Jusuf Nurkić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studeni76
#8426 Re: Jusuf Nurkić
Odigra čovjek dobro i nigdje tuzlaka i onog Diwana da koju kažu! Al kad je pljunut e onda su prvi. Aferim
- Diwan
#8427 Re: Jusuf Nurkić
Evo diwana .. sta hoš
u stvari ja ne kritikujem juku, nego njegove sljedbenike
, u stvari malo ih štimam prema stvarnosti
u stvari ja ne kritikujem juku, nego njegove sljedbenike
- House
#8428 Re: Jusuf Nurkić
dominacija u oba pravca,
capela mu može peškire donositi
- shake69
#8429 Re: Jusuf Nurkić
Mislim da Juki treba 13 skokova u narednoj utakmici da dodje do prvog prosjecnog double-double u NBA. Iako je mali uzorak od 7 meceva, trenutno je na 14.3 PPG i 9,6 RPG! 
-
klosar pravi
#8430 Re: Jusuf Nurkić
shake69 wrote:Mislim da Juki treba 13 skokova u narednoj utakmici da dodje do prvog prosjecnog double-double u NBA. Iako je mali uzorak od 7 meceva, trenutno je na 14.3 PPG i 9,6 RPG!
Ma nije mali to je otprilike pokazatelj, ja vjerujem da ce biti još bolji što se tice poena.
-
Tuzla111
#8431 Re: Jusuf Nurkić
Cuj gdje je Tuzla.
Pa jadan ne bio, ja ne mrzim Juku, cak nasuprot. Vec sam rekao mnogo puta, ja Juku pratim od dolaska u NBA i skoro svaku njegovu tekmu, cak sam ga i uzivo gledao. Nevjerujem da bi to neko radio ko mrzi nekog igraca.
Ja sam samo malo realniji, naravno sa mog stanovista, i iznerviram se kad ostanem do jutra da ga gledam a on ko kloc odigra, ne tako rijetko. TO raidm jer ocekujem nogo od njeg, zelim da bude najbolji, da osvoji MVP, da uzme prsten, i razocaram se kad vidim kako nekad igra, na nivou neke trceligaske ekipe iz BIH.
Juka je odigro dobro jer je Capella i Houstn dvije velike qrcine trenutno. Kad je TUzla prije 5 godina govorio da je Carmelu kurcina od igraca, svi su bili protiv, eno Carmela, moze samo igrati basket u parku 1 na 1. Govorio sam McGee dobar igrac, ma kakav on, kloc, ovo ono. Eno McGee prejak. Po meni bolji od Nurkica centar.
Nek prica ko sta hoce, Nurkic ako doceka cetvrtu deceniju u NBA to ce samo biti na minimum ugovoru i na klupi.
Pa jadan ne bio, ja ne mrzim Juku, cak nasuprot. Vec sam rekao mnogo puta, ja Juku pratim od dolaska u NBA i skoro svaku njegovu tekmu, cak sam ga i uzivo gledao. Nevjerujem da bi to neko radio ko mrzi nekog igraca.
Ja sam samo malo realniji, naravno sa mog stanovista, i iznerviram se kad ostanem do jutra da ga gledam a on ko kloc odigra, ne tako rijetko. TO raidm jer ocekujem nogo od njeg, zelim da bude najbolji, da osvoji MVP, da uzme prsten, i razocaram se kad vidim kako nekad igra, na nivou neke trceligaske ekipe iz BIH.
Juka je odigro dobro jer je Capella i Houstn dvije velike qrcine trenutno. Kad je TUzla prije 5 godina govorio da je Carmelu kurcina od igraca, svi su bili protiv, eno Carmela, moze samo igrati basket u parku 1 na 1. Govorio sam McGee dobar igrac, ma kakav on, kloc, ovo ono. Eno McGee prejak. Po meni bolji od Nurkica centar.
Nek prica ko sta hoce, Nurkic ako doceka cetvrtu deceniju u NBA to ce samo biti na minimum ugovoru i na klupi.
- spree
#8432 Re: Jusuf Nurkić
Jarane ne da si poznavaoc kosarke neko si i nostrodamus jbt
. Jesi to postao prije ili poslije onoga kad ti juka nije odgovorio na twitteru, a ti se kao uvrijedio
. Diwan je prestao hejtati, a ti poceo. Mozda ste ista osoba? Neki bipolarni poremecaj
.
