Jusuf Nurkić

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#2426 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Mustang1 »

Sta ce Jusuf seljacina vidi mu face .. Pa debil slusa Baju :-)
It_is_a_Leclerc

#2427 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by It_is_a_Leclerc »

Jusufa i na stranici Denvera zovu Juka.

Iako je meni u zadnje vrijeme milije - Jukatan. Jer je baš onako velik, moćan i dominantan u svojoj okolini.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2428 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Tomahawk11 »

A yebo vas vise Baja....sta ste sa njim zapeli, sta je bitno ko sta slusa. Neces s njim sjediti u kafani, nek slusa covjek sta hoce. Moralne vertikale bi u sve da se mijesaju.
thekupus

#2429 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by thekupus »

Tomahawk11 wrote:A yebo vas vise Baja....sta ste sa njim zapeli, sta je bitno ko sta slusa. Neces s njim sjediti u kafani, nek slusa covjek sta hoce. Moralne vertikale bi u sve da se mijesaju.
covjece nema ovo veze sa moralom vec s razlikom izmedju papka i normalnog lika
Tomahawk11
Globalni moderator

#2430 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Tomahawk11 »

thekupus wrote:
Tomahawk11 wrote:A yebo vas vise Baja....sta ste sa njim zapeli, sta je bitno ko sta slusa. Neces s njim sjediti u kafani, nek slusa covjek sta hoce. Moralne vertikale bi u sve da se mijesaju.
covjece nema ovo veze sa moralom vec s razlikom izmedju papka i normalnog lika
I sta smo skontali, da je Juka papak? Zato sto slusa Baju? Ili sto ne igra za reprezentaciju? Nesto trece? Ne poznajem covjeka, pa bi bilo puno da na osnovu onog sto procitam i cujem donesem sud o njemu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2431 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Tomahawk11 »

thekupus wrote:zbog baje i dragane mirkovic :)
Jbg, onda su ti vecina u nasoj ovoj papci. Znas li koliko svijeta u BiH slusa pomenute?
It_is_a_Leclerc

#2432 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Jukatan dominira po NBA-u, i šta preostaje dušmanima nego da provociraju stalno i iznova priču o folk muzici ?! A kad Kolašinac skakuće uz Enesa Begovića, Džeko zavija na svadbi neke narodnjake, onda nema ništa. Nemojte te priče ovdje, zaista joj nije mjesto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2433 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Tomahawk11 »

It_is_a_Leclerc wrote:Jukatan dominira po NBA-u, i šta preostaje dušmanima nego da provociraju stalno i iznova priču o folk muzici ?! A kad Kolašinac skakuće uz Enesa Begovića, Džeko zavija na svadbi neke narodnjake, onda nema ništa. Nemojte te priče ovdje, zaista joj nije mjesto.
Pa to. Vecina ljudi slusa neke narodnjake, pogotovo one prekodrinske. Sta me briga. Glupo je da se uopste o tome prica. Koga briga.
spinel_

#2434 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by spinel_ »

jest, ali Kolasinac slusa patriotske pjesme :D

nego, ostavimo se gluposti.. evo njegovi zivinicani izjavi da je on odlican kao covjek, patriota, prizeman i da su ponosni na njega. ubjedjeni su da ce igrati za reprezentaciju.

kaze da sve protivnike i igrace dozivljava isto, osim jednog, ko li je taj :D

http://sportavaz.ba/clanak/5794/ekskluz ... -izgubljen
.
p.s. nego sad kad upariste Kolasinca i Nurkica kakvi strojeve jbt ... ko da ih je isti otac pravio :D ob
nema me tamo

#2435 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by nema me tamo »

Brat wrote:Jebem ti shabana, upozn'o se sa Bajom i još više, nakon toga, cijeni njegov rad. K'o da je Coelha sreo..

https://www.youtube.com/watch?v=aCffUltuqzQ
OldMayor

#2436 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by OldMayor »

Tomahawk11 wrote:Treba imati sportsku dozu drskosti, ali ne i biti ljudska hinja. To treba razlikovati.
Hinjski se smijati u facu igracu kojem zalijepis blokadu. Muda se pokazuju u igri. Razumijem Jusufa da je impresioniran svim sto se oko njega desava, pa jednostavno ne moze neke reakcije da kontrolise. Vjerovatno to shvataju i iskusniji igraci poput Marca Gasola, pa mu ne uzimaju za zlo.
U NBA? Otkad?

Mislim da je Juka sa svojom 21 godinom pokazao sto puta vise muda nego Teletovic. Da se razumije Mirza je za mene kraljina, ali samo kazem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2437 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Tomahawk11 »

OldMayor wrote:
Tomahawk11 wrote:Treba imati sportsku dozu drskosti, ali ne i biti ljudska hinja. To treba razlikovati.
Hinjski se smijati u facu igracu kojem zalijepis blokadu. Muda se pokazuju u igri. Razumijem Jusufa da je impresioniran svim sto se oko njega desava, pa jednostavno ne moze neke reakcije da kontrolise. Vjerovatno to shvataju i iskusniji igraci poput Marca Gasola, pa mu ne uzimaju za zlo.
U NBA? Otkad?

