Jusuf Nurkić

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pjanic15

#2351 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Pjanic15 »

haris0032 wrote:@pjanke
Cak ti i Denverstiffs uzima klipove.
:thumbup:

http://www.denverstiffs.com/2015/1/9/75 ... ing-streak
SkyLimit

#2352 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by SkyLimit »

Ovaj ti je konkurencija, i on manje - više redovno postavlja Nurkićeve poene i to u većoj kvaliteti, samo on ne postavlja izjave i tako te stvari niti objavi video tako brzo kao ti, a prati i mnoge druge NBA igrače osim Nurkića

https://www.youtube.com/user/piotrzarychta

I ovaj kanal je dobar, tu i tamo postave Nurkića ali ne redovno, ono što je zanimljivo, nekad naprave video od redimo Đedovića ili Vrapca

https://www.youtube.com/channel/UCpMTlJ ... ttkj8WLEUg
FreakyStyley

#2353 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by FreakyStyley »

Pjanic15 wrote:

Pjanicu, jesi pokusavao stavit adsense reklame na youtube klipove? Ima li neka alternativa adsenseu kad se radi o youtubeu?

Steta da ovoliko klikova i viewsa propadne, a i tvoj trud.
Pjanic15

#2354 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Pjanic15 »

Ma ja svoje kolo vodim :mrgreen: , najbitnije mi je klipove izbaciti odma ekskluzivno a ne kasnije, jbg vjerovatno taj pietryo ima leaguepass pa ima dobru i stabilnu sliku.
Pjanic15

#2355 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Pjanic15 »

FreakyStyley wrote:
Pjanic15 wrote:

Pjanicu, jesi pokusavao stavit adsense reklame na youtube klipove? Ima li neka alternativa adsenseu kad se radi o youtubeu?

Steta da ovoliko klikova i viewsa propadne, a i tvoj trud.
Image

Nema opcija monetizacije za našu zemlju na ytube, a i jako male rate bi bile za preglede sa ovog prostora. Neka ide sad ovako, da se izgradi polako, pa ću vidjet šta kasnije.
Lug

#2356 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Lug »

vrlo brzo, jedan od najboljih igraca nba,zasluzeno,.. inace ga nece biti.. takav karakter igraca. :kiss: :bih:
SkyLimit

#2357 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by SkyLimit »

Ali kako se Nurkiću sve poklopilo:

- Došao je u ekipu koju vodi Brian Shaw, čovjek koji i nema neku trenersku reputaciju, ali koji važi za trenera koji odlično radi sa visokim igračima. Uz to, Shaw je trener koji kaže:"ne možete od talenta napraviti igrača držeći ga na klupi".

- Došao je u ekipu kojoj je playmaker Ty Lawson, igrač kojem se prigovara da uzima premalo šuteva, iako ima u rukama 25 NBA poena u dobrom danu, on prvenstveno voli asistirati

A sad to usporediti sa situacijom u kojoj se nalazi Teletović. Mada možda nije sve do trenera i suigrača, ima tu nešto i do igrača.

Teletović u NBA može ponuditi samo šut za 3 poena koji je čak i za NBA standarde iznadprosječan, u svim ostalim segmentima igre on nije iznadprosječan igrač čak ni na euroligaškom nivou. Kad ga ne ide šut, on nema ništa za ponuditi u NBA.

