Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sigh
#13601 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nadam se da ce Teletovic nakon ovog ostaviti dres repke i posvetiti se svom klubu. Jedini pravi profesionalac kojeg ovog zemlja ima treba se jebavati sa raznom djecom, wannabe trenerima i navijacima. Hvala ti za sve kapitenu i radujem se tvojim pravim nadolazecim nastupima 
-
Zgoljo
#13602 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ridjobrki wrote:KSBiH je vjerovatno najgore organizovan i vođen sportski savez u zemlji. Za početak je među rijetkima i vjerovatno jedini među masovnijim savezima koji nije adekvatno ni zakonski ustrojen. Sve je to loše postavljeno od vrha do dna i svaki napredak se koči od strane likova čiji se privatni interesi sukobljavaju sa interesima reprezentativnih selekcija i košarke kao sporta. Lično znam primjere gdje su roditeljima tražene pare da im djeca igraju u mlađim kategorijama reprezentacije BiH (Krajišnici će možda znati o kome se radi) ali to je kod nas već stara priča.
Džaba gubimo vrijeme tražeći krivca kad tu ništa ne valja. Ne valja ni Savez ni njegovo rukovodstvo koje je postavilo Mulaomerovića, ne valja ni Mulaomerović koji niti je trenerski dorastao visini zadatka niti mu je iz principa trebalo dati reprezentaciju za koju nije htio igrati, ne valja ni gro igrača koji su fakat klocevi - imaš iskusnog internacionalca koji ti u kvalifikacijama pogađa 4/16 u tri tekme i ekipu koja u te tri tekme ne može svezati dva pogođena slobodna bacanja... ne valja ekipa koja je bez čestitog playmakera osuđena na besmislena ispucavanja, ne valja onaj ko nije skontao da nemamo čestitog playmakera, ne valja onaj ko je besmisleno ispucavao pa il' pukovnik il' pokojnik, ne valja kapiten koji ne štiti mladog junca, ne valja mlad junac koji ne zna gdje su granice sportskog respekta... ne valja Ceca, ne valja ista publika koja gleda i Cecu i košarku i poima ih na isti način...
Turbofolk sportska kultura turbofolk naroda i nemaš ti tu šta više pričati.
Ovdje bi se cak i vlast,kakva je,takva je,morala umijesati.
Znamo da ce i oni to rijesiti po stanackim linijama ali brate ovo je dno dna,neka je kako god samo da bar malo lici na nesto,ovo ne lici ni na sta.
- It_is_a_Leclerc
#13603 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Apsolutno ste upravu.FreakyStyley wrote:Na stranu Mirzina nerezonska ispucavanja i generalno kurcenje u dresu reprezentacije, ponio se ko zadnji papak. Barem po onome sto se vidi na ovih par snimaka, a mislim da se vidi vise nego dovoljno.
Ovi sto opravdavaju njegovo ponasanje vjerovatno se nikad nisu bavili nijednim kolektivnim sportom. Prosto mi je nevjerovatno da se ovo opravdava. Iza svojih saigraca se stoji, uvijek. Bude se vruce glave, pokoska se i na treningu, izdere jedan na drugog...ali kad se igra protiv druge ekipe nema biranja strana. Cinjenica da je on kapiten i duplo stariji od Muse stvari cini jos gorim. Ovo odgurivanje i kurcenje Musi je fuj.
Nesportski i papanski. Barem je kosarka vazda bila dzentlmenski sport. Sto bi rek'o Mirko Novosel "Nogomet se igra nogom, rukomet se igra rukom, kosarka se igra glavom". Jebo to danas.
S druge strane, Mirza i Musa uopste nisu nas najveci problem. Da barem jesu. Sve je truhlo u bh kosarci. Od saveza do A selekcije, u reprezentacijama nista qrcu ne valja i ne zasluzujemo nigdje da se plasiramo. Steta solidnog igrackog kadra (kad su svi na okupu). Sa dobrim trenerom, poslozenom situacijom u savezu i svim nasim igracima mogli bi puno, ali to je vec u domenu teorije tj. maste.
