Zna li neko da li je Jusuf ikad pokusao sutati trojku? Ima mehku ruku kod suteva s nekih 5 metara i ne vidim da bi bio problem i iza linije za trojku.
Nemam instagram gdje je aktivan a zamolio bih ga da za bosansku raju bar jednom pokusa.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jeste, pocetkom sezone rekao bih mozda 5-6 ali nije islo dobro. Defitivno ima dobru ruku i mozda nakon jos jedne medjusezone mozda bude u mogucnosti da opali koju, iako sam ja totalno protiv centara koji sutaju trice jer sanse da promase su velike a nema niko ispod kosa za skok.shake69 wrote:Bravo, Juka!!![]()
Zna li neko da li je Jusuf ikad pokusao sutati trojku? Ima mehku ruku kod suteva s nekih 5 metara i ne vidim da bi bio problem i iza linije za trojku.
Nemam instagram gdje je aktivan a zamolio bih ga da za bosansku raju bar jednom pokusa.
Odavno nije imao ovakvu efikasnost. Lik uzeo sam 11 suteva.nema me tamo wrote:28 poena ba dao to ti pricam..
Gledaj statistiku ostalih od Portlanda..
Nema niko preko 6 poena..
Tuzla111 wrote:Odavno nije imao ovakvu efikasnost. Lik uzeo sam 11 suteva.nema me tamo wrote:28 poena ba dao to ti pricam..
Gledaj statistiku ostalih od Portlanda..
Nema niko preko 6 poena..
Tuzla111 wrote:Sta kazu bice Collins dobar centar. Lik ispod 40% sut iz igre ove sezone i slobodna ispod 50%, Kako su se sjebali draftujuci njeg i sad ga jos forsiraju ispred Swanigan-a koji je daleko bolji igrac.
jarane ja ne volim njegov izbacaj, njegovi sutevi po meni ne izgledaju opste dobro.nema me tamo wrote:Tuzla111 wrote:Sta kazu bice Collins dobar centar. Lik ispod 40% sut iz igre ove sezone i slobodna ispod 50%, Kako su se sjebali draftujuci njeg i sad ga jos forsiraju ispred Swanigan-a koji je daleko bolji igrac.
Pa i slazem se da je u ovom momentu Swanigan bolji, al' malo nesto..
Ovaj Collins ima 20 godina tek zamisli s ovim potencijalom šta on može uraditi za 3 godine ako nastavi da radi kako treba..
Bice jebena zvijer..
Sad to nije jer nema snage
BTW i Swanigan je samo 20 godina, ima on dosta materijala za buducnost da bude veoma dobar PF.nema me tamo wrote:Tuzla111 wrote:Sta kazu bice Collins dobar centar. Lik ispod 40% sut iz igre ove sezone i slobodna ispod 50%, Kako su se sjebali draftujuci njeg i sad ga jos forsiraju ispred Swanigan-a koji je daleko bolji igrac.
Pa i slazem se da je u ovom momentu Swanigan bolji, al' malo nesto..
Ovaj Collins ima 20 godina tek zamisli s ovim potencijalom šta on može uraditi za 3 godine ako nastavi da radi kako treba..
Bice jebena zvijer..
Sad to nije jer nema snage
Ma jebo Collins-a, idi gledaj Butler is LaVine igraju 1 na 1nema me tamo wrote:Pa vidi to mi je ono iz glave što sam pohvatao...
Inace kad Juka izađe iz igre ja ne gledam više zato i ne mogu reci kako uopšte igra Collins u zadnje vrijeme osim što znam da poentira nesto..
Tuzla111 wrote:Ma jebo Collins-a, idi gledaj Buttler is LaVine igraju 1 na 1nema me tamo wrote:Pa vidi to mi je ono iz glave što sam pohvatao...
Inace kad Juka izađe iz igre ja ne gledam više zato i ne mogu reci kako uopšte igra Collins u zadnje vrijeme osim što znam da poentira nesto..
One man show back in Sacramentonema me tamo wrote:Tuzla111 wrote:Ma jebo Collins-a, idi gledaj Buttler is LaVine igraju 1 na 1nema me tamo wrote:Pa vidi to mi je ono iz glave što sam pohvatao...
Ma jebo NBA gledam youtube..
Tuzla111 wrote:Dobri su, izjednacili rekord sa OKCom, sigurno su na tom 6om mjestu gdje izbjegavaju HOU i GSW.