S druge strane, dijapazon poteza koje je Nurkić do sada pokazao na obje strane parketa je toliko širok da ih ne vrijedi ni nabrajati. Postavlja se pitanje šta to on tačno ne može uraditi, samo fali da počne i trice pogađati.
Pjanic15

#2358 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Pjanic15 »

Nurkić kad iskontroliše ove faule, lagano će ići double-double ili 20+ poena svaki meč, a ima vremena, samo pamet u glavu. :)
It_is_a_Leclerc

#2359 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by It_is_a_Leclerc »

Najbolje kad pitaju ovog jednog igrača Denvera - Šta je Jusuf rekao kad je izišao zbog 6 faulova ?! Veli - Rekao je : Stvarno ? Ja sam mislio da imam možda jedan faul :lol:
dena24

#2360 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by dena24 »

SkyLimit wrote:Ali kako se Nurkiću sve poklopilo:

- Došao je u ekipu koju vodi Brian Shaw, čovjek koji i nema neku trenersku reputaciju, ali koji važi za trenera koji odlično radi sa visokim igračima. Uz to, Shaw je trener koji kaže:"ne možete od talenta napraviti igrača držeći ga na klupi".

- Došao je u ekipu kojoj je playmaker Ty Lawson, igrač kojem se prigovara da uzima premalo šuteva, iako ima u rukama 25 NBA poena u dobrom danu, on prvenstveno voli asistirati

A sad to usporediti sa situacijom u kojoj se nalazi Teletović. Mada možda nije sve do trenera i suigrača, ima tu nešto i do igrača.

Teletović u NBA može ponuditi samo šut za 3 poena koji je čak i za NBA standarde iznadprosječan, u svim ostalim segmentima igre on nije iznadprosječan igrač čak ni na euroligaškom nivou. Kad ga ne ide šut, on nema ništa za ponuditi u NBA.

S druge strane, dijapazon poteza koje je Nurkić do sada pokazao na obje strane parketa je toliko širok da ih ne vrijedi ni nabrajati. Postavlja se pitanje šta to on tačno ne može uraditi, samo fali da počne i trice pogađati.

Jesi ti gledao jednu tekmu Brooklyn-a ? Mirza se mora boriti za svaki sut, nemaju plejmejkera. To nije nikakva ekipa. Zato i ima prosjek od 30% trenutno . Inace je odlican ako se uzme u obzir kakva je ekipa. Za njega bi San Antonio. Nets bezze ekipa skroz
thekupus

#2361 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by thekupus »

It_is_a_Leclerc wrote:Najbolje kad pitaju ovog jednog igrača Denvera - Šta je Jusuf rekao kad je izišao zbog 6 faulova ?! Veli - Rekao je : Stvarno ? Ja sam mislio da imam možda jedan faul :lol:
ja sam to skontao kao: "Samo je jedan od njih mozda stvarno bio faul. MOZDA"
It_is_a_Leclerc

#2362 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by It_is_a_Leclerc »

thekupus wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Najbolje kad pitaju ovog jednog igrača Denvera - Šta je Jusuf rekao kad je izišao zbog 6 faulova ?! Veli - Rekao je : Stvarno ? Ja sam mislio da imam možda jedan faul :lol:
Može biti. Dečko je stvarno slengovao puno, pa sam ga teška razbirao :D
soccerfan88

#2363 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by soccerfan88 »

thekupus wrote:
Da Juka je rekao da je imao jedan faul,i taj jedan da je mozda bio faul. Ludak. :D :D
nema me tamo

#2364 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by nema me tamo »

Ma to rekao njemu iz zajebancije..

Slabi ste s slengovima, ovi filmovi su me napravili expertom.. :D
soccerfan88

#2365 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by soccerfan88 »

nema me tamo wrote:Ma to rekao njemu iz zajebancije..

Slabi ste s slengovima, ovi filmovi su me napravili expertom.. :D
Pa znam to i mi govorimo. Slang je zakon. :D :D Ovako ti obicni Ameri na ulici pricaju.
soccerfan88

#2366 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by soccerfan88 »

Nego raja draga cujte i pocujte, Jukin otac/babo/tata kako ga vec zove je stigao u Denver :-D :-D

Image
thekupus

#2367 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by thekupus »

soccerfan88 wrote:Nego raja draga cujte i pocujte, Jukin otac/babo/tata kako ga vec zove je stigao u Denver :-D :-D
hahahahahha juka mali naspram njega hahahha
MOSALJOZE

