Bila je masa primjera i kod komsija (Srbija i Hrvatska) koji su imali problema sa NBA igracima...mrsko mi da sad trazim.Romanista 101% wrote:zasto se ovo samo nama desava? kada cu procitati da i hrvati i srbi imaju "svog Nurkica" koji ne zeli da igra za njih?
Jusuf Nurkić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1426 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
-
vryzas
#1427 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Velkoski wrote:Njemu je odskočna daska njegova sezona u Cedeviti, a i ono što je radio ranije.. Ne poziv u A repku.
On, realno, od repke nije dobio ništa da bi neko mogao konstatovati da je on iskoristio nešto, nije čak morao igrati ni za U-20 u B DIVIZIJI.
Dzaba krecis...
-
LSD
#1428 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Zato što smo mi država sa najviše lažova, lažnih patriota, lažnih domoljuba....puna nam usta Bosne i Hercegovine i zaklinjanja u lažnih patriotizam - a od te iste Bosne i Hercegovine pobjeglo skoro milion ljudi kad je bilo najteže (1992-1995)Romanista 101% wrote:zasto se ovo samo nama desava? kada cu procitati da i hrvati i srbi imaju "svog Nurkica" koji ne zeli da igra za njih?
ne postoji manja država sa više sportskih "izdajnika" od BiH...i to u svim sportovima (fudbal, košarka, rukomet itd)....primjera je mali milion u zadnjih 20 godina...susjedi su nam ko od šale kupili igrace koji su rođeni u ovoj zemlji
jednostavno, ne volimo svoju domovinu...sad ce neki reci: Pa kako ces i voliti ovu nakazu od države sa dva entiteta, sa preko 50% nezaposlenih, gdje vladaju mito, stranacko/familijarne veze i korupcija na svakom koraku, koja mi nikad ništa nije dala u životu
tu možda i leži neki odgovor na tvoje pitanje
Last edited by LSD on 17/12/2014 17:00, edited 1 time in total.
- Altsa
#1429 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
na rvackim forumima vec kola prica da nece da igra za nas vec ce igrati za rvate.
-
vryzas
#1430 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Hoce, evo samo sto nije..ja u granapu cuo da ga je KS Slovenije vec kapariso. 
- Altsa
#1431 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
e eto ja je volim kaka god da je. to je zemlja u kojoj sam roden, odrastao i zivim. onaj ko je ne voli zato sto je sastavljena od dva entiteta, ima preko 50% nezaposlenih i jos kojekakvih gluposti lijepo posaljem vec znas gdje.LSD wrote:Zato što smo mi država sa najviše lažova, lažnih patriota, lažnih domoljuba....puna nam usta Bosne i Hercegovine i zaklinjanja u lažnih patriotizam - a od te iste Bosne i Hercegovine pobjeglo skoro milion ljudi kad je bilo najteže (1992-1995)Romanista 101% wrote:zasto se ovo samo nama desava? kada cu procitati da i hrvati i srbi imaju "svog Nurkica" koji ne zeli da igra za njih?
ne postoji manja država sa više sportskih "izdajnika" od BiH...i to u svim sportovima (fudbal, košarka, rukomet itd)....primjera je mali milion u zadnjih 20 godina...susjedi su nam ko od šale kupili igrace koji su rođeni u ovoj zemljiogrezli smo u laži o nekakvom patriotizmu
jednostavno, ne volimo svoju domovinu...sad ce neki reci: Pa kako ces i voliti ovu nakazu od države sa dva entiteta, sa preko 50% nezaoslenih, gdje vladaju mito, stranacko/familijarne veze i korupcija na svakom koraku, koja mi nikad ništa nije dala u životui bice u pravu
- Altsa
#1432 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
jel ti to javio njegov menadzer dok ste ispijali klipace u granapu.vryzas wrote:Hoce, evo samo sto nije..ja u granapu cuo da ga je KS Slovenije vec kapariso.
-
vryzas
#1433 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Aha, evo upravo otvaramo jednu.
-
Iker C
#1434 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Samo bahato Juka! Dino i Harun nakon pobjede SDA misle da su Boga za bradu uhvatili. Juka ima para , pošteno ih je zaradio za razliku od ovih ubleha.
- Mali_Vuk
#1435 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
I kad razgrneš svu tu maglu i dimnu zavjesu sačinjenu od krupnih riječi i teških izjava, skontaš da se zapravo radi o skroz benignoj stvari koja ni pod razno nije smjela biti razlog ovolikom nesporazumu na relaciji Juka - Savez. Obični neporazum koji se u startu mogao riješiti kroz dva ljudska razgovora.
