I Duško Ivanović je bio odlično ime, jače od ovoga, pa nije uspio ništa zato što su mu za EP otkazali svi najbolji igrači, a alternativa je bila ispodprosječna...Šta realno može Vujošević uraditi bez Teletovića, Nurkića, Đedovića, po meni ne puno...jer koji su to igrači, nemamo mi sada deset podjednako dobrih igrača, pa da samo treba odličan trener i uspjeh je zagarantovaon čak iako otkažu dvojica-trojica...Dakle, dobar izbor, ali samo ako dođe ova trojka pojačana sa nekim "iznenađenjem", i uz odlične pripreme, dobro vođenje sa klupe, a Duško je svakako za to sposoban, možemo se nadati nečemu napokon da se napravi...
Dakle, još jednom, dobar izbor, ali opet sve zavisi od igračkog kadra...Zato čovjek u prvoj izjavi i kaže, nešto su stilu "trebaju nam svi igrači, ali ne samo da nas počaste učešćem, nego da daju sve od sebe"....Drugim riječima kako ja shvatam, hoću ovu trojku ali bez glupiranja i cirkusanja kao sa Mulaomerovićem...
I svakako, će biti interesantno vidjeti hoće li temperament koji je imao u Partizanu i ovjde pokazivati, ili se skroz smirio, što je teško očekivati
Podsjeća me na Husrefa po tom pitanju, sve na kamaru igračima i sudijama od prve minute, pa negdje to prolazi negdje ne