EuroBasket 2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kamen spoticanja
#2201 Re: EuroBasket 2011
steta sto idu na spance...inace bi igrali finale...ali i ovako olimpijada u londonu,sminka malo 
- Impavidus
#2202 Re: EuroBasket 2011
Uzet će i Špance kakvi su...
Svaka čast!
Svaka čast!
- kamen spoticanja
#2203 Re: EuroBasket 2011
tesko pajdo...za ovakve spance potrebna je sirina od npr svih igraca bivse juge...ili super napaljena francuska...ali makedoncima kapa do poda...i jos uvijek mi nije jasno kako ih dobi prvu tekmu crna gora 
- vatana
#2204 Re: EuroBasket 2011
Koja zavrsnica, ludilo. Svaka im cast. Mek Kaleb razvaljuje.
-
Ledenko
-
tornjak-bosanski
#2206 Re: EuroBasket 2011
Edin Avdic pise za Mondo. Bas fale njegovi komentari utakmica. Nasmije me pravo.
http://www.mondo.rs/s217657/Litvanija%2 ... irisu.html
http://www.mondo.rs/s217657/Litvanija%2 ... irisu.html
-
pOZz
#2207 Re: EuroBasket 2011
Pa tu uopšte dileme nema. Frajer je nevjerovatan. Kako je večeras vratio Makedoniju u igru...samo_ti wrote:Bo McC. je zvijerka ... po meni najjaci play ovog prvenstva
Inače, preluda utakmica, možda i najluđa koju sam gledao u životu. Čovjek kad pogleda imena reprezentacije Makedonije, prvo mu dođe da se dobro ismije a onda i da iskaže veliki respekt ovim igračima. Svaka im čast.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2208 Re: EuroBasket 2011
Litvanci su na neki nacin sami sebe pobijedili. Trica katastrofalna, kod ekipe koja ima najbolju tricu na prvenstvu. Mada za Makedoniju svaki respect. I onda mi kazemo kako smo izgubili od Makedonije, a ljudi deru sve redom.
-
smijesni_ste
#2209 Re: EuroBasket 2011
A ovo Edin napisao fakat da mogu Makedonci uzeti ako( izmedju ostalog) ograniče Litvaniju na 65 poena
....kralj 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2210 Re: EuroBasket 2011
Ne umanjujem znanje Avdica, ali to je i logicno. Litvanci zive na vanjskom sutu i vecem broju poena. Makedonci su odigrali dobru odbranu, Litva promasila sve zivo i rezultat nije izostao.smijesni_ste wrote:A ovo Edin napisao fakat da mogu Makedonci uzeti ako( izmedju ostalog) ograniče Litvaniju na 65 poena....kralj
-
smijesni_ste
#2211 Re: EuroBasket 2011
Ma, hocu reci kako je pogodio tacan broj litvanskih poena 
- TheBlejac
#2212 Re: EuroBasket 2011
Makedonci su napravili CUDO, u 4 najbolje ekipe eeeej da je neko pitao ima li sanse da stignu do polu-finala ja mislim da bi i makedonci rekli nema. Istroriju su ispisali pobedom protiv Litve, s'obzirom da su puni iznenadjenja mozda mogu i od spanijei da izgube sa manje od 10 razlike. U svakom slucaju najprijatnije su iznenadjenje ovog prvenstva i ja se potajno, u dubini duse nadam da mozda mogu i do medalje, ako ne naidju na Srbiju u borbi za bronzu :> Fora je sto su dobili ubedljivo NAJTEZEG protivnika. Pored domaceg terena i izuzetno jake ekipe, litvani su imali par povratnika, apsolutno nikakav problem sa povredama i bilo je vise nego jasno (jos na pocetku) da su resili da uzmu medalju kako bi se uz nju oprostio Jasikevicius. Sad ko ih jebe ionako ih nikad nisam voleo, jos od Sabonisa i one ekipe koja je bila pacijent tadasnjoj Yugi. SVAKA CAST BRACO MAKEDONCI, samo tako nastavite najvise bih voleo da finale bude Srbija- Makedonija. U slucaju da Srbija ispadne od rusa veceras onda navijam da makedonija dogura sto je dalje moguce tj da uzmu neku medalju ko zna mozda cak i srebrnu ili zlatnu,