Ali onda to već ne bi bili mi.
Nijedna strana od mene neće dobiti hvalospjevku.
Ali onda to već ne bi bili mi.
Nijedna strana od mene neće dobiti hvalospjevku.
- DoZeN
#1436 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Igraci u NBA su kao tresirani kerovi,iscrpljeni,premoreni,sa njima treba pazljivo, jer njima je "preko glave" utakmica itd.
Mnogi i americki igraci u NBA nisu se skoro nikada odazivali u reprezentaciju SAD jer su premoreni, napadati Nurkica je po malo smjesno,jer mnogi ne razumiju situaciju
Mnogi i americki igraci u NBA nisu se skoro nikada odazivali u reprezentaciju SAD jer su premoreni, napadati Nurkica je po malo smjesno,jer mnogi ne razumiju situaciju
-
uncas
#1437 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
slomio se jadnik od umora, valja igrat 10 minuta po utakmiciDoZeN wrote:Igraci u NBA su kao tresirani kerovi,iscrpljeni,premoreni,sa njima treba pazljivo, jer njima je "preko glave" utakmica itd.
- DoZeN
#1438 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
mozda ne igra nesto puno,ali ima tu I drugih stavki,njemu klub placa osiguranje i sta ako se povredi u reprezentaciji? Da li znas da sve te igrace upozore na to prije odlaska da igraju za svoje zemlje?uncas wrote:slomio se jadnik od umora, valja igrat 10 minuta po utakmiciDoZeN wrote:Igraci u NBA su kao tresirani kerovi,iscrpljeni,premoreni,sa njima treba pazljivo, jer njima je "preko glave" utakmica itd.
-
Dead Man Walking
#1439 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Eto, veli Harun, nismo ovce. Nego sta smo? Umjesto da smo smirili frku nakon te famozne "povrede" i do sad izgladili odnos, mi smo uspjeli da zakuhamo do te mjere da gubimo vjerovatno najperspektivnijeg centra u Evropi (centar - nesto sto nismo imali od kad postoji reprezentacija). I kaze nismo ovce, jok nismo. Nurkic je papak iz kataloga, to je ocito, ali ne tako davno umjesto "odjebavanja" na Harunovom fejsu su se mogle citati hvalospjevke i eseji o Jukinom patriotizmu. Ne znam, ali nesto sumnjam da je puklo samo zbog te "povrede" a drugi razlozi se ne prezentiraju javnosti.
-
batara
#1440 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Jesi ti malo lud ili malo glupIker C wrote:Samo bahato Juka! Dino i Harun nakon pobjede SDA misle da su Boga za bradu uhvatili. Juka ima para , pošteno ih je zaradio za razliku od ovih ubleha.
Ljudi, koji vam je ba tuki
Pametnom dosta, Harun objasnio neke stvari. Podrska covjeku za sve sto je dosad uradio za ovu kosarkasku reprezentaciju
http://--- NO LINKS ---/clanak/92715852195 ... ajcitaniji
http://--- NO LINKS ---/clanak/38073072195 ... =izdvojeni
Jos na kraju da dodam, ja ovog malog smetjara vise ne pratim..neka mu je sa srecom!
Last edited by batara on 17/12/2014 17:50, edited 3 times in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1441 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Pa i sam Teletović je imao nekoliko ekscesa.
S druge strane Saša Papac je bio idol nacije kada je odbio da igra za repku.
S druge strane Saša Papac je bio idol nacije kada je odbio da igra za repku.
- shake69
#1442 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Jedini izlaz je ostavka Haruna Mahmutovica, premda je lik najmanje kriv, bar tako izgleda. Zato mi godra da konta na to oko mjesec dana, kako je izjavio danas na press konferenciji. Tek kaada bi se to desilo Juka a i ovaj bahati menadzer bi bili stjerani pred zid. Steta, da je bilo samo malo sabura i mudrosti s obje strane problema ne bi bilo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1443 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Meni lično Harun nije toliko sporan (mada mu je ponašanje nevjerovatno) nego je sporan KONAKOVIĆ!!!
NE MOŽE takva osoba biti na čelu Saveza, N E M O Ž E.
U biti, DMW-ov post je suština svega ovoga.
NE MOŽE takva osoba biti na čelu Saveza, N E M O Ž E.
U biti, DMW-ov post je suština svega ovoga.
