Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nisam nasao temu na forumu, pa ako vec negdje postoji...
naime, kadetska kosarkaska reprezentacija BIH je u prvom kolu Evropskog
prvenstva B divizije odrzanom u Skoplju savladala k.k.r. Jermenije rezultatom 236:27!!!
Ne tiče se ovoga: al jeli ko gledo ove nekakve rukometne kvalifikacije za žene prošle godine u Vogošći? Tu je reprezentacija Albanije obarala sve rekorde.
Ja ovo ne vjerujem. Nek mi neko da link na neku oficijelnu stranicu gdje mogu vidjeti rezultat! Haj dobro, moguce je da Armenija dadne samo 27 koseva, vidio sam rezultate 98:8 i slicno. Ali mi je sumnjivo da ekipa moze dati 236 koseva pa taman i da su Armenci sjedili dok smo mi bili u napadu.
Edit: a vidi stvarno jesu dobili toliko, ali zato sto su Armeni poslali djecu od 13 godina da igraju.
A što im onda i ostali nisu utrpali 236 koševa? Igrali su oni još 3 meča u grupi pored nas... znam da su Irce čini mi se uspjeli limitirati na samo oko 130 poena
karanana wrote:Ja ovo ne vjerujem. Nek mi neko da link na neku oficijelnu stranicu gdje mogu vidjeti rezultat! Haj dobro, moguce je da Armenija dadne samo 27 koseva, vidio sam rezultate 98:8 i slicno. Ali mi je sumnjivo da ekipa moze dati 236 koseva pa taman i da su Armenci sjedili dok smo mi bili u napadu.
Edit: a vidi stvarno jesu dobili toliko, ali zato sto su Armeni poslali djecu od 13 godina da igraju.
iskreno, ovo je meni nesportski... kad si od nekoga toliko bolji... onda spusti u manju brzinu... jednostavno mi nema smisla nekoga poniziti zato sto mozes.... al' eto... neka nama tog naseg mentaliteta.... isti takav i oni iz partizana imaju... da je njima da oni ponize u beogradu zrinjski... a onda ih boli ko ce ici dalje....
the_stick wrote:iskreno, ovo je meni nesportski... kad si od nekoga toliko bolji... onda spusti u manju brzinu... jednostavno mi nema smisla nekoga poniziti zato sto mozes.... al' eto... neka nama tog naseg mentaliteta.... isti takav i oni iz partizana imaju... da je njima da oni ponize u beogradu zrinjski... a onda ih boli ko ce ici dalje....
Ama bolan šta je nesportski. Ako se može što se ne bi. Ja mislim da je upravo to prebacivanje u manju brzinu nesportsko.
the_stick wrote:iskreno, ovo je meni nesportski... kad si od nekoga toliko bolji... onda spusti u manju brzinu... jednostavno mi nema smisla nekoga poniziti zato sto mozes.... al' eto... neka nama tog naseg mentaliteta.... isti takav i oni iz partizana imaju... da je njima da oni ponize u beogradu zrinjski... a onda ih boli ko ce ici dalje....
Da su dobili kosh razlike,ali zaslugom sudija ili drugih faktora, to bi bilo nesportski.Ovo je sportski i fer rezultat.