Tuzno.
Mirza se ponaša kao da je utemeljio košarkašku reprezentaciju, a realno - ništa i baš ništa posebno nije uradio za nju, ako ne računamo par ludih trojki protiv Litvanije 2013. godine. Pa onda jedne godine ne dođe jer je želio upoznati Phoenix, sljedeće dođe ali ne ide na gostovanja, već samo igra domaće mečeve na kojima uzme barem 10 šuteva u prvih 10 sekundi napada, sa jedne noge, preko ruke, iz nekih mrtvih uglova i sl. Pa ne mogu se, brate mili, klupske frustracije liječiti na reprezentaciji.
- sigh
#13604 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kakvi smo mi kreteni od drzave, javnosti i navijaca, nadam se da se ove zvijezde u kosarci a i generalno timskim sportovima vise nece odazivati na pozive. Teletovic, Nurkic, Dzeko da se dokazuju nekakvom polusvijetu 
- sigh
#13605 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Subjektivni proljev od posta. Na nekim prvenstvima ne bi ni bili da nije bilo MirzeIt_is_a_Leclerc wrote:Apsolutno ste upravu.FreakyStyley wrote:Na stranu Mirzina nerezonska ispucavanja i generalno kurcenje u dresu reprezentacije, ponio se ko zadnji papak. Barem po onome sto se vidi na ovih par snimaka, a mislim da se vidi vise nego dovoljno.
Ovi sto opravdavaju njegovo ponasanje vjerovatno se nikad nisu bavili nijednim kolektivnim sportom. Prosto mi je nevjerovatno da se ovo opravdava. Iza svojih saigraca se stoji, uvijek. Bude se vruce glave, pokoska se i na treningu, izdere jedan na drugog...ali kad se igra protiv druge ekipe nema biranja strana. Cinjenica da je on kapiten i duplo stariji od Muse stvari cini jos gorim. Ovo odgurivanje i kurcenje Musi je fuj.
Nesportski i papanski. Barem je kosarka vazda bila dzentlmenski sport. Sto bi rek'o Mirko Novosel "Nogomet se igra nogom, rukomet se igra rukom, kosarka se igra glavom". Jebo to danas.
S druge strane, Mirza i Musa uopste nisu nas najveci problem. Da barem jesu. Sve je truhlo u bh kosarci. Od saveza do A selekcije, u reprezentacijama nista qrcu ne valja i ne zasluzujemo nigdje da se plasiramo. Steta solidnog igrackog kadra (kad su svi na okupu). Sa dobrim trenerom, poslozenom situacijom u savezu i svim nasim igracima mogli bi puno, ali to je vec u domenu teorije tj. maste.
Tuzno.
Mirza se ponaša kao da je utemeljio košarkašku reprezentaciju, a realno - ništa i baš ništa posebno nije uradio za nju, ako ne računamo par ludih trojki protiv Litvanije 2013. godine. Pa onda jedne godine ne dođe jer je želio upoznati Phoenix, sljedeće dođe ali ne ide na gostovanja, već samo igra domaće mečeve na kojima uzme barem 10 šuteva u prvih 10 sekundi napada, sa jedne noge, preko ruke, iz nekih mrtvih uglova i sl. Pa ne mogu se, brate mili, klupske frustracije liječiti na reprezentaciji.
- It_is_a_Leclerc
#13606 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa ako misle da će "kreteni od države, javnosti i navijača" progutati apsolutno svako sranje koje naprave, jer su zaboga miloga, u pitanju zvijezde, onda im je bolje da se i ne odazivaju. I neka malo vide kako se prave zvijezde - tipa Nowitzki, Scola, Parker, ponašaju prema svom timu, i prema utakmicama koje igraju.sigh wrote:Kakvi smo mi kreteni od drzave, javnosti i navijaca, nadam se da se ove zvijezde u kosarci a i generalno timskim sportovima vise nece odazivati na pozive. Teletovic, Nurkic, Dzeko da se dokazuju nekakvom polusvijetu
-
baglama
#13607 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nisam gledao danas visa sila .
