Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni bi najzanimljivije bilo da Juka nocas zalijepi Mirzu .. Meni ne bi to nista predstavljalo ali me zanimaju komentari oni koji su tu da psuju Jusufa
Odma da napišem da mi ne pada na pamet gledati utakmicu.Nakon onoga protiv Detroita,kad sam vidio da čovjek uzastopno promašuje 2 polaganja,Andersona lijepe ko budalu,JJ djeli asiste,znaš da je ekipa otišla u qrac.
MOSALJOZE wrote:Odma da napišem da mi ne pada na pamet gledati utakmicu.Nakon onoga protiv Detroita,kad sam vidio da čovjek uzastopno promašuje 2 polaganja,Andersona lijepe ko budalu,JJ djeli asiste,znaš da je ekipa otišla u qrac.
Mirza da ispriča Jusufu kako je i on svojevremeno frčio i napuštao reprezentaciju u njenim najtežim danima, uz objašnjenje - "Doći ću kad ne budem rezerva". Ko zna, možda su ljudi zapravo isti po tome.
Kako ja pretjerujem, ne razumijem ?! Jel se Mirza odazivao selektoru ? Nije. Jel rekao da neće da bude rezerva Keni Bajramoviću ? Jeste.
Kako ja to pretjerujem.
Iskreno Bajramovic je bio dobar igrac, ali Mirza je za njega vanzemaljac uvjek bio, i neka je. Ali ne moze se porediti neciji kaprici i ovo prepucavanje preko medija i to sto je Mirza nekada imao neke nesuglasice, to je normalno...
Pa dobro. Ali ostaje činjenica da je i Mirza odbijao igrati za reprezentaciju dok nije bilo po njegovom. A isto je bio mlad i nedokazan
Prepucavanje po medijima je započeo jedan plačljivi generalni sekretar privatnog Kiflinog saveza obraćanjem jednim statusom na fb u kome, ničim izazvan, poručuje - "odj**bi"