ja pravo sjebem u život.
Bolji je Mirza od Blatcha po svemu..
Jel' moRe 'vako?
A tim u kojem bi Mirza igrao 20+ su Toronto Raptorsi..
Jel' valja?
House

#6185 Re: Mirza Teletovic all about

Post by House »

Post dana by Šopa

Razvaljivao nije, igrao je jer drugih nije bilo da igraju.

:lol: :lol:

igrao sam na terenu ili ?
Last edited by House on 05/01/2014 02:44, edited 1 time in total.
spinel_

#6186 Re: Mirza Teletovic all about

Post by spinel_ »

30 poena na maksimalno 10 do 13 uzetih suteva, genijalac si. :-)
da je imao grozan postatak suta ja bih rekao nesto, ali jok.. nijedan argument nema ali bitno je da pljuje

Image

pukni od muke
EdinŠopović

#6187 Re: Mirza Teletovic all about

Post by EdinŠopović »

nema me tamo wrote:
EdinŠopović wrote:Bio u mišjoj rupi. Razvaljivao nije, igrao je jer drugih nije bilo da igraju.

Jel' moRe 'vako?
Jel' valja?
Ima bolje fizičke predispozicije, bolji je skakač, bolji je asistent, bolji je u reketu? Ok, nije ništa od toga, no ti si subjektivan.

Prije Amira? Jašta. Borio bi se i tamo za minute s bijelim Evansom, kao što se bori i s ovim čokoladnim.
Butmiran

#6188 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

EdinŠopović wrote:
nema me tamo wrote:

Jel' moRe 'vako?
Jel' valja?
Ima bolje fizičke predispozicije, bolji je skakač, bolji je asistent, bolji je u reketu? Ok, nije ništa od toga, no ti si subjektivan.

Prije Amira? Jašta. Borio bi se i tamo za minute s bijelim Evansom, kao što se bori i s ovim čokoladnim.
Svaki igrač u NBA je bolji asistent od Blatchea.
nema me tamo

#6189 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

Bolji Asistent nije..
Pod Br 1 Mirzi je 2 sezona, Prva da se moze reci da igra..
I radi baš dobar posao zasad..
Skakac i nije baš bolji u to sam uvjeren..
Fizicki se slazem, i donekle za reket...
Kad sve zbrojiš nema šanse da mozes reci da je bolji igrac od Mirze.
It_is_a_Leclerc

#6190 Re: Mirza Teletovic all about

Post by It_is_a_Leclerc »

EdinŠopović wrote:Ok, hejter sam. A vi ste bolesnici jer mislite da mu Livingston ne dodaje jer ga ne voli, a Kidd forsira Blatchea jer mu ovaj prijeti. Ili koje su vam već teorije...
Prijavio sam te da te banniraju jer si jako nevaspitan.
Kinaski

#6191 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Kinaski »

Image
za Edina
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6192 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Velkoski »

It_is_a_Leclerc wrote:
EdinŠopović wrote:Ok, hejter sam. A vi ste bolesnici jer mislite da mu Livingston ne dodaje jer ga ne voli, a Kidd forsira Blatchea jer mu ovaj prijeti. Ili koje su vam već teorije...
Prijavio sam te da te banniraju jer si jako nevaspitan.
A to što glasa za SDP ti nije problem? :roll:
EdinŠopović

#6193 Re: Mirza Teletovic all about

Post by EdinŠopović »

spinel_ wrote:30 poena na maksimalno 10 do 13 uzetih suteva, genijalac si. :-)
da je imao grozan postatak suta ja bih rekao nesto, ali jok.. nijedan argument nema ali bitno je da pljuje

pukni od muke
Gdje je tu razvaljivanje? On s 13 šuteva, od kojih su većina otvoreni kao ova dva večeras, mora zabiti 25 poena.

Eh sad, zašto on ne igra? Zato što Netsima ne treba četvorka koja će kampirati na trici. Teletović je beskoristan u reketu, za 30 minuta on skoka ne uhvati osim ako ga ne pogodi lopta. Nažalost, protiv Spursa ga nije pogodila. Odbranu je popravio, ali opet nema šanse nekog izgurati iz reketa. Kampiraju mu unutra.

Teletović je odličan šuter, ali u NBA ligi ima i boljih koji ne dobijaju ni minute. Zašto? Pa jer košarka nije samo šut. Da je tako Wade bi dodavao peškire Jonesu u Miamiju.
BegA_

#6194 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BegA_ »

Zamolio bih vas da parazita ne citirate. Na listi gnjavatora mi je(svaka cast, prvi si kojeg sam stavio na tu listu), ne zelim da citam njegove izljeve mrznje. Hvala. :)
Butmiran

#6195 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

To je ta treća četvrtina. :D
EdinŠopović

#6196 Re: Mirza Teletovic all about

Post by EdinŠopović »

BegA_ wrote:Zamolio bih vas da parazita ne citirate. Na listi gnjavatora mi je(svaka cast, prvi si kojeg sam stavio na tu listu), ne zelim da citam njegove izljeve mrznje. Hvala. :)
Znaš ti šta je parazit?
spinel_

#6197 Re: Mirza Teletovic all about

Post by spinel_ »

znaci da je od 13 uzetih suteva morao pogoditi 10, kao da je u najmanju ruku rijec o Howardu koji kampira pod obrucem cekajuciu ejli ap. i dakle od tih 10 morao je pogoditi najmanje 8 trojki i jos dvije dvojke i dva slobodna :-) :-) sve bi to bilo mozda i moguce da ne igra u najjacoj ligi na svijetu. o tome kako je sam na trici cu se samo nasmijati, a i da jeste to je opet njemu tezi sut nego preko dvojice ili iz trka..
kevin loveu koji s krampama igra treba u prosjeku 18 suteva da bi zabio 23 i on meni prica o 30 poena na 13 suteva :lol: :lol:
slicna stvar i sa Curryjem.. a s ovim igracima ga uporedjem jer uzimaju slicne suteva, tj najvise otpada na trojke.

smijesan si.
BHF_Manijak

#6198 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BHF_Manijak »

Koji se qrac ba raspravljate sa njim ujebaste temu. Znate da je kontras mrtvi. Pisite da je Mirza kar'na, okrenut ce plocu!
BegA_

#6199 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BegA_ »

Sta se desava sa Johnsonom? :-? Od one tekme protiv Philadelphije katastrofalno igra.

btw. Redzo jos 2 poena i double-double. :D :izet:
EdinŠopović

#6200 Re: Mirza Teletovic all about

Post by EdinŠopović »

BHF_Manijak wrote:Koji se qrac ba raspravljate sa njim ujebaste temu. Znate da je kontras mrtvi. Pisite da je Mirza kar'na, okrenut ce plocu!
Inače je tema divna. Blatche je mrtvac, a Kiddu se psuje majka. Inače divna žena Anne koja ga je nagovarala da odigra još jednu sezonu.
Post Reply