http://www.prozor.net/Predavanje1.jpg
prepoznaj jednog kosarkasa na ovoj slici
Moderators: Charuga, Tomahawk11
da...prica je ko je imao bolje suigrace u godinama nizanja prstenovaedu wrote:ok..ali JA..mislim da nije..
![]()
![]()
![]()
iako..mislim da nismo pricali o tome ko je bolji..nego ko je imao bolje/losije saigrace...
hvala na informaciji..onaj mali exel je bio lud..a jones mi je uvijek bio dobar igrac...
da ali u Charlotteu...tad je redovno haro po all-starovima...i takmicenju u tricama...cini mi se i da drzi rekord u br.poena na jednoj all-atar utakmiciedu wrote:ova "jordan je osvajao, i zato je bolji" nikad nije ni postojala..jer je i kobe osvajao..ali ja kazem da kobe za svoje prstenje treba zahvali o 'nealu..(i to njemu prije svega...)..a jordan za svoje prstenje treba zahvaliti necemu visem..![]()
![]()
![]()
glen je imao ruku k'o malo ko...
edu wrote:ne kazem da je kobe imao samo o'neala..vec jos nekoliko drugi igraca koji su..po mom misljenju..u vecini slucajeva bolji od svojih "kolega po pozicijama" u bullsima u vrijeme osvajanja tih 6 titula..(posebno zadnje 3)..znaci govorimo o o periodu kad su obje ekipe osvajale titule..ovo sad me ni ne intersuje..jebo njegov 81 poen kad oni na kraju nece osvojiti prvenstvo..mislim da bi i on vise volio da zabija po 15 ali da na kraju prvenstva dobije prsten...Stitch__ wrote:tvoj jedini argument da je jordan bolji je to sto je vodio bulse do titule "sam", a kobe je imao o'neala, i pitas se sto kobe sad, bez shaqa, ne vodi lakerse do titule kad je vec bolji.
jel tako?
e pa, ja ti govorim da se jordan u svoje doba imao na koga osloniti, a kobe nema. eto ti i dokaz par postova gore, u usporedbi
vidis da se slazemoStitch__ wrote:eh, baklawa, ne slazemo se tu jebiga. r
i nema ga ko bryant na planeti, niti ga je bilo kad!![]()