Hocemo nazad Fuluriju, Barbarića i Duška Ivanovića...može i Aco Petrović .
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#13376 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dino, Harune, Igore - odlazite i povedite sa sobom ovog nesretnika Mulaomerovića
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
#13378 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
prof. wrote:nihad djedović je izdajnička pizda i nije vrijedan da ga se više uopšte spominje.Murat Sabanovic wrote:ispade nihad djedovic gospodin
-
Melbourne_Australia
#13379 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mirza lose odigrao ispucavao se ali jbg nema ko drugi..E sad o Musi
Mali ima 18 godina i mnogo je kurcevit , unosi se u facu Mozgovu slaze face kad mu se dosudi faul itd itd...Sugurno ga nije Mirza iz cista mira poslao u pm..To je vise bilo ono halo balavac stariji sam..Ne branim Mirzu ali Musa je balo balavi koji ne bi imao pravo da pisne Mirzi i starijim od sebe..A sad cu nesto reci zbog cega ce me razapeti ovde
Ako Musa ikad bude napravio u karijeri sto je Mirza uradio ja vise nikad u svom zivotu necu ni rijec napisati ovde...A samo da se zna da nisam nesto ljubitelj Mirze...Bas me zanima jeste li vi u raji se unosili u facu i bili kurceviti i ako niste bili krivi prema starijim e tako je i u reprezentaciji i u kosarci i u bilo kojem sportu...Ovaj jedan igra za 30 miliona za 3 godine ovaj tek poceo da igra kosarku...
Last edited by Melbourne_Australia on 10/09/2016 23:26, edited 1 time in total.
-
electric
#13380 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ne mogu nista da kazem protiv Teletovica jer nam je covjek donio toliko radosti i toliko pobjeda ali mislim da bi bilo posteno od njeg da se izjasni koji su to vec problemi u reprezentaciji i ako vec igra preko qrca nek se ostavi corava posla i ostane nam u sjecanju kao jedan od najvecih
sto se tice poraza nazalost izuzetno ogranicen igracki kad i jos ograniceniji selektor doveli su do toga da se vec sada oprastamoo od Euraa,pitanje je sta bi bilo da su tu Djedovic i Renfroe...
sto se tice poraza nazalost izuzetno ogranicen igracki kad i jos ograniceniji selektor doveli su do toga da se vec sada oprastamoo od Euraa,pitanje je sta bi bilo da su tu Djedovic i Renfroe...
- bersK
#13381 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sta je ovo po Facebooku? Neka nova bošnjačka teorija zavjere. Ovaj put u religioznim okvirima.
Dokaz da Mulaomerović nema pojma je jedan jedini - PSUJE BOGA.
Mi se sami sebi trebamo smijati, matere mi.
- Koshpa
#13382 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kada se naš mladi košarkaš pridigao, ušao je u konflikt sa Rusima, a kapiten Zmajeva Mirza Teletović, koji je tokom čitave utakmice bio vidno nervozan, je prišao da ih smiri, nakon čega je Musa burno reagovao, a potom je Mirza nasrnuo na Musu. Veći incident spriječili su Nemanja Gordić i Milan Milošević.
- insomnia78
#13383 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vozili se u aviJonu JaTele i TiTele 
Treba sacekati sutrasnji dan, pomalo ba
Treba sacekati sutrasnji dan, pomalo ba
Kada se naš mladi košarkaš pridigao, ušao je u konflikt sa Rusima, a kapiten Zmajeva Mirza Teletović, koji je tokom čitave utakmice bio vidno nervozan, je prišao da ih smiri, nakon čega je Musa burno reagovao, a potom je Mirza nasrnuo na Musu. Veći incident spriječili su Nemanja Gordić i Milan Milošević.