Ja sam preko bare 20 godina.Davno sam shvatio sta je + i - u sportu ,ali ne mogu da shvatim da Juka za 28 -29 minuta ima +19 a ovi ostali za 11-12 minuta bez njega imaju -30.Kad ti trener ne zna zovnuti time out nakon 6-7 primljenih koseva e to je ono sto hebe nase koke.Mirza hvala za sve ali to bi trebalo biti to sto se tice nase selekcije.Mali Musa nastavi biti kurcevit kao danas,i Drazen je bio takav kad je bio mlad.
P.S Najbolji BiH kosarkas svih vremena je Drazen Dalipagic i to sto nekom smeta sto je rodjen u Mostaru i igrao za Partizan to ne zelim komentarisati
https://hr.wikipedia.org/wiki/Dra%C5%BE ... pagi%C4%87
Ja sam preko bare 20 godina.Davno sam shvatio sta je + i - u sportu ,ali ne mogu da shvatim da Juka za 28 -29 minuta ima +19 a ovi ostali za 11-12 minuta bez njega imaju -30.Kad ti trener ne zna zovnuti time out nakon 6-7 primljenih koseva e to je ono sto hebe nase koke.Mirza hvala za sve ali to bi trebalo biti to sto se tice nase selekcije.Mali Musa nastavi biti kurcevit kao danas,i Drazen je bio takav kad je bio mlad.
P.S Najbolji BiH kosarkas svih vremena je Drazen Dalipagic i to sto nekom smeta sto je rodjen u Mostaru i igrao za Partizan to ne zelim komentarisati
https://hr.wikipedia.org/wiki/Dra%C5%BE ... pagi%C4%87
- Bosanski_kralj
#13608 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kapitena i kurca. Hej protivnički igrači ti se iživljavaju na djetetu, lječnička ekipa mora ulaziti na parket, i ti kao kapiten umjesto da "popričaš" s Rusima, držiš predavanje i nasrćeš na svog suigrača.
Musa svaka ti čast. Krajišnik moj
. Ne daj na sebe, pa makar se nasuprot tebe našao Lebron i pola NBA, a ne jedan Mozgov ili Mirza.
P.S. Nakon ovoga večeras Spahić mi je porastao u očima. Bez par plesaka za Ruse ovo večeras se ne bi završilo.

Musa svaka ti čast. Krajišnik moj
P.S. Nakon ovoga večeras Spahić mi je porastao u očima. Bez par plesaka za Ruse ovo večeras se ne bi završilo.
- sigh
#13609 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Te "prave" zvijezde nikad ne bi bile bacene u situaciju da im dijete od 17 godina pravi dramu na terenu u svakako rijesenoj utakmici. Svako ko je ucestvovao u nekom timskom sportu neko vrijeme razumije sta znaci dinamika odnosa unutar tima, prepoznati ce glupost ovog svega sto se odigralo veceras. A kakva su to sranja pravili ? Teletovic je vecinom bio tu i nikad se za njega nije vezao neki skandal. Jednom se nije pojavio nakon ozbiljne povrede i sta sad, vece zvijezde od njega preskacu reprezentativne obaveze iz bezazlenijih razloga. Nurkic takodjer uvijek bio tu, onaj sibicar mu pravio problem, dok je rijesen taj problem lik se pojavio i odigrao svoj dio. Sta hocete ?It_is_a_Leclerc wrote:Pa ako misle da će "kreteni od države, javnosti i navijača" progutati apsolutno svako sranje koje naprave, jer su zaboga miloga, u pitanju zvijezde, onda im je bolje da se i ne odazivaju. I neka malo vide kako se prave zvijezde - tipa Nowitzki, Scola, Parker, ponašaju prema svom timu, i prema utakmicama koje igraju.sigh wrote:Kakvi smo mi kreteni od drzave, javnosti i navijaca, nadam se da se ove zvijezde u kosarci a i generalno timskim sportovima vise nece odazivati na pozive. Teletovic, Nurkic, Dzeko da se dokazuju nekakvom polusvijetu
Ja vam hladno mogu reci da je Teletovic najveci sportski profesionalac kojeg ovog zemlja ima, a natjeran je da suradjuje sa ljudima koji nisu dorasli ovom poslu, od strucnog staba do suigraca a da ne pricam o navijacima i javnosti.
