Ima li iko da onda objasni zasto je uopste Nurkic debitovao za nasu reprezentaciju? I to je debitovao pod ovim istim menadzerom koji eto sad kao sprjecava Juku da igra. Gdje je tu logika? Da je plan menadzera da ga odvoji od nas, to bi uradio jos tada.Tomahawk11 wrote:Ma ja, hajmo jos popusiti Nurkicu. Rece li Harun da se pokusalo kontaktirati Nurkica, ali ovaj odbija svaku komunikaciju?
Nismo mi nista izgubili, izgubio je gosp Nurkic! Nek slusa menadzera, oca i majku u jednom, jeste, valjao mu je, odveo ga u Nuggetse, eto ih tamo. Ocigledno je da je taj gospodin protiv BiH i njene reprezentacije, pa se trudi svim silama da syebe sve sto moze. A ima i licni interes, tako da taman dodje.
Svjestan sam da nam treba centar poput Nurkica, ali covjek ocito NECE da igra i to je to. Svaka dalja prica po tom pitanju donosi jos zle krvi, nikako rijesenje. Aman zaman, ko da su mu familiju pobili Harun i Konakovic, pa on sad zahatario i ne popusta
Prica da se Juka prodao preko repke isto tako ne pije vode, jer je u istoj ubiljezio ukupno 30-ak minuta u seniorskoj ekipi. Prodao se zahvaljujuci igrama u klubovima u kojima je igrao.
Covjek je ginuo za reprezentaciju u B diviziji, radovao se s tim momcima na Ilidzi i sada odjednom ne zeli ni da cuje da zaigra za ovu drzavu.
Sta je tu bilo ne znam, zasto ne odgovara Harunu na pozive isto tako ne znam, ali mi je smijesna prica da je njega menadzer nagovorio na sve ovo, jer mi nije logicna. Jer je ovo sve njegov menadzer mogao izbjeci jos pred prosle kvalifikacije.
I ako je plan njegovog menadzera da on ne igra za nasu nego drugu drzavu, kako ce to sada sprovesti, jer je Juka odigrao nekoliko tekmi za nas. Bez dozvole naseg saveza ne mogu nista i to moze trajati godinama.
Da su htjeli izbjeci igranje zbog NBA obaveza, to su sto puta lakse mogli odraditi, nego da ovo sve sad sprovode eto kako bi Juka imao nekoliko hefti vise za odmor.