- Charuga
- Globalni moderator
#13384 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”klaki wrote:jebo mater ovde vecina nije normalna
zar ne mozete sacekati da vidimo sta je bilo, jadovi jedni propali samo bi da pljujete serem vam se u mentalitet i zivot kad imate snage za to
potez svakako jeste sramotan, ali sta znas sta je bilo
bas kako kazete musa je dijete, otkud ne znate da nije nesto srao ili mozda jebao i majku i sve po spisku mirzi hinjski pa mirza planuo? atmosfera je svakako bila jebena. sacekajmo i vidimo sta je,
fakat odakle vam vise snaga i volja da toliko serete, koga boli kurac jestel vi zaprepasteni, iznenadji ili sta, nije niko nikog ubio, treba sve da se rijesi mirno i rjecima
» klaki
7 dana
-
amrq7u
#13385 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kakav seljakluk i amaterizam od Teletovića. Nisam navikao da ga ovakvog vidim. Sramota. Tuzno je da psuje majku i napada decka od 17 godina, koji daje 100% od sebe. Fuj! 
- Murat Sabanovic
#13386 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Last edited by Murat Sabanovic on 10/09/2016 23:29, edited 1 time in total.
- relativno84
#13387 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Muhamed Đakmić wrote:Relativno pila naopako, da se ne fatate na ovakve postove![]()
Ovo je isto radio sa Jamesom
Kao sto rekoh kapiten je pokusao da smiri svog mladjeg kolegu, jer to nije nacin, moze samo sebi napraviti belaj, ali mladost ludost ako ne moze do rusa moze na kapitenaPodsjetimo, završetak meča u Mejdanu obilježile su nemile scene. Samo 44 sekunde prije kraja meča Sergej Karasev je namjerno udario Musu, koji je ostao ležati na parketu.
Kada se naš mladi košarkaš pridigao, ušao je u konflikt sa Rusima, a kapiten Zmajeva Mirza Teletović, koji je tokom čitave utakmice bio vidno nervozan, je prišao da ih smiri, nakon čega je Musa burno reagovao, a potom je Mirza nasrnuo na Musu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13388 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Oni ne igraju za neznalicu nego za svoju zemlju i ako ce ovako dokazivati da selketor nema pojma nek se nose u tri pizde materine. Svi mi znamo da Mulaomerovic niti je ljudina niti je dobar selektor ali nismo do veceras znali da je Mirza onoliki supak a ni Nurkic nije daleko od njega. Nije Mulaomerovic imao proslu utakmicu sut 14% ni ovu 33% iz 300 pokusaja koji se granice sa razumom. Valjda je Mirza toliko nauci u svojoj karijeri da je samo za basketa kad igras sa rajom na dva kosa prevesti loptu i dici se na sut sa trice bez ikakvog razloga jer vodis vise od 10 razlike. Suta i Bogdanovic iz Hrvatske ali pogadja sto je i pokazao na OI i izrastao u pravog vodju sto Mirza nije nikad bio jer se nikada nisi mogao pouzdati u njega.Tomahawk11 wrote:On da imalo ima obraza prvi bi jos veceras rekao hbala, ljudi, dovidjenja, prijatno.
Nedopustivo je i da selektor nema pojma i da nas bruka sa taktikom nikakve odbrane i jos goreg napada.
I ovo sto se desilo na kraju je samo kulminacija njegovog neznanja.
Zasto bi Nurkic i Teletovic postovali neznalicu? Ne zna covjek akcije kako treba, al zna pricati![]()
Kosarkaski Tulic teoreticar.
Nurkic igra sa velikom kurcoboljom i za razliku od Mirze on se ispromasivao ispod kosa.......
I jos nesto imali su priliki na vrijeme da kazu da nece da igraju dok je Mulaomerovic selektor jer nema pojma ali ja ih ne cuh.
-
kakavdanakneiskustvu
#13389 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
bersK wrote:Sta je ovo po Facebooku? Neka nova bošnjačka teorija zavjere. Ovaj put u religioznim okvirima.
gdje si to vidio?
- Murat Sabanovic
#13390 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
musa se vec poceo kurciti !
- bersK
#13391 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kakavdanakneiskustvu wrote:bersK wrote:Sta je ovo po Facebooku? Neka nova bošnjačka teorija zavjere. Ovaj put u religioznim okvirima.
gdje si to vidio?
Prati komentare ispod posta na Nurkićevoj fb stranici, a i na ovim portalima. Većinom dijasporaši i slična ološ.
- AmiĐa_Idriz
#13392 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Al ono unošenje u facu Mozgovu je da se upišaš u gaće, pa čvoku da mu je spuco hitno bi ga transportovali kod Seke na KUM. Ali eto, mladost ludost.