- studiorum_tuzlaensis
#13610 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Budimo realni Musa je katastrofa u odbrani na ovom seniorskom nivou. Ispo je milion puta i večeras pogotovo nekoliko cistih trica u ključnim trenucima.
Mirza je pretjerao i treba da ode, ali nemojte Musu da dižete puno, mogo bi on ispuhat vrlo lako sa onakvom nonsalantnom odbranom.
Mirza je pretjerao i treba da ode, ali nemojte Musu da dižete puno, mogo bi on ispuhat vrlo lako sa onakvom nonsalantnom odbranom.
- Bosanski_kralj
#13611 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Musa je glup što ga pogađaju porazi, trebao je hladno to podnijeti ko svi ostali. Ali on jadan naivan, pa se nervira što gubimo plasman na EP pred svojom publikomsigh wrote:Te "prave" zvijezde nikad ne bi bile bacene u situaciju da im dijete od 17 godina pravi dramu na terenu u svakako rijesenoj utakmici. Svako ko je ucestvovao u nekom timskom sportu neko vrijeme razumije sta znaci dinamika odnosa unutar tima, prepoznati ce glupost ovog svega sto se odigralo veceras. A kakva su to sranja pravili ? Teletovic je vecinom bio tu i nikad se za njega nije vezao neki skandal. Jednom se nije pojavio nakon ozbiljne povrede i sta sad, vece zvijezde od njega preskacu reprezentativne obaveze iz bezazlenijih razloga. Nurkic takodjer uvijek bio tu, onaj sibicar mu pravio problem, dok je rijesen taj problem lik se pojavio i odigrao svoj dio. Sta hocete ?It_is_a_Leclerc wrote:Pa ako misle da će "kreteni od države, javnosti i navijača" progutati apsolutno svako sranje koje naprave, jer su zaboga miloga, u pitanju zvijezde, onda im je bolje da se i ne odazivaju. I neka malo vide kako se prave zvijezde - tipa Nowitzki, Scola, Parker, ponašaju prema svom timu, i prema utakmicama koje igraju.sigh wrote:Kakvi smo mi kreteni od drzave, javnosti i navijaca, nadam se da se ove zvijezde u kosarci a i generalno timskim sportovima vise nece odazivati na pozive. Teletovic, Nurkic, Dzeko da se dokazuju nekakvom polusvijetu![]()
Ja vam hladno mogu reci da je Teletovic najveci sportski profesionalac kojeg ovog zemlja ima, a natjeran je da suradjuje sa ljudima koji nisu dorasli ovom poslu, od strucnog staba do suigraca a da ne pricam o navijacima i javnosti.
P.S. Ima Teletović iza sebe skandala u reprezentaciji i više nego dovoljno.