Mislim da je Juka sa svojom 21 godinom pokazao sto puta vise muda nego Teletovic. Da se razumije Mirza je za mene kraljina, ali samo kazem.
Ne kontam ovo pitanje. Sta otkad?
Jeste, pokazao je na terenu muda. Samo kazem da mu uz odlicne partije koje pruza ne ide to da se smije vrhunskim igracima u facu. Razumijem da je to reakcija klinca koji je usao u trgovinu slatkisa, ali mora malo raditi na tome. Bolje za njega, sad mu to niko ne uzima za zlo.
It_is_a_Leclerc

#2438 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Dušmani kad Jukatanu ne mogu ništa (a trenutno mu zbog izvanrednih partija i sramoćenja protivinika u kontinuitetu ne mogu) odmah okrenu na Baju i Draganu, kobiva, da dokažu kako je on papčić i šta ti ja znam. Kako je to samo tužno.. Jedino što je tužnije od toga će biti kad ti isti budu ovdje pisali "TOOO JUSUFEE ", kad on na Eurobasketu bude sramotio protivnike. Ako Bog da.
__Phoenix__

#2439 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by __Phoenix__ »

Večeras protiv Dallasa koji će biti vjerovatno bez startnog centra, dakle, Juka sine, izdominiraj za petu pobjedu u nizu!
thekupus

#2440 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by thekupus »

It_is_a_Leclerc wrote:Dušmani kad Jukatanu ne mogu ništa (a trenutno mu zbog izvanrednih partija i sramoćenja protivinika u kontinuitetu ne mogu) odmah okrenu na Baju i Draganu, kobiva, da dokažu kako je on papčić i šta ti ja znam. Kako je to samo tužno.. Jedino što je tužnije od toga će biti kad ti isti budu ovdje pisali "TOOO JUSUFEE ", kad on na Eurobasketu bude sramotio protivnike. Ako Bog da.
ma o cemu pricas covjece, ja svaku tekmu gledam i navijam za njega, a to da slusa papansku muziku se ne moze osporiti, ali to su dvije razlicite stvari
Logovan

#2441 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Logovan »

__Phoenix__ wrote:Večeras protiv Dallasa koji će biti vjerovatno bez startnog centra, dakle, Juka sine, izdominiraj za petu pobjedu u nizu!
Ako tog centra nema, onda bi večeras Juka mogao oboriti svoj vlastiti rekord što se tiče poena. :bih:
thekupus

#2442 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by thekupus »

Utakmica je u 3:00 :)
Phantasy

#2443 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Phantasy »

thekupus wrote:Utakmica je u 3:00 :)
Večeras?
Galamdzija

#2444 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Galamdzija »

Da večeras u 3 ujutro :D. Nate Robinson ide u trade paket a (ovisi o rezultatima) čak bi Affalo i Chandler mogli izletit po istom principu ukoliko uskoro ne pređu preko 0,500%
MOSALJOZE

#2445 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

Velkoskom svaka igra svaka dobija,gdje su ti svjedoci??

:mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2446 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Velkoski »

Pročitali su sve.
alphonse kauders

#2447 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by alphonse kauders »

Logovan wrote:
__Phoenix__ wrote:Večeras protiv Dallasa koji će biti vjerovatno bez startnog centra, dakle, Juka sine, izdominiraj za petu pobjedu u nizu!
Ako tog centra nema, onda bi večeras Juka mogao oboriti svoj vlastiti rekord što se tiče poena. :bih:
Ne znam otkud ovog informacija, Tyson Chandler ziv i zdrav, hrvao se sa Rođakom sinoć, 16 poena - 17 skokova, jedan od najboljih defanzivaca u ligi, biće težak zadatak za Juku u napadu, pa i u odbrani iako je lik tek 4-5a napadačka opcija u Dallasu.
MOSALJOZE

#2448 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

alphonse kauders wrote:
Logovan wrote:
Ne znam otkud ovog informacija, Tyson Chandler ziv i zdrav, hrvao se sa Rođakom sinoć, 16 poena - 17 skokova, jedan od najboljih defanzivaca u ligi, biće težak zadatak za Juku u napadu, pa i u odbrani iako je lik tek 4-5a napadačka opcija u Dallasu.
On ne forsira,ali ako mu se ukaže prostor uzeće dosta šuteva.
alphonse kauders

#2449 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by alphonse kauders »

alphonse kauders wrote:
Logovan wrote:
EDIT: sad sam našao, izvrnuo je članak u produžecima, ali se još ne zna težina povrede, pa je moguće da mu je isti natekao i da ne igra večeras, prihvatam navode:)
Tyson Chandler rolled his ankle in Tuesday's overtime win vs. the Kings, but stayed in the game and finished with 16 points, 17 boards, one assist and one block in 44 minutes.

He drew a controversial sixth foul on Demarcus Cousins late in the game which may have sealed the deal for Dallas, but there is no question that Chandler was fantastic Tuesday. However, Dallas plays the Nuggets on Wednesday and it wouldn't be surprising if Chandler's ankle swelled up on him overnight. We will leave him off the injury report for now, but owners should check back prior to tip-off to confirm that he is good to go.
__Phoenix__

#2450 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by __Phoenix__ »

Također 44 minute, pa će ili odmarati ili igrati s manjim intenzitetom...
Post Reply