-
KENJAC
#2213 Re: EuroBasket 2011
Jako cudno , da ne kazem smijesno, prvenstvo! Spanija , sva zasnovana na braci G ! Francuska dobra a na velike guzove dobise Srbiju! Rusija ni kriva ni duzna sve dobila a niko ne zna kako! Litvanija , baci loptu sa daljine vece od sedam i po metara i nadaj se da udje. Grcka i Slovenija nemaju neka imena ali kad ih krene mogu dobiti svakog. Makedonija, nema neka imena .... ali su dobili svakoga!!!! Bosna ih dobila prije mjesec dana i to glatko. Crna gora ih dobila ovdje na prvenstvu , a oni u polufinalu. Stvarno sega! Srbija... e kod njih se nikad nista nije znalo. Mogu osvojit Sampionat isto kako mogu od Rusa sad izgubit dva'jes razlike. Mislim da je Spanija malo bliza tituli od ostalih a drugi moze bit bilo ko! Sve u svemu zanimljiva kosarka , mnogo brza nego prije, mnogo vise zasnovana na ekipi nego na pojedincu (sem Njemacke i Spanije) a i sudjenje (barem do sada) mnogo objektivnije nego npr. u Turkoj!
- drndalo
#2214 Re: EuroBasket 2011
Makedonci =
Svaka cast, snimati na video, pa pustati nasima kako se trudi, igra, gine... Kapa do poda !!!
Svaka cast, snimati na video, pa pustati nasima kako se trudi, igra, gine... Kapa do poda !!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2215 Re: EuroBasket 2011
Spanija igra k'o sat, naravno da su Gasol brothers prevaga, ali ne smijemo zanemariti ni Navarra i ostatak ekipe. Kakvu su samo odbranu odigrali na Slovencima 2. i 3. cetvrtinu...Rusi su igrali sa banana ekipama uglavnom, sa Slovencima su imali ozbiljniju tekmu, Grci su daleko od neke odlicne ekipe, a sa Makedoncima je tekma bila onako nebitna za prolaz. Bilo je jedino bitno na koga idu. Vidjece se danas sa Srbijom koliko mogu. Francuzi vjerovatno imaju priliku za revans Spancima u finalu za ono sto su im ovi napravili u grupi, istina, kad i nisu neki znacaj davali toj utakmici.KENJAC wrote:Jako cudno , da ne kazem smijesno, prvenstvo! Spanija , sva zasnovana na braci G ! Francuska dobra a na velike guzove dobise Srbiju! Rusija ni kriva ni duzna sve dobila a niko ne zna kako! Litvanija , baci loptu sa daljine vece od sedam i po metara i nadaj se da udje. Grcka i Slovenija nemaju neka imena ali kad ih krene mogu dobiti svakog. Makedonija, nema neka imena .... ali su dobili svakoga!!!! Bosna ih dobila prije mjesec dana i to glatko. Crna gora ih dobila ovdje na prvenstvu , a oni u polufinalu. Stvarno sega! Srbija... e kod njih se nikad nista nije znalo. Mogu osvojit Sampionat isto kako mogu od Rusa sad izgubit dva'jes razlike. Mislim da je Spanija malo bliza tituli od ostalih a drugi moze bit bilo ko! Sve u svemu zanimljiva kosarka , mnogo brza nego prije, mnogo vise zasnovana na ekipi nego na pojedincu (sem Njemacke i Spanije) a i sudjenje (barem do sada) mnogo objektivnije nego npr. u Turkoj!
Mada, kako me ide prognoza ovih dana, sve je moguce.
- vatana
#2216 Re: EuroBasket 2011
Finale Spanija-Francuska 99%.