-
kowalski1
#13612 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
bogami ne nasrće mirza već musa njega odguruje, unosi mu se i još mu svašta izgovara u lice. nije mi jasno kome treba da se organizuje linč na teletovića.Mutivoda wrote:
- Bosanski_kralj
#13613 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Je li ti vidiš kad ga Mirza prvi hvata za vrat?kowalski1 wrote:bogami ne nasrće mirza već musa njega odguruje, unosi mu se i još mu svašta izgovara u lice. nije mi jasno kome treba da se organizuje linč na teletovića.Mutivoda wrote:
- insomnia78
#13614 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jusuf
Nismo uspjeli, bolji tim je pobijedio. I gubimo i pobjedjujemo kao kolektiv, ali prihvatam svoj dio odgovornosti. Problem u meni i to ce se riješiti, izvinjavam se svima koje sam iznevjerio, a publici u Mejdanu se zahvaljujem na podršci, oni nas nisu iznevjerili. Znam da ljudi ovdje razumiju košarku i znam da im je sve jasno..
#bosnaiherzegovina
-
Kataklinger
#13615 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jesi li ti pogledao video kako treba? Musa je prvi naletio na Mirzu unoseci mi se u facu, nabrajajuci pokazuje rukom na nesto a ovaj ga samo ohladio. Sta mu se balavac ima otresat tu i prosipat neku nervozu? I nije ga Mirza uhvatio za vrat bukvalno vec ga je odgurnuo od sebe. Ja da sam kapiten i da imam tu neku reputaciju, i da mi se tako balonja koji je tek postao u repki, unosi i nabraja, a mozda mu je i opsovao, otresao bih ga ko slinu. Dakle, cisto kapitensko ponasanje. Samo sto to u ocima nas navijaca i posmatraca djeluje mnogo vece i pokvarenije.Bosanski_kralj wrote:Je li ti vidiš kad ga Mirza prvi hvata za vrat?kowalski1 wrote:bogami ne nasrće mirza već musa njega odguruje, unosi mu se i još mu svašta izgovara u lice. nije mi jasno kome treba da se organizuje linč na teletovića.Mutivoda wrote:
-
asker
#13616 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Hebote ovdje ljudi pisu kako smo haman pa trebali Ruse baseball palicama marisat na parketu
. Musa hrabar, pokazao zube, ostali pizde sto mu se nisu pridruzili
Nije kick box pobogu. Sjetite se jedne takve marisane Mrsica i ekipe, jel ono protiv Grcke bilo, pa ostadosmo sa 3 (ili cak 2) igraca. Njih 5 se dobacuju loptom a nasa 2 skakucu ko budale.
Dobro napisa Ridjobrki cini mi se, svi su krivi. Od vrha do dna. Steta, bio je taj neki pozitivan zamah u kosarci sa Harunom na celu. Znamo kako se sve zavrsi i sta se ovdje pisalo.
Mirzine nerezonske suteve niko normalan nemoze opravdati. Ali sve vidjeno u ove 3 utakmice kvalifikacija ukazuje da mi pametnijih akcija i nemamo. Ko kaze da imamo, nek brate napise ovdje takve dvije - tri, da svi vidimo. Imajuci u vidu naravno fond igraca i njihov individualni kvalitet. Vidjeli smo kako prodjosmo u Rusiji bez Mirze.
Po meni je i Jusuf odlicno odigrao ove kvalifikacije. Ne vidim ni sinoc sta je to bilo toliko lose u njegovoj igri da se mora izvinjavati. I Mula ga nesto proziva za odbranu a ne vidim zasto.
Sad treba sve uraditi da se smiri situacija u svlacionici. Zbog milion razloga. Musa je razmazeno deriste, ali treba i s njim pedagoski oprezno, za njegovo dobro i buducu karijeru.
Odraditi ovo do kraja, profesionalno, a zivot ide dalje. Vrlo vjerovatno da su Mirzine zadnje kvale, ali eto imamo neku bazu igraca.
Nije kick box pobogu. Sjetite se jedne takve marisane Mrsica i ekipe, jel ono protiv Grcke bilo, pa ostadosmo sa 3 (ili cak 2) igraca. Njih 5 se dobacuju loptom a nasa 2 skakucu ko budale.