- insaneinthebrain
#8434 Re: Jusuf Nurkić
spree wrote:Jarane ne da si poznavaoc kosarke neko si i nostrodamus jbt. Jesi to postao prije ili poslije onoga kad ti juka nije odgovorio na twitteru, a ti se kao uvrijedio
. Diwan je prestao hejtati, a ti poceo. Mozda ste ista osoba? Neki bipolarni poremecaj
.
-
Tuzla111
#8435 Re: Jusuf Nurkić
Opasni vam zivoti ako znate sta sam ja sve rekao u zadnjih 5 godina na forumu. Smijesni ste.
- House
#8436 Re: Jusuf Nurkić
Eno McGee prejak. Po meni bolji od Nurkica centar.

-
cassius
#8437 Re: Jusuf Nurkić
House wrote:Eno McGee prejak. Po meni bolji od Nurkica centar.
-
Tuzla111
#8438 Re: Jusuf Nurkić
De ba dozovite se malo debili i pogledajte brojke.
McGee ima veci prosjek poena, uz bolje procente suta i iz igre i za 3 poena. Uz to skoro 4 puta vise blokova i manje izgubljenih lopti.
U cemu je Nurkic bolji? Ima bolji procenat sa slobodnih i 2 skoka vise u prosjeku.
E pa hajmo sad razmisliti ko je ovdje lud, jebo vas Nurkic, samo zato sto je nas najbolji je. Lik nije dobio niti jednu ponudu kao slobodan igrac, mislim eto da je samo jedan tim bio zainteresovan za njeg al nista ozbiljno. Sreca mu sto ovi u Portlandu preplacuju sve moguce pa i njeg preplatise.
McGee ima veci prosjek poena, uz bolje procente suta i iz igre i za 3 poena. Uz to skoro 4 puta vise blokova i manje izgubljenih lopti.
U cemu je Nurkic bolji? Ima bolji procenat sa slobodnih i 2 skoka vise u prosjeku.
E pa hajmo sad razmisliti ko je ovdje lud, jebo vas Nurkic, samo zato sto je nas najbolji je. Lik nije dobio niti jednu ponudu kao slobodan igrac, mislim eto da je samo jedan tim bio zainteresovan za njeg al nista ozbiljno. Sreca mu sto ovi u Portlandu preplacuju sve moguce pa i njeg preplatise.
-
kakavdanakneiskustvu
#8440 Re: Jusuf Nurkić
Tuzla111 wrote:De ba dozovite se malo debili i pogledajte brojke.
čemu vrijedjanje i psovanje?
-
Tuzla111
#8441 Re: Jusuf Nurkić
kakavdanakneiskustvu wrote:Tuzla111 wrote:De ba dozovite se malo debili i pogledajte brojke.
cassius wrote:House wrote:Eno McGee prejak. Po meni bolji od Nurkica centar.![]()
kakav bot
-
klosar pravi
#8442 Re: Jusuf Nurkić
Nije se brate niko okomio na tebe forum je ljudi se zajebaju 
-
kakavdanakneiskustvu
#8443 Re: Jusuf Nurkić
Tuzla111 wrote:Tuzla111 wrote:De ba dozovite se malo debili i pogledajte brojke.
[/quote]cassius wrote:House wrote:Eno McGee prejak. Po meni bolji od Nurkica centar.![]()
kakav bot
opet te pitam,čemu vrijedjanje i psovanje???,jesi svjestan mogucih posljedica toga?
-
klosar pravi
#8444 Re: Jusuf Nurkić
Ma hajde sedmica za čas ode 
-
cassius
#8445 Re: Jusuf Nurkić
Promjeni nick, dzaba sramotis ljude iz tuzleTuzla111 wrote:De ba dozovite se malo debili i pogledajte brojke.
-
Tuzla111
#8446 Re: Jusuf Nurkić
Cemu?!kakavdanakneiskustvu wrote:
opet te pitam,čemu vrijedjanje i psovanje???,jesi svjestan mogucih posljedica toga?
Samo odgovor na ono kako se pojedinci ponasaju ovdje. Opcenito odgovor na mentalitet u Bosni da se svako ko drugacije razmislja podcjenjuje i da je lud.
Citirao sam ti, a i ti se vrati ako zelis u nazad pa vidi kako se odgovaralo na moje postove, niakkvih argumentom niti normalnom stavom vec ono "naski" lud, budala, bot, napusen itd, sad ne sjecam se tacnih rijeci niti me zanima da gledam nazad sta je ko rekao, imam pametnija posla od pojedinaca koji dezuraju na forumu i pamte u zadnjih 5 godina ko je sta rekao.
