It_is_a_Leclerc wrote:zlajapravaraja wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Četvrtfinale Hrvatska - Ukrajina
Da mi je k'o prije dvije-tri godine pričao da će takve reprezntacije nekad negdje igrati polufinale bilo čega, rekao bih mu - "Lažeš k'o pas"
Ti stvarno nisi dobar u glavi.
Hrvatska je odvajkada institucija u evropskoj kosarci, pa i dan danas, a Ukrajina ima 50 miliona stanovnika, ima nekoliko odlicnih klubova koji su prosle sezone ostavili dubok trag u Eurocupu, i koji igraju po meni najbolju evropsku ligu, tj. VTB Promo Cup

Izgleda da me nisi najbolje razumio.
Mislio sam reći da je evropska košarka itekako napredovala od zadnjeg Eurobasketa i da, ako pogledamo zadnji Eurobasket, teško da bi iko mogao staviti pare da će Ukrajini i Hrvatska proći grupnu fazu.
To svakako ne minorizira njihov uspjeh, već samo konstatujem kako danas svako igra košarku. I igra je dobro.
(Uvrede ne komentiram)

Slušaj ti momak, opet ponižavaš Hrvatsku košarku, sa svakom hrvatskom pobjedom više, sve profinjenije, u rukavicama. Hrvatska u polufinalu EP (uskoro) i ti kažeš da je EU košarka napredovala i da danas svatko igra košarku. Hahaha ma daj me nemoj zaj.....ati...usput se nemoj sramotiti!!! Pa Hrvatska je uz Srbiju i Rusiju u samim temeljima Europske košarke u zadnjih pola stoljeća. Pogledaj koliko se hrvata nalazi na popisu najboljih igrača ikad u Europi. Pa Hrvatska je oduvijek bila košarkaška zemlja sa nebrojeno izvanserijskih igrača! Što se dešava u tvojoj glavi da možeš ovoliko prikrivene mržnje pokazivati prema hrvatskoj košarci???
Drugi na Olimpijadi 1992. iza najboljeg NBA tima ikad, brončana medalja na SP u Kanadi 1994., brončane medalje na E. prvenstvima 1993 i 1995..to je sve ništa jel???? Hrvati jučer počeli košarku igrati jel???
To što su u zadnjih 18 godina izostale medalje splet je nesretnih okolnosti a ne jer hrvati ne znaju igrati košarku. Uz srbe godinama imamo najveće talente u Europi u mlađim kategorijama al naravno ti to sve zanemaruješ jer ti je zlo zbog te činjenice....a zapravo se radi o tome što hrvati iz BiH odlaze igrati za Hrvatsku kako u nogometu tako i u košarci. E, to znam da ne možeš podnijeti...otkud tvoja mržnja i potcjenjivanje hrvatske košarke.
Oprosti na osobnom obraćanju, nije mi to inače običaj, ali žalim te....