Dobro napisa Ridjobrki cini mi se, svi su krivi. Od vrha do dna. Steta, bio je taj neki pozitivan zamah u kosarci sa Harunom na celu. Znamo kako se sve zavrsi i sta se ovdje pisalo.
Mirzine nerezonske suteve niko normalan nemoze opravdati. Ali sve vidjeno u ove 3 utakmice kvalifikacija ukazuje da mi pametnijih akcija i nemamo. Ko kaze da imamo, nek brate napise ovdje takve dvije - tri, da svi vidimo. Imajuci u vidu naravno fond igraca i njihov individualni kvalitet. Vidjeli smo kako prodjosmo u Rusiji bez Mirze.
Po meni je i Jusuf odlicno odigrao ove kvalifikacije. Ne vidim ni sinoc sta je to bilo toliko lose u njegovoj igri da se mora izvinjavati. I Mula ga nesto proziva za odbranu a ne vidim zasto.
Sad treba sve uraditi da se smiri situacija u svlacionici. Zbog milion razloga. Musa je razmazeno deriste, ali treba i s njim pedagoski oprezno, za njegovo dobro i buducu karijeru.
Odraditi ovo do kraja, profesionalno, a zivot ide dalje. Vrlo vjerovatno da su Mirzine zadnje kvale, ali eto imamo neku bazu igraca.
-
Paul Gascoigne
#13617 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šta si ti navalio sa Krajinom, regijom krcatom zadrtih kockonja, jebala te ona?It_is_a_Leclerc wrote:Džanan Musa je postupio na čast i ponos svoje Krajine.
Nećeš prijetiti i ponižavati usred Bosne i Hercegovine, da si general Žukov, a ne neki Mozgov, i da vrijediš 200 miliona, a ne 65.
Smeće prokleto.
- luckylaka
#13618 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pretpostavljam samo da je Musa skola Emira Spahica i da ce momak ABD kao i Spaha uskoro biti car u reprezentaciji.Ove drkadjije sto su umislile da su u BiH divovi neka se pokusaju samo malo ovako ponasati u maticnim klubovima.
- luckylaka
#13619 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kockasti Krajina nije regija nego institucija,drzava u drzavi krcata najsposobnijim i najboljim ljudima na planeti.Naravno da tipovi poput tebe to ne znaju jer je u tvoju kasabu internet stigao sutraPaul Gascoigne wrote:Šta si ti navalio sa Krajinom, regijom krcatom zadrtih kockonja, jebala te ona?It_is_a_Leclerc wrote:Džanan Musa je postupio na čast i ponos svoje Krajine.
Nećeš prijetiti i ponižavati usred Bosne i Hercegovine, da si general Žukov, a ne neki Mozgov, i da vrijediš 200 miliona, a ne 65.
Smeće prokleto.
- luckylaka
#13620 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
I ne trebamo biti na smotri najboljih selekcija Evrope, jer tamo kvalitetom realno i ne pripadamo. Dok se u našem timu busaju u prsa ističući kako se radilo na odnosima unutar tima, toga nismo vidjeli na utakmicama. Protiv Švedske smo se provukli, večeras nismo.
Umišljene zvijezde, ne samo da ne žele davati izjave novinarima nakon meča, već se svađaju s publikom, psuju saigračima i tako daju pravu i realnu sliku onoga što se događa unutar ekipe. Osim u prvom poluvremenu, gdje su nešto i pogađali, nastavak meča s Rusijom je donio totalni raspad.
Mirza Teletović, kapiten ove reprezentacije i čovjek koji nas je trebao voditi, igrao je očajno, iako je ubacio 23 poena. Radio je šta je htio. Ispucavao se maksimalno, timske igre s njegove strane nije bilo, pa je ispalio 21 loptu od čeka 16 iza linije za tri poena. Na kraju je ušao i u obračun s publikom.
