Posto se ovdje na ovom dijelu foruma okupljaju ljubitelji kosarke reko' da otvorim temu o ovoj online manager igri. Ne bih zelio da ispadnem neki spamer, jer to zaista nisam, samo bih htio da probam privuci na ovu igru jos ljubitelja kosarke. Ovo je prakticno jedina menadzerska igra koja moze zadovoljiti prave ljubitelje kosarke. Naravno, to je moje misljenje. I naravno, ima ta igra dosta mana, ali trenutno je najbolja tog tipa. Ja licno je igram vec nekoliko godina, trenutno sam selektor seniorske reprezentacije i zadnje tri sezone moj tim je prvak. Ovo kazem samo iz razloga da naglasim da sam dugo u toj igri i da imam iskustva.
Takodje me je ponukalo i to sto smo prije nekoliko dana postali svjetski prvaci u kategoriji U21, a U18 je takodje dobro odigrala na svjetskom prvenstvu i uz manjak srece ispali u prvom krugu. Seniori malo kaskaju, ali dolaze nove generacije koje ce to popraviti. Napravljen je veliki podvig s obzirom da se radi o malom broju ljudi u BiH, posebno malom broju aktivnih korisnika. Imamo i 5-6 puta manje korisnika od recimo Spanije i Italije, ali radi se vrlo organizovano i rezultati su stigli. Ipak, tesko je sve to odrzati bez masovnosti, zato vas pozivam da se prikljucite, jer trenutak je dobar, pocetak je nove sezone, mozete izvuci dobrog rookija i imati odlican headstart. Naravno mozete se obratiti za pomoc na samoj igri nama iskusnijim korisnicima za laksi pocetak.
http://www.charazay.com/
Charazay Basketball Manager
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- redkane
#2 Re: Charazay Basketball Manager
Igra je stvarno fantasticna. Licno, ja je igram 6 godina. Postoji dosta opcija sto se tice treninga i razvoja igraca a koji je plan najbolji reci cemo vam na forumu nakon sto se pridruzite igri.
Na pocetku igre, prakticno imate dvije opcije. Trenirati mlade igrace te ih nakon nekoliko sezona prodati i zaraditi dosta novca ili kupiti iskusnije igrace sa kojima cete odmah ganjati uspjeh.
Igra sadrzi dosta elemenata koji se moraju poklopiti da bi bili uspjesni.
Pomozite nam tako sto cete se registrovati i biti aktivni !
Na pocetku igre, prakticno imate dvije opcije. Trenirati mlade igrace te ih nakon nekoliko sezona prodati i zaraditi dosta novca ili kupiti iskusnije igrace sa kojima cete odmah ganjati uspjeh.
Igra sadrzi dosta elemenata koji se moraju poklopiti da bi bili uspjesni.
Pomozite nam tako sto cete se registrovati i biti aktivni !