Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
van Basten

#14876 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by van Basten »

Znaci Nihad je ocekivao od Barbarica ili koga vec da mu vade rodni list i ovjeravaju po opstini kako bi ga umolili da vrati nase drzavljanstvo? :-)
Naravno, kad je ganjao njemacko drzqvljanstvo takva pomoc mu nije trrebala
kakavdanakneiskustvu

#14877 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

van Basten wrote:Znaci Nihad je ocekivao od Barbarica ili koga vec da mu vade rodni list i ovjeravaju po opstini kako bi ga umolili da vrati nase drzavljanstvo? :-)
Naravno, kad je ganjao njemacko drzqvljanstvo takva pomoc mu nije trrebala

da,zamisli drskosti,nisu zaprijetili nijemcima da nadju nacin da ostavi njihovo a istovremeno i dobije i nase drzavljanstvo bez ikakvog njegovog napora
palermo

#14878 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by palermo »

studeni76 wrote:Ja svom dijetu nebi dao da igra za ovu reprezentaciju dok je vode ovakvi kao Barbaric i dok ima ovakve navijace koji samo cekaju kad ce te izvrijedjat!
Btw koristim logiku od @kakavdanakneiskustvu za sve one sto misle drugacije
Da, ali trčiš li da igraš za drugu reprezentaciju. Ljudski je posvađati se ,. ne slagati se, čak i reći neću igrati za reprezentaciju dok su tu ovi ljudi.....ali otići igrati za neku drugu reprezentaciju.....to je jedan drugi nivo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#14879 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

palermo wrote: Da, ali trčiš li da igraš za drugu reprezentaciju. Ljudski je posvađati se ,. ne slagati se, čak i reći neću igrati za reprezentaciju dok su tu ovi ljudi.....ali otići igrati za neku drugu reprezentaciju.....to je jedan drugi nivo.
:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#14880 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

palermo wrote:
studeni76 wrote:Ja svom dijetu nebi dao da igra za ovu reprezentaciju dok je vode ovakvi kao Barbaric i dok ima ovakve navijace koji samo cekaju kad ce te izvrijedjat!
Btw koristim logiku od @kakavdanakneiskustvu za sve one sto misle drugacije
Da, ali trčiš li da igraš za drugu reprezentaciju. Ljudski je posvađati se ,. ne slagati se, čak i reći neću igrati za reprezentaciju dok su tu ovi ljudi.....ali otići igrati za neku drugu reprezentaciju.....to je jedan drugi nivo.

kod nas sve to neki i pravdaju,u srbiji bi npr. teodosića razapeli garantujem da je samo i izjavio da ima namjeru odreci se njihoovg drazavljanstva
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14881 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Jes, u Srbiji zato nemaju tri konstitutivna naroda, a od kojih dva i nemaju namjeru igrati za repku :oops:
Muhamed Đakmić

#14882 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Velkoski wrote:Jes, u Srbiji zato nemaju tri konstitutivna naroda, a od kojih dva i nemaju namjeru igrati za repku :oops:
Pa nije Đedović Vladimir ni Ante :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14883 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Muhamed Đakmić wrote:
Velkoski wrote:Jes, u Srbiji zato nemaju tri konstitutivna naroda, a od kojih dva i nemaju namjeru igrati za repku :oops:
Pa nije Đedović Vladimir ni Ante :D
Pa nije ni za poređenja ovo dvoje svakako :roll:
kakavdanakneiskustvu

#14884 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

poređenje ti je niđe veze,da ne kazem glupo,govorim o odluci jednog od najboljih kosarkasa da se iz cista mira odrekne drzavljanstva i uzme drzavljanstvo druge drzave i onda optuzuje sve redom zato sto ne moze igrati za repku drzave cijeg se drzavljanstva sam odrekao

je li sad treba nabrajati pripadnike ta dva naroda koji su igrali za nasu reprezentaciju,pa da sam vidis kako ti je glupa ta izjava?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14885 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Zapravo, tvoje poređenje je bezvezno zbog milion razloga, ali fakat mi se ne da trošiti nedjelju na ovu raspravu :D
kakavdanakneiskustvu

#14886 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Velkoski wrote:Zapravo, tvoje poređenje je bezvezno zbog milion razloga, ali fakat mi se ne da trošiti nedjelju na ovu raspravu :D

ima dana i osim nedjelje,jedva cekam da mi npr. cetvrtkom odgovoris zbog cega je to tako kako tvrdiš
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14887 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Citiraj me u četvrtak, a možda do tad i skontaš zašto se ne može porediti Srbija s BiH, Teodosić s Nihadom i slično. :)