Mislim, odraz naseg drustva, uski vidici, podcjenjivanje, bahatost, samo moje je najbolje, samo ja znam itd. Ja uvijek kad se izrazavam sam rekao " ovo je moje misljenje" i podkrijepim to bilo kakvom statistikom, bila ona upitna ili ne. Nisam nikome odgovorio ti si bot, papak, lud, budala niti bilo kakvim pogrdim rijecima, dok se meni tako pojedini nisu obratili; ne znajuci ni ko sam ni sta sam ja, niti sta se krije iza mog nick-a. Mozda imam puno vise kredibiliteta da pricam na neke teme, tj sigurno imam "na neke teme", al otom potom, forum nije za detalje.
Hoces malo da ti pricam o nasem mentalitetu i zasto nas zapad smatra primitivcima ili ti je ovo dovoljno?
-
Tuzla111
#8447 Re: Jusuf Nurkić
mozda za pocetak da naucis voditi debatu, na forumu, recimo?cassius wrote:Promjeni nick, dzaba sramotis ljude iz tuzleTuzla111 wrote:De ba dozovite se malo debili i pogledajte brojke.
E pa hajmo sad razmisliti ko je ovdje lud, jebo vas Nurkic, samo zato sto je nas najbolji je. Lik nije dobio niti jednu ponudu kao slobodan igrac, mislim eto da je samo jedan tim bio zainteresovan za njeg al nista ozbiljno. Sreca mu sto ovi u Portlandu preplacuju sve moguce pa i njeg preplatise.neznalico kosarkaska
-
kakavdanakneiskustvu
#8448 Re: Jusuf Nurkić
Tuzla111 wrote:Cemu?!kakavdanakneiskustvu wrote:
Samo odgovor na ono kako se pojedinci ponasaju ovdje. Opcenito odgovor na mentalitet u Bosni da se svako ko drugacije razmislja podcjenjuje i da je lud.
Citirao sam ti, a i ti se vrati ako zelis u nazad pa vidi kako se odgovaralo na moje postove, niakkvih argumentom niti normalnom stavom vec ono "naski" lud, budala, bot, napusen itd, sad ne sjecam se tacnih rijeci niti me zanima da gledam nazad sta je ko rekao, imam pametnija posla od pojedinaca koji dezuraju na forumu i pamte u zadnjih 5 godina ko je sta rekao.
Mislim, odraz naseg drustva, uski vidici, podcjenjivanje, bahatost, samo moje je najbolje, samo ja znam itd. Ja uvijek kad se izrazavam sam rekao " ovo je moje misljenje" i podkrijepim to bilo kakvom statistikom, bila ona upitna ili ne. Nisam nikome odgovorio ti si bot, papak, lud, budala niti bilo kakvim pogrdim rijecima, dok se meni tako pojedini nisu obratili; ne znajuci ni ko sam ni sta sam ja, niti sta se krije iza mog nick-a. Mozda imam puno vise kredibiliteta da pricam na neke teme, tj sigurno imam "na neke teme", al otom potom, forum nije za detalje.
Hoces malo da ti pricam o nasem mentalitetu i zasto nas zapad smatra primitivcima ili ti je ovo dovoljno?
posve je logicno kad ti nesto napises da je to tvoje misljenje,i ja i drugi ,osim ako u jednoj osobi nema podvojenih licnosti,kontas,nema potrebe pisati ovo je moje misljenje,ti napisao nesto,tvoje je misljenje,moje sigurno,ne do bog ,nije
nisi,fakat nisi,zato jesi debili,jebo vas nurkic,hvala ti na tome
nemoj na ovoj temi o tome,o mentalitetu,valjda kontas da je ovo podforum na kojem se ne pise bas o tome
ne rece ti jesi svjestan mogucih posljedica vrijedjanja i povanja?
-
klosar pravi
#8449 Re: Jusuf Nurkić
Ma izgubio je on pojam o zajebanciji ja mislim previše je u Americi.
-
Tuzla111
#8450 Re: Jusuf Nurkić
Tuzla111 nije u Americi, niti u Tuzli, grijesis.klosar pravi wrote:Ma izgubio je on pojam o zajebanciji ja mislim previše je u Americi.