Srijeda, 18. rujna:
Srbija – Španjolska
Slovenija – Francuska
Četvrtak, 19. rujna:
Hrvatska – Ukrajina
Litva - Italija
37,5% iz bivse juge
hebat ga, a trebali smo i mi, realno, bilo bi 50%
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Prolaze Spanija, Francuska, Hrvatska i nadam se Italija.uglavnomja wrote:Parovi četvrtfinala:
Srijeda, 18. rujna:
Srbija – Španjolska
Slovenija – Francuska
Četvrtak, 19. rujna:
Hrvatska – Ukrajina
Litva - Italija
37,5% iz bivse juge![]()
hebat ga, a trebali smo i mi, realno, bilo bi 50%
Jedu govna,ko je gledao utakmicu jasno je bilo da pustanja nije bilo.Opustili se jesu ali pustili nisuuglavnomja wrote:![]()
"Srpski mediji osuli su paljbu po španjolskim košarkašima. Spekuliraju kako su Španjolci namjerno pustili Talijanima da bi u četvrtfinalu igrali sa Srbijom."
Onda nismo gledali istu utakmicu.Španci su 3 sekunde prije kraja drastično oštećeni,faul kao u fudbalu su svi vidjeli osim sudija.Da su mislili pustati ne bi čekali zadnju minutumistek wrote:Ono je bilo najofirnije puštanje ikad
Moje mišljenje je da su i jedni i drugi trebali zapeti da dobiju ako ništa ono da izbjegnu pobjednika meča SLO/FRA u polufinaluradostan dan wrote:menSečini da su obje repke u meč ušle a da nisuznale jel bolje da dobiju ili izgube, i da se tmišljenje o tome mjenjalo na svakih 5 minuta.
u četvrtoj četvrtini ih -ponijela lopta-, i eto belaa i produžetaka...
puno im je da tako daleko/duboko mozgaju...Moje mišljenje je da su i jedni i drugi trebali zapeti da dobiju ako ništa ono da izbjegnu pobjednika meča SLO/FRA u polufinalu
a hakinen daje savjete
Pa sta njih briga koga Spanija sebi stima za cetvrtfinale.uglavnomja wrote:![]()
"Srpski mediji osuli su paljbu po španjolskim košarkašima. Spekuliraju kako su Španjolci namjerno pustili Talijanima da bi u četvrtfinalu igrali sa Srbijom."
A šta ćemo sa špancima,ima li njih gdje tu ?Mr. Brightside wrote:ne dajem prognoze često, al' finale Slovenija Hrvatska mi golica misli
nokaut faza je ludilo, nešto slično im je priredila Slovenija, hm, nisu se nešto pokazali kad god je gusto biloarea51 wrote:A šta ćemo sa špancima,ima li njih gdje tu ?Mr. Brightside wrote:ne dajem prognoze često, al' finale Slovenija Hrvatska mi golica misli
Tek sad postaje gusto i tek će sada doći do izražaja kvalitet i iskustvo.Ovo do sad je bilo obično "basketanje"Mr. Brightside wrote:nokaut faza je ludilo, nešto slično im je priredila Slovenija, hm, nisu se nešto pokazali kad god je gusto biloarea51 wrote:A šta ćemo sa špancima,ima li njih gdje tu ?Mr. Brightside wrote:ne dajem prognoze često, al' finale Slovenija Hrvatska mi golica misli
nisu srbe zajebali španci, nego grci.dječak sa šibicama wrote:Pa sta njih briga koga Spanija sebi stima za cetvrtfinale.uglavnomja wrote:![]()
Nesto se ne sjecam da su se bunili kad je Srbija pustala Crnoj Gori u prvom krugu da bi prenijeli 4 boda, ili kad su pustili Makedoncima u vaterpolu, da sebi nastimaju lakseg protivnika u nokaut fazi.
basketaš s Gruzijom i Češkom, kad imaš već dva poraza a smatran si glavnim favoritom za osvajanje zlata onda trebaju svi da se zapitaju, a kako to takoarea51 wrote:Tek sad postaje gusto i tek će sada doći do izražaja kvalitet i iskustvo.Ovo do sad je bilo obično "basketanje"Mr. Brightside wrote:
nokaut faza je ludilo, nešto slično im je priredila Slovenija, hm, nisu se nešto pokazali kad god je gusto bilo
Uvijek se gleda međusobni susret prvo.van Basten wrote:kako to da se u prvoj grupi gledala koš razlika, a u ovoj drugoj međusobni susreti? Nabijem i FIBU i onog ko je kreirao pravila
Druga je stvar kada 3-4 ekipe imaju isti broj bodova, onda ne mozes gledati medjusobni susret vec kos razliku...van Basten wrote:kako to da se u prvoj grupi gledala koš razlika, a u ovoj drugoj međusobni susreti? Nabijem i FIBU i onog ko je kreirao pravila