#2368 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vidi ljudine od 2.10 i 150 kg
JThomas

#2369 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by JThomas »

nevjerovatno :D
Logovan

#2370 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: Stari 5 puta veći od njega. :lol:
MHAB

#2371 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MHAB »

Logovan wrote::lol: :lol: :lol: Stari 5 puta veći od njega. :lol:
Hajde što je starog poslije posla sačekalo pola sela sa letvama da ga biju zbog nake međe, a on kad ih je vidio dao ženi koja se vraćala kući zajedno sa njim službeni pištolj, šapku i rekao da se skloni te otišao da riješi problem sam. Epilog poznat. Onda su ovi što su dobili batine (negdje piše 14. ljudi,a negdje 18. ljudi) ga prijavili da im je nanio tjelesne povrede i tužili sudu. Meni je još luđe što sam negdje pročitao da je obezbjeđivao negdje koridu i da se nekakav bik otkinuo sa mjesta gdje je bio vezan i pošao u raju. Nastala cika, vriska i bježanija na sve strane. Valjda i gazda bika pobjegao, a Dugi (to mu je nadimak) prišao i uhvatio bika. Neki kažu za konopac što mi zvuči realno, a druga verzija priče po meni prenapuhana kaže da ga je uhvatio za rogove i zaustavio. Bik za borbe ima minimalno cca 700 kg težine. Kako god definitivno je Dugi pravi kolos i Jusuf samo od njega cvika...
MOSALJOZE

#2372 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

MHAB wrote:
Logovan wrote::lol: :lol: :lol: Stari 5 puta veći od njega. :lol:
Hajde što je starog poslije posla sačekalo pola sela sa letvama da ga biju zbog nake međe, a on kad ih je vidio dao ženi koja se vraćala kući zajedno sa njim službeni pištolj, šapku i rekao da se skloni te otišao da riješi problem sam. Epilog poznat. Onda su ovi što su dobili batine (negdje piše 14. ljudi,a negdje 18. ljudi) ga prijavili da im je nanio tjelesne povrede i tužili sudu. Meni je još luđe što sam negdje pročitao da je obezbjeđivao negdje koridu i da se nekakav bik otkinuo sa mjesta gdje je bio vezan i pošao u raju. Nastala cika, vriska i bježanija na sve strane. Valjda i gazda bika pobjegao, a Dugi (to mu je nadimak) prišao i uhvatio bika. Neki kažu za konopac što mi zvuči realno, a druga verzija priče po meni prenapuhana kaže da ga je uhvatio za rogove i zaustavio. Bik za borbe ima minimalno cca 700 kg težine. Kako god definitivno je Dugi pravi kolos i Jusuf samo od njega cvika...
Prodaš tu priču Amerima :mrgreen:
BHF_Manijak

#2373 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by BHF_Manijak »

Ma ovo se zove ljudina! :mrgreen: :mrgreen: Al' kol'ki je lik Allaha mi! :mrgreen: Hajd Jusuf ima manje kila, iako je i on ogroman, ali ova ljudina bas izgleda k'o silos! :lol: :mrgreen:
Herr Flick

#2374 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Herr Flick »

Pjanic15 wrote:Nurkić kad iskontroliše ove faule, lagano će ići double-double ili 20+ poena svaki meč, a ima vremena, samo pamet u glavu. :)
Ma dobro njemu dosta i sviraju faulova zato sto je rookie
MOSALJOZE

#2375 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

Herr Flick wrote:
Pjanic15 wrote:Nurkić kad iskontroliše ove faule, lagano će ići double-double ili 20+ poena svaki meč, a ima vremena, samo pamet u glavu. :)
Ma dobro njemu dosta i sviraju faulova zato sto je rookie
Shaw je rekao da ne brine za PF.To je normalno za rookija,još kad je iz Europe.
Post Reply