Nije dovoljan samo on.Jebiga BB tandem je ipak jaci.Velkoski wrote:Navija se protiv mitomana!
aye Shvede, cobra
Eurobasket 2017
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zarko.filip
#751 Re: Eurobasket 2017
-
al-em
#752 Re: Eurobasket 2017
ako ne igra jovic slovenci su favoriti
ako igra onda je 50-50%
ako igra onda je 50-50%
- Billy The Pljuc
#753 Re: Eurobasket 2017
radostan dan wrote:ovako će i musa...kad poraste.Itsoktobealone wrote:Ovo je +20 za Ruse da:
-Shved moze bazen da pogodi
-Mozgov može rahitičnog Bobana Marjanovića da zagradi
ovako jebiga, valja ovu gamad gledati ponovo u finalu
oj radosni lud si ko struja
- zarko.filip
#754 Re: Eurobasket 2017
Jel moze dr.Sale u nedelju na pleja?Blek Stena wrote:Muk na temi
- CSKA
#755 Re: Eurobasket 2017
Prezadovoljan....prezadovoljan...
Bez Teodosica,Jokica,Nedovica,Kalinica,Raduljice,Simonovica i pezionisanog Markovica.Ovi svi su igrali na Olimpijadi prosle godine.To je SEDAM igraca.Plus se na prvenstvu povredi Lazic sada i Jovic.I onda kazu nije B tim
Postali smo kao ameri,dovlacimo drugu,trecu postavu na prvenstvo
Bez Teodosica,Jokica,Nedovica,Kalinica,Raduljice,Simonovica i pezionisanog Markovica.Ovi svi su igrali na Olimpijadi prosle godine.To je SEDAM igraca.Plus se na prvenstvu povredi Lazic sada i Jovic.I onda kazu nije B tim
-
Duka Dizel
#756 Re: Eurobasket 2017
Slovenija izgleda kao Dream tim koji čeka protivnika u finalu.radostan dan wrote:dakle, kao sto rekoh na pocetku prvenstva, svi na remont komplet, izuzev slovenaca...![]()
![]()
a tim u finalu - štimac, zaduženje - mahač peškira, birčević - šaptač zjalama...pa još samo katića da vrate, da imaju parketara...
Realno...20 razlike za deželu.
Eno i Jović se povredio na svu muku.
Vasa Micić će imati priliku da se pokaže...
E živote, krvna sliko Ivice Dačića...
-
radostan dan
#757 Re: Eurobasket 2017
pa šta ću @bili, s gospodom gospodski, s ovim drugim ono drugo, i tako, zemaljski dani teku...Billy The Pljuc wrote:radostan dan wrote:ovako će i musa...kad poraste.Itsoktobealone wrote:Ovo je +20 za Ruse da:
-Shved moze bazen da pogodi
-Mozgov može rahitičnog Bobana Marjanovića da zagradi
ovako jebiga, valja ovu gamad gledati ponovo u finalu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj radosni lud si ko struja
- Blek Stena
#758 Re: Eurobasket 2017
I ti imas zaduzenje......cvaranje.radostan dan wrote:dakle, kao sto rekoh na pocetku prvenstva, svi na remont komplet, izuzev slovenaca...![]()
![]()
a tim u finalu - štimac, zaduženje - mahač peškira, birčević - šaptač zjalama...pa još samo katića da vrate, da imaju parketara...
samo to ne znaju u reprezentaciji pa zato nisi na platnom spisku
- bingov buraz
#759 Re: Eurobasket 2017
Evo ih sa rahmetli Djokovica teme zabrinuo se za pojedine
odlicno finale
ko god osvoji zasluzeno
odlicno finale
ko god osvoji zasluzeno
- Putnik ali stvarno
#760 Re: Eurobasket 2017
Tamnica naroda uze zlato i srebro, nije lose, Hrvati zahebali po obicaju pa nek se onda glodju
Rusi & Spanjolci za broncu.
Sveuzev realan odnos snaga na kontinentu
Rusi & Spanjolci za broncu.