Teletović i Musa by sopvideo
Kao kapiten se ružno ponio prema Džananu Musu, kojem je uputio žestoke psovke, nakon čega je privukao gnjev publike. Možda uz malo čudo ipak uspijemo otići na Eurobasket. Međutim, to je najmanje bitno u ovom trenutko.
Najvažnije je ispraviti ružnu sliku, koju šalje kapiten, pa makar nas to koštalo plasmana na EP.
Ss.ba
-
kakavdanakneiskustvu
- tzipiripi
#13622 Re: RE: Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mirza je počeo psovat Musi prije nego je Džanan popio lakat. Ovo na videu je samo nastavak Teletovog bezobrazluka. Nije istina da se Musa unosi u lice nego objašnjava dok mu ovaj pominje spisak i nakon toga hvata za vrat duplo mlađe dijete. Publika je to prepoznala i odreagovala. Do tad mu niko zvižduk nije uputio a svojim debilnim ispucavanjem je zaslužio.Kataklinger wrote:Jesi li ti pogledao video kako treba? Musa je prvi naletio na Mirzu unoseci mi se u facu, nabrajajuci pokazuje rukom na nesto a ovaj ga samo ohladio. Sta mu se balavac ima otresat tu i prosipat neku nervozu? I nije ga Mirza uhvatio za vrat bukvalno vec ga je odgurnuo od sebe. Ja da sam kapiten i da imam tu neku reputaciju, i da mi se tako balonja koji je tek postao u repki, unosi i nabraja, a mozda mu je i opsovao, otresao bih ga ko slinu. Dakle, cisto kapitensko ponasanje. Samo sto to u ocima nas navijaca i posmatraca djeluje mnogo vece i pokvarenije.Mutivoda wrote:
Dražen je bio u tim godinama kurčevit i još veći provokator. Ko nije navijao za njegovu ekipu mrzio ga je. Musi treba dobar trener koji će ga usmjeriti kako treba. Mirzi treba najmanje 200/300 šuteva dnevno na svakom treningu. A reprezentaciji pravi trener i pravi kapiten.
- Point.
#13623 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Eh dijete drago. Znam da nisi cuo za vise ekipa od Bajerna, Barce i slicnih turistickih klubova. Samo djecurlija misli da su samo Bajernove utakmice zanimljive a ostale ne. To ja taj nivo. Zar ne rece ti na pratis prvo Njemacku reprezentaciju pa onda BiH?Dr Baltazar wrote: Nisam upućen. Ne znam da je Sarajevo osvojeno u zadnjoj opsadi ili poslije toga pa da bude dijaspora![]()
A Point je u fudbalu, ono što si ti u košarci. Talašika. Primjera radi čuvena njegova teorija da je utakmica Dynamo Kiev - Astana zanimljivija od Bayern - Barcelona jer eto ova druga se igra svake druge sezone. Tvoje nebuloze smo već razradili
- strong69
#13624 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
E da vidimo ko ce našim "igračima" sada biti kriv i zbog koga neće igrati za reprezentaciju. Bas me zanima ko je sljedeći Harun.
A kafana, pjevačice... Volio bih da pogledate sta je o tome mislio Željko Obradović. Ako je neko relevantan da o tome govori onda je to on.
Dakle, uzeti trenera kao što je Ivanović pa onda protresti igrački kadar. Zahvaliti se Mirzi jer očito je da čovjek na silu igra za reprezentaciju BiH.
A kafana, pjevačice... Volio bih da pogledate sta je o tome mislio Željko Obradović. Ako je neko relevantan da o tome govori onda je to on.
Dakle, uzeti trenera kao što je Ivanović pa onda protresti igrački kadar. Zahvaliti se Mirzi jer očito je da čovjek na silu igra za reprezentaciju BiH.
-
kakavdanakneiskustvu
#13625 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
http://saff.ba/strasno-selektor-kosarka ... 9T5ASiLTIU
strašno,kakav nedostatak stručnosti mulaomerovića
strašno,kakav nedostatak stručnosti mulaomerovića