Btw

Svako ko može iz ove vukojebine u Njemačku ima moj blagoslov :oops:
kakavdanakneiskustvu

#14888 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Velkoski wrote:Citiraj me u četvrtak, a možda do tad i skontaš zašto se ne može porediti Srbija s BiH, Teodosić s Nihadom i slično. :)

Btw

Svako ko može iz ove vukojebine u Njemačku ima moj blagoslov :oops:

baš i neću,citirati

ne mora biti srbija i teodosić u pitanju,bilo koja drzava ,bilo koji košarkaš imalo kvalitetan koji je igrao za reorezentaciju,bio bi razapet u medijima da je nešto slično uradio
bingov buraz

#14889 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by bingov buraz »

Šupčina level Emir Preldžić.
kakavdanakneiskustvu

#14890 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

sulejmanović navodno napustio cibonu
kakavdanakneiskustvu

#14892 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

U petak, 5. maja, generalni sekretar KS BiH Dubravko Barbarić i direktor muških reprezentativnih selekcija Siniša Kovačević su u Parizu održali radni sastanak sa selektorom muške seniorske selekcije Duškom Vujoševićem. Detaljno je razrađen plan priprema reprezentacije koje počinju 2. jula, te su usaglašeni termini pripremnih utakmica. Službeno su potvrđena imena stručnog štaba od strane selektora Vujoševića koji će činiti prvi pomoćnik Mensur Bajramović, drugi pomoćnik Josip Pandža i kondicioni trener Osman Handžić.
north

#14893 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by north »

Bilo bi bolje da je Velimir Gašić ušao u stručni stab sa Vujoševićem, a ovaj ga je bio zvao...Oni se znaju u dušu, derali su sa Partizanom, I bili bi vjerujem dobar tandem i na našoj klupi...Duško, Mensur I Josip, slučajno da su sva trojica iz različitih konstitutivnih naroda :oops: ...Haj mali Pandža je zaslužio da ga se gura na konto zlata sa kadetima, ali ide mi na qrac što sve mora biti po nacionalnom ključu i zastupljenosti pa ćak I u sportu :evil: ...Što se mene tiče neka su sva trojica srbi ako su najbolji, to me nikad nije zanimalo, ali kad stalno imaš ovakve podjele pa ko biva nko nije "ugrožen" to jednostavno nije normalno...Iako ova trojka, pogotovo Duško ,nisu baš tolike neznalice..

Elem, fino izgleda stručni stab, pogotovo selektor, samo je pitanje sa kakvim igračima ćemo gurati....Znamo kako se Ivanović nije mogao proslaviti, a vrhunski trener, samo zato jer je imao skupinu igrača koji su se istina borili na EP ali kvaliteta ni na vidiku nije bilo :-)
El_comadante

#14894 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by El_comadante »

je li ko skontao ako prođemo predkvalifikacije u koju grupu idemo dalje? pošto su vidim nekakve grupe več izvučene.
kakavdanakneiskustvu

#14895 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

El_comadante wrote:je li ko skontao ako prođemo predkvalifikacije u koju grupu idemo dalje? pošto su vidim nekakve grupe več izvučene.

mislim da se to jos ne zna
El_comadante

#14896 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by El_comadante »

kakavdanakneiskustvu wrote:
El_comadante wrote:je li ko skontao ako prođemo predkvalifikacije u koju grupu idemo dalje? pošto su vidim nekakve grupe več izvučene.

mislim da se to jos ne zna
recimo ovako na wikipedia stoji:
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_FIBA ... n_(Europe)
piše Q1 i Q2 nigdje iz koje grupe gdje.
ja bih volio recimo kad bi bili u grupi B, F ili H
nikako nebih volio A, E ili G.
Amirovski

#14897 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Amirovski »

Zna li ko kako je Nedim Buza i kako ide oporavak?
Srebrni

#14899 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Srebrni »

Teske rijeci padaju

Barbarić: Harun Mahmutović je krao novac iz Saveza!

http://ba.n1info.com/a155695/Sport-Klub ... aveza.html
Point.

#14900 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

Nek jebu mater svoju i jedan i drugi.
Post Reply