Sveuzev realan odnos snaga na kontinentu
- Billy The Pljuc
#761 Re: Eurobasket 2017
Prizeljkivao sam finale Slovenija vs Rusija jer bi slovenci lakse dosli do titule al' i ovako mislim da su zeru blize istoj nego Srbija. Rusi nisu imali sanse veceras, cak su im malo i sudije siljile ali nista im nije pomoglo, ubila ih Srbija odbranom u prvom i jbga fantasticni Bogdanovic, taman pomislis da su se pogubili kad ono frajer se ukaze. All in all ocekuje nas dobra tekma u finalu, jbga ja navijam za SLO, ne iz razloga sto nesto mrzim ove druge nego sto mi je Slovenija kroz citavo prvenstvo igrala dopadljivije i bolje a i vrijeme je za neke nove momke na krovu Evrope.
-
LSD
#762 Re: Eurobasket 2017
Da je Jović spreman za finale rekao bih pobjeda Srbije, bez njega ce biti 50/50. Nisam siguran može li ga Micić zamjeniti dostojno, a možda poludi i on, ko zna.
Za MVP su ostala dva kandidata, Bogdan ili Dragić. Shved je imao nenormalan turnir, ali je veceras otpao.
Za MVP su ostala dva kandidata, Bogdan ili Dragić. Shved je imao nenormalan turnir, ali je veceras otpao.
-
radostan dan
#763 Re: Eurobasket 2017
šta ima veze, uzeti medalju sa ovim timomDuka Dizel wrote:Slovenija izgleda kao Dream tim koji čeka protivnika u finalu.radostan dan wrote:dakle, kao sto rekoh na pocetku prvenstva, svi na remont komplet, izuzev slovenaca...![]()
![]()
Realno...20 razlike za deželu.
Eno i Jović se povredio na svu muku.
Vasa Micić će imati priliku da se pokaže...![]()
E živote, krvna sliko Ivice Dačića...
Last edited by radostan dan on 15/09/2017 22:56, edited 1 time in total.
-
VPSA
#764 Re: Eurobasket 2017
Kao sto rekoh vise puta tokom prvenstva, daleko najodgovornija i najskolskija kosarka. Nemaju individualne talente kao sto su Dragic ili Doncic (mozda Bogdanovic ali nisam siguran da je bas taj nivo) ali svejedno mislim da ce dobiti i Sloveniju. Ko god voli ovaj sport mora da postuje srbijansku kosarku.
Last edited by VPSA on 15/09/2017 23:48, edited 1 time in total.
-
north
#765 Re: Eurobasket 2017
Objektivno u finalu dvije ekipe koje su najviše pokazale....Slovenija je impresionirala do sada, pogotovo u polufinalu,ono je bilo savršeno I teško da mogu isto ponoviti u finalu... en znam jesu li u glavi spremni za zlato, bojim se da ne padnu kad najviše treba, a srbi kakvi god da su znaju kako se igraju finala i kakva glava tu treba.....naravno navijam za slovence, ali ipak malu prednost dajem srbima.....
- Logovan
#766 Re: Eurobasket 2017
Auu Srbi u finalu.
Kakav će to duel biti.
'Ajmo Slovenci, 'ajmo.
'Ajmo Slovenci, 'ajmo.
- CSKA
#767 Re: Eurobasket 2017
Slovenci nam nisu nikada lezali.3-1 je u pobjedama za zmajceke.
A jeste peh da prvi poraz na turniru zabiljezis u zadnjoj utakmici
A jeste peh da prvi poraz na turniru zabiljezis u zadnjoj utakmici
- shake69
#768 Re: Eurobasket 2017
Ovakvo guslanje na temi se ne pamti od onog Djovaka Nokovica kad bi osvojio neki turnir!
Po nesreci i ako izgube finale spominjat ce tri prsta Dragica, srpske korijene Doncica i ostalih Zmajceka!
Inace, dobro polufinale! Bacuske prekasno proradili!
Ne poznajem ovoga Bogdanovica, talentiran djecak, mogao bi stazama Dzanana Muse!
Po nesreci i ako izgube finale spominjat ce tri prsta Dragica, srpske korijene Doncica i ostalih Zmajceka!