-
LSD
#1444 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
ma jašta...hajmo smijeniti citav Savez, jer se mladom Juki digao qrac protiv njih 
- It_is_a_Leclerc
#1445 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
To je to. I zato, kad ja napišem ovdje da je KS BIH savez velikih želja i dobrih namjera, mene napadnu. Al činjenica da se situacija m-o-r-a-l-a rješiti na jednom normalnom i civilizovanom nivou. Ovo što su proizvele obje strane je sramota, ljudska, sportska i svaka druga. Harun nešto govori o menadžerima, a o Ražnatoviću iz Beograda ni riječi. Al' to je veliki haver Dine Konakovića, pa nije pametno to spominjati.Dead Man Walking wrote:Eto, veli Harun, nismo ovce. Nego sta smo? Umjesto da smo smirili frku nakon te famozne "povrede" i do sad izgladili odnos, mi smo uspjeli da zakuhamo do te mjere da gubimo vjerovatno najperspektivnijeg centra u Evropi (centar - nesto sto nismo imali od kad postoji reprezentacija). I kaze nismo ovce, jok nismo. Nurkic je papak iz kataloga, to je ocito, ali ne tako davno umjesto "odjebavanja" na Harunovom fejsu su se mogle citati hvalospjevke i eseji o Jukinom patriotizmu. Ne znam, ali nesto sumnjam da je puklo samo zbog te "povrede" a drugi razlozi se ne prezentiraju javnosti.
-
hau jes no
#1446 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
ma tu je spor sigurno, kakav ljekarski... mozemo sad naglabati sta je tacno al ko ce ga znati, talovi su to. mislim da juka nije slucajno bas za mladju selekciju igrao. mozda je trnavcevic trebao uzeti nekog od tih mladjih pod svoje, ovi iz saveza ga ispalili kad su se plasirali u A diviziju i sad juki ne da igraIt_is_a_Leclerc wrote:To je to. I zato, kad ja napišem ovdje da je KS BIH savez velikih želja i dobrih namjera, mene napadnu. Al činjenica da se situacija m-o-r-a-l-a rješiti na jednom normalnom i civilizovanom nivou. Ovo što su proizvele obje strane je sramota, ljudska, sportska i svaka druga. Harun nešto govori o menadžerima, a o Ražnatoviću iz Beograda ni riječi. Al' to je veliki haver Dine Konakovića, pa nije pametno to spominjati.Dead Man Walking wrote:Eto, veli Harun, nismo ovce. Nego sta smo? Umjesto da smo smirili frku nakon te famozne "povrede" i do sad izgladili odnos, mi smo uspjeli da zakuhamo do te mjere da gubimo vjerovatno najperspektivnijeg centra u Evropi (centar - nesto sto nismo imali od kad postoji reprezentacija). I kaze nismo ovce, jok nismo. Nurkic je papak iz kataloga, to je ocito, ali ne tako davno umjesto "odjebavanja" na Harunovom fejsu su se mogle citati hvalospjevke i eseji o Jukinom patriotizmu. Ne znam, ali nesto sumnjam da je puklo samo zbog te "povrede" a drugi razlozi se ne prezentiraju javnosti.
- House
#1447 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
koja drama oko Nurkića jbt
Hajde da je u pitanju Teletović,ali bez Nurkića svakako možemo
-
Mustang1
#1448 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Mozemo sad ali sta cemo za 5 godina ? Mada ne mozemo ni sada jer je i sada najbolji na svojoj poziciji a tu skripimo od kad znam za sebe i reprezentaciju
-
LSD
#1449 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
a šta sadMustang1 wrote:Mozemo sad ali sta cemo za 5 godina ? Mada ne mozemo ni sada jer je i sada najbolji na svojoj poziciji a tu skripimo od kad znam za sebe i reprezentaciju
Jusufovo je da se odazove pozivu Ivanovića (ako ga uopšte ovaj i pozove), da prestane glumiti uvijeđenu mladu i prestane praviti cirkus sa savezom...ukratko, da se ponaša profesionalno i sportski, kao što se ponašaju i ostali košarkaški reprezentativci (i to mnogo veca imena od njega).
zašto mu je trebala cijela ova eskapada u režiji njegovog menadžerčića
-
Iker C
#1450 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke
Nurkić će akb postati naš najbolji igrač svih svremena pod uslov da ga zaobiđu povrede. Ali Dino i Harun su puno važniji od njega tako da ćemo imatu priliku uživati u njegovim partijama samo u dresu Nba timova.House wrote:koja drama oko Nurkića jbtHajde da je u pitanju Teletović,ali bez Nurkića svakako možemo
A za vas koji se kunete u košarkaški savez da vas pitam da li je regularno da Royal preko noći iz treće lige dođe do prve? Da li je regularno da se Mladi Krajišnik u sred sezone priključi takmičenju u premier ligi?