Last edited by AmiĐa_Idriz on 10/09/2016 23:32, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#13393 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jel ima neko da je bio na tekmi i da nam isprica jer BHT nas je hladno cenzurisala. Ja nekako imam osjecaj da je Musa krenuo prema ruskoj klupi i da je tu nastupio sukob izmedju njega i Mirze.
-
zenit dozic
#13394 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kada se naš mladi košarkaš pridigao, ušao je u konflikt sa Rusima, a kapiten Zmajeva Mirza Teletović, koji je tokom čitave utakmice bio vidno nervozan, je prišao da ih smiri, nakon čega je Musa burno reagovao, a potom je Mirza nasrnuo na Musu.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/sport/kosarka/selekt ... ook+status
Po meni je ovo dobro. Barem se vidi da im je stalo
-
north
#13395 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ima li iko realan da misli da bi Dušku Ivanoviću moglo ovo da se desi, da mu se igrači za vratove hvataju, da + 16 za par minuta prokockaju i još odu u minus..... a selektor se pita kako je to moglo da se dogodi, pa ko treba da zna ako on ne zna
....I još kao imali smo buran razgovor u svlačionici, pa koga boli spolovilo što si imao razgovor, reci ti nama majstore šta se dešavalo u samoj utakmici
Kakav peh da je Duško morao onakav skup antitalenata voditi pa se još plasirati na EP i dobiti tamo jednu utakmicu od boljeg protivnika, nema sumnje da bi sa ovom ekipom puno vise napravio i da se ne bi ovako blamirali sa međusobnom tučom i ostalim sranjima...
Kakav peh da je Duško morao onakav skup antitalenata voditi pa se još plasirati na EP i dobiti tamo jednu utakmicu od boljeg protivnika, nema sumnje da bi sa ovom ekipom puno vise napravio i da se ne bi ovako blamirali sa međusobnom tučom i ostalim sranjima...
- Koshpa
#13396 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
On se odavno kurciMurat Sabanovic wrote:musa se vec poceo kurciti !
-
Dr Baltazar
#13397 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nemoj tako. Mnogi ovdje govore da je Musa već sada igračina za Mirzu. I najveći stručnjak hrasno to misliMelbourne_Australia wrote:Mirza lose odigrao ispucavao se ali jbg nema ko drugi..E sad o MusiMali ima 18 godina i mnogo je kurcevit , unosi se u facu Mozgovu slaze face kad mu se dosudi faul itd itd...Sugurno ga nije Mirza iz cista mira poslao u pm..To je vise bilo ono halo balavac stariji sam..Ne branim Mirzu ali Musa je balo balavi koji ne bi imao pravo da pisne Mirzi i starijim od sebe..A sad cu nesto reci zbog cega ce me razapeti ovde
Ako Musa ikad bude napravio u karijeri sto je Mirza uradio ja vise nikad u svom zivotu necu ni rijec napisati ovde...A samo da se zna da nisam nesto ljubitelj Mirze...Bas me zanima jeste li vi u raji se unosili u facu i bili kurceviti i ako niste bili krivi prema starijim e tako je i u reprezentaciji i u kosarci i u bilo kojem sportu...Ovaj jedan igra za 30 miliona za 3 godine ovaj tek poceo da igra kosarku...
Inače
-
kakavdanakneiskustvu
#13398 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
bersK wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:bersK wrote:Sta je ovo po Facebooku? Neka nova bošnjačka teorija zavjere. Ovaj put u religioznim okvirima.
gdje si to vidio?
Prati komentare ispod posta na Nurkićevoj fb stranici, a i na ovim portalima. Većinom dijasporaši i slična ološ.
evo vidim,budalasto
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13399 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne nego se to zove adrenalin i pobjednicki mentalitet koji ti kaze da nema veze ko je ispred tebe......iste stvari je radio i Drazen i nije dozvolio nikome da ga impresionira.AmiĐa_Idriz wrote:Al ono unošenje u facu Mozgovu je da se upišaš u gaće, pa čvoku da mu je spuco hitno bi ga transportovali kod Seke na KUM. Ali eto, mladost ludost.
- insomnia78
#13400 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Eno po fejsbuku se prica "provjereno" da se Musa sinoc na treningu zakacio i sa Nurkicem