Ne poznajem ovoga Bogdanovica, talentiran djecak, mogao bi stazama Dzanana Muse!
- CSKA
#769 Re: Eurobasket 2017
Jovic je rekao da ce igrati u nedelju.
Povreda nije ozbiljna
Povreda nije ozbiljna
- zarko.filip
#770 Re: Eurobasket 2017
Kralju.Priznaj da si navijao za Srbiju.shake69 wrote:Ovakvo guslanje na temi se ne pamti od onog Djovaka Nokovica kad bi osvojio neki turnir!
Po nesreci i ako izgube finale spominjat ce tri prsta Dragica, srpske korijene Doncica i ostalih Zmajceka!![]()
- Blek Stena
#771 Re: Eurobasket 2017
navijao ili previjao pitanje je sadzarko.filip wrote:Kralju.Priznaj da si navijao za Srbiju.shake69 wrote:Ovakvo guslanje na temi se ne pamti od onog Djovaka Nokovica kad bi osvojio neki turnir!
Po nesreci i ako izgube finale spominjat ce tri prsta Dragica, srpske korijene Doncica i ostalih Zmajceka!![]()
- irac300
#772 Re: Eurobasket 2017
Ko god voli sport i kosarku, slozit ce se da dvije najbolje ekipe igraju finale ovog EP. Iskreno, vise volim da ex Yu drzave igraju, nego ona ciganija iz Spanije ili pola Afrike sa francuskim pasosom.
Prednost u finalu dajem Srbiji zbog iskustva, ali Slovenci stvarno fenomenalno igraju. Bit ce guravo, 55%-45% u korist Srbije.
Prednost u finalu dajem Srbiji zbog iskustva, ali Slovenci stvarno fenomenalno igraju. Bit ce guravo, 55%-45% u korist Srbije.
- NajdraziVodjaa
#773 Re: Eurobasket 2017
Haj i mene nervira ono na komentarima sportklubove stranice brojanje krvnih zrnaca Dragica i Doncica pogotovo me te cudi od Srba koji su realno velesila i koji i bez njih dvojice i cak i svojih najboljih igraca mogu doci do finala sa b ekipom a mozda i uzeti zlato ne znam sta im treba ono prisvajanje Slovenaca ali eto. Ali kad vidim ove nase kompleksase i komentare pa jebote kako vam nije ofirno nama fali par igraca strepimo da prodjemo jebene pretkvalifikacije dje nas mrtva Svedska dva puta otresea ovi odu bez najboljih igraca i igraju finale Evropskog na koje se mi nismo plasirali sa najjacim nasim timom i mi fol Srbiju sprdamo
Pa mi ne mozemo Hrvate koji su raspad srpdati a kamoli Srbiju...
-
Mark Tven
#774 Re: Eurobasket 2017
Bravo momci!
Dišemo košarku.
Au, ovde da bi nas se i pohvalilo ili priznalo očigledno, mora da se napravi jedan opravdavajući prolog sa epic krajem - "ali, ipak im se mora priznati...". Simptomatično, al' šta je tu je.
Dišemo košarku.
Au, ovde da bi nas se i pohvalilo ili priznalo očigledno, mora da se napravi jedan opravdavajući prolog sa epic krajem - "ali, ipak im se mora priznati...". Simptomatično, al' šta je tu je.
-
golman
#775 Re: Eurobasket 2017
A nisi pomenuo Bjelicu,koji vam je možda i najbolji igrač.Zaboravio si da je skoro sam demolirao Španiju prije dvije godine.CSKA wrote:Prezadovoljan....prezadovoljan...
Bez Teodosica,Jokica,Nedovica,Kalinica,Raduljice,Simonovica i pezionisanog Markovica.Ovi svi su igrali na Olimpijadi prosle godine.To je SEDAM igraca.Plus se na prvenstvu povredi Lazic sada i Jovic.I onda kazu nije B tim![]()
Što se tiče utakmice,nije bio dovoljan jedan Shved.Ipak se pokazalo da je košarka kolektivni sport,za razliku od nekih ranijih prvenstava.
U finalu će odlučiti samo jedna stvar..koji trener će biti mudriji.