Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je najsmjesnije kad Juka napravi onu "zamisljenu facu" on kao nesto intelektualac, a nema 2 razreda osnovne. Ovaj potez iz ocaja kad ne moze da privuce paznju na parketu, moze sa ustaskim dzamijama. Sta kaze na ovo SDA centrala??
U autu slusa 9 sehida, na majici ljiljani, omiljeni pjevac Dino Merlin a odigrao 9 (devet) utakmica za Bosnu
Komotno je uzmite sebi ako vam valja.
Meni se dovoljno isprovaljivala da je ne bi ni u savjet MZ.
Ne zna napisati ispravno kako se zvala armija koja sacuvala prostor u kome obitava ali je zna svrstati u isti kos sa NDH ili tkz.VRS i HVO.
Meni je najsmjesnije kad Juka napravi onu "zamisljenu facu" on kao nesto intelektualac, a nema 2 razreda osnovne. Ovaj potez iz ocaja kad ne moze da privuce paznju na parketu, moze sa ustaskim dzamijama. Sta kaze na ovo SDA centrala??
U autu slusa 9 sehida, na majici ljiljani, omiljeni pjevac Dino Merlin a odigrao 9 (devet) utakmica za Bosnu
Cuj ustaska dzamija, postoje li cetnicke dzamije?
Umro bi a ne bi znao da je tako lijepa dzamija postojala u Zagrebu.
Fashizam u Hrvatskoj i Srbiji je sve te objekte sveo na mjeru 1 ili 2. Pokusali su isti akteri i u BiH ali nisu do kraja uspjeli.
aveos wrote: ↑13/04/2021 20:57
A jbte i hitler je gradio autoceste pa se svabe i sada hvale s njima
Sve receno!
Pa sve stare djamije su gradili okupatori, znaci li to da ih sve treba porusiti?! Budala i krivih drva nikad nestat nece. I bez ove objave, Nurkic im je kost u grlu samo zbog patriotizma prema BiH.
Cuj ustaska dzamija, postoje li cetnicke dzamije?
Umro bi a ne bi znao da je tako lijepa dzamija postojala u Zagrebu.
Fashizam u Hrvatskoj i Srbiji je sve te objekte sveo na mjeru 1 ili 2. Pokusali su isti akteri i u BiH ali nisu do kraja uspjeli.
ne postoje četničke džamije, al postoje četničke crkve, en ti jedne na južnim obroncima Trebevića...ni 20 minuta vožnje od grada
Janjicar wrote: ↑17/04/2021 12:01
Rekoh eno nije igr'o sinoc kako ti reče neki dan....
Šta sam bolan ja rek'o otomanski vojnice?
Ja sam rekao da nece imati muda da kaze da podržava NDH kao što i nije i ostalo je na tome da je seljacic koji ne poznaje svoju historiju.
A prije da je znao i ciljano je ostavio sebi prostor da može reci " pa nisam znao ".
Da je dao bilo kakav hint da podržava otkazali bi ga ovako je samo postavio sliku " dzamije ".
Rekoh eno nije igr'o sinoc i sjeb'o sebi karijeru zbog Twittera bas kako ti rece neki dan.
Kako mijenjas priču pizdo jedna.
Idi prvo provjeri šta sam napisao..
Rekao sam da je danas klima takva da ljude otkazuju lijevo i desno i njegov bivši saigrac je dobio otkaz u timu nakon što je prilikom videoigrice rekao pogrdnu rijec o jevrejima.
Jusuf je postavio sliku dzamije koju je NDH " napravio " da bi se dodvorio nama i kao što vidiš nije nikome odgovorio šta je mislio pod slikom.
Da se javio i rekao da podržava NDH režim to bi mu bio kraj karijere u NBA ovako je samo ispalo da nije znao i da je postavio sliku dzamije.
90minut wrote: ↑13/04/2021 03:41
A ako je istina ovo što pišem i nakon kritika je citao i shvatio zbog cega ga napadaju i opet ne zeli izbrisati želim da mu jevreji napakoste dobro jer to i zaslužuje.
A ako je istina ovo što pišem i nakon kritika je citao i shvatio zbog cega ga napadaju i opet ne zeli izbrisati želim da mu jevreji napakoste dobro jer to i zaslužuje.
Pa jel shvatio il nije ?
Jel ovo sve što si uspio naci?
Shvatio je on sve, al' se ušutio i nije smio pisnuti.
Pa jel shvatio il nije ?
Jel ovo sve što si uspio naci?
Shvatio je on sve, al' se ušutio i nije smio pisnuti.
Sta ocekujes sad da piskara na twitteru o tome dodatno ?