Jusuf razbistrio glavu u zavrsnici i odigrao timski i disciplinovano,odlicne brojke
Blejzersi prekinuli jos jedan niz
sve im ide od ruke trenutno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ocigledno nije toliko hladnokrvan koliko izgleda kad ga gledas.Tuzla111 wrote:i ja dosao da napisem isto, ovo mi zvuci poznato da CJ slobodna ne moze da pogodi u zavrsnici a Juka isao na 4/4bingov buraz wrote:Vec se dogadjalo da CJ ne moze sa slobodnih da zavrsi utakmicu./
Juki samo zamjeram sto je uzeo onaj sut sa skoro linije za 3 u prelomnim trenutcima, to se ne radi ako nisi opasan suter.bingov buraz wrote:Ocigledno nije toliko hladnokrvan koliko izgleda kad ga gledas.Tuzla111 wrote:i ja dosao da napisem isto, ovo mi zvuci poznato da CJ slobodna ne moze da pogodi u zavrsnici a Juka isao na 4/4bingov buraz wrote:Vec se dogadjalo da CJ ne moze sa slobodnih da zavrsi utakmicu./
Zato Juka ko ledenica sa slobodnih
Desavalo se njemu i bicne suteve da masi na kraju za pobjedu.Meni upecatljiv po tome. Definitivno nije igrac za velike momente i velike utakmiceTuzla111 wrote:i ja dosao da napisem isto, ovo mi zvuci poznato da CJ slobodna ne moze da pogodi u zavrsnici a Juka isao na 4/4bingov buraz wrote:Vec se dogadjalo da CJ ne moze sa slobodnih da zavrsi utakmicu./
Eh, Toma, pa sta sad trebaju Clipsi imati seriju 7:0 a Blazersi 0:6 ili 1:7? Nije to realno jer znaju igrati kad treba, iako je konkurencija odokativno blizu. Nisu Juka&comp. Sparsi tako da ne ocekujem bitnije izmjene u poretku.Tomahawk11 wrote:Treći su, u nizu 7 pobjeda, ali 9. Clipsi su na -4 pobjede, dakle nema zajebancije, biće ovo gutava borba na zapadu gdje možeš biti i treći i deveti.
Nisam rekao da trebaju imati seriju, nego vidiš da je sve blizu, čak i Pelikani bez Cousinsa deru, imaju niz od 8 pobjeda, ovi odozdo prijete opasno, da se razumijemo, sve su to beton ekipe.shake69 wrote:Eh, Toma, pa sta sad trebaju Clipsi imati seriju 7:0 a Blazersi 0:6 ili 1:7? Nije to realno jer znaju igrati kad treba, iako je konkurencija odokativno blizu. Nisu Juka&comp. Sparsi tako da ne ocekujem bitnije izmjene u poretku.Tomahawk11 wrote:Treći su, u nizu 7 pobjeda, ali 9. Clipsi su na -4 pobjede, dakle nema zajebancije, biće ovo gutava borba na zapadu gdje možeš biti i treći i deveti.
Nemoj ih sutat statistikom, ima ih par pozilice im..shake69 wrote:Bosanskohercegovački centar je u sedam pobjeda (do sinoćnje protiv Njujork niksa) imao prosjek od 14,8 poena, 10,1 skok i 2,1 asistenciju uz još dva bitna podatka, a to je da ovaj učinak bilježi za samo 25,1 minutu po meču i odličnu realizaciju iz igre (šut 89/45, odnosno 50,5 procenata).
50% za centra nije ništa, Jokić je boljiovo_malo_duse wrote:Nemoj ih sutat statistikom, ima ih par pozilice im..shake69 wrote:Bosanskohercegovački centar je u sedam pobjeda (do sinoćnje protiv Njujork niksa) imao prosjek od 14,8 poena, 10,1 skok i 2,1 asistenciju uz još dva bitna podatka, a to je da ovaj učinak bilježi za samo 25,1 minutu po meču i odličnu realizaciju iz igre (šut 89/45, odnosno 50,5 procenata).![]()