Makedonci ne mogu dobit Spaniju. Ovo sto su protiv Litvanije uradili je vrhunac. Svaka im cast na tome.
Srbija-Rusija, mislim da ce Rusi proci, zbog "fizike" i bolje odbrane. Francuska nebi trebala imati problema protiv Grcke.
Polufinale: Rusija-Francuska i Spanija-Makedonija. Sve mirise na finale Francuska-Spanija
Mozda Rusi da iznenade protiv Francuza, mozda...
Makedonci ne mogu dobit Spaniju. Ovo sto su protiv Litvanije uradili je vrhunac. Svaka im cast na tome.
Srbija-Rusija, mislim da ce Rusi proci, zbog "fizike" i bolje odbrane. Francuska nebi trebala imati problema protiv Grcke.
Polufinale: Rusija-Francuska i Spanija-Makedonija. Sve mirise na finale Francuska-Spanija
- zlaataan
#2217 Re: EuroBasket 2011
Šta ti je ironija, kad čovjek sa najgorim šutom iz igre na cijelom prvenstvu, pogodi tricu za pobjedu.

- vatana
#2218 Re: EuroBasket 2011
Ma nek je on on nju ubo, pa kako godzlaataan wrote:Šta ti je ironija, kad čovjek sa najgorim šutom iz igre na cijelom prvenstvu, pogodi tricu za pobjedu.![]()
![]()
Gdje se organizzuje slijedece SP i EP u kosarci, zna li neko? Hvala.
-
mikogoago
#2219 Re: EuroBasket 2011
MAKEDONIJA o kako mi je drago i milo pri srcu.Isto kao da je BiH igrala.
Svaka im cast i respekt.Znam da je ludo,ali ja se ipak nadam onom nemogucem,a to je da dobiju i Spaniju.Znam da sam pristrasan,ali sada je sve moguce.Pitanje je koliko jos mogu makedonci s obzirom da im je ogranicena klupa i sigurno su se do sada istrosili mnogo.
Kako god ja im zelim puno srece protiv Spanije i onako potajno se nadam njihovoj pobjedi
Kako god ja im zelim puno srece protiv Spanije i onako potajno se nadam njihovoj pobjedi
-
mikogoago
#2220 Re: EuroBasket 2011
Jos da Srbija uzme bacuske i to bi bilo fino.No vidjecemo veceras
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2221 Re: EuroBasket 2011
Nije moguce. Ali bas nikako. Spanci imaju najkompletniju ekipu na prvenstvu, oni ubace u vecu brzinu jedan period i poslije kad se odlijepe, lagano odrzavaju. Svaka cast Makedoncima, oni su hit prvenstva, ali im ostaje borba za 3. mjesto.mikogoago wrote:MAKEDONIJA o kako mi je drago i milo pri srcu.Isto kao da je BiH igrala.Svaka im cast i respekt.Znam da je ludo,ali ja se ipak nadam onom nemogucem,a to je da dobiju i Spaniju.Znam da sam pristrasan,ali sada je sve moguce.Pitanje je koliko jos mogu makedonci s obzirom da im je ogranicena klupa i sigurno su se do sada istrosili mnogo.
- Pismonosa
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#2223 Re: EuroBasket 2011
a ko ima najbolju dvicu, haTomahawk11 wrote:Litvanci su na neki nacin sami sebe pobijedili. Trica katastrofalna, kod ekipe koja ima najbolju tricu na prvenstvu. Mada za Makedoniju svaki respect. I onda mi kazemo kako smo izgubili od Makedonije, a ljudi deru sve redom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2224 Re: EuroBasket 2011
Ne mogu da pogodim....čoksa08 wrote:a ko ima najbolju dvicu, haTomahawk11 wrote:Litvanci su na neki nacin sami sebe pobijedili. Trica katastrofalna, kod ekipe koja ima najbolju tricu na prvenstvu. Mada za Makedoniju svaki respect. I onda mi kazemo kako smo izgubili od Makedonije, a ljudi deru sve redom.
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#2225 Re: EuroBasket 2011
zna se