BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emmir1

#2801 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by emmir1 »

Josip Pandza je sve rekao.

Poštujmo jedni druge.

Ako znamo da druga dva naroda imaju negativan stav o zastavi sa ljiljanima onda poštujmo to.
Ako hoćemo BIH, ako nećemo onda nastavimo mahat ljiljanima i radit na tome da samo bošnjaci igraju za BIH , te da imamo državu od Zenice do Sarajeva
BHCluster

#2802 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by BHCluster »

sWeeT_Companion wrote:
NataliDizdar wrote:
sWeeT_Companion wrote: Zašto postavljaš fotografiju 3 sata prije početka dočeka? Na tom dočeku je bilo, ako je to uopšte u ovom trenutku i važno, 20k ljudi više nego večeras. I jedan i drugi doček su za svaku pohvalu. Jer se mladim ljudima pokazalo da se cijeni njihov uspjeh.
Pa posavila prvu sto sam nasla
Simpatična si s ovim fotografijama od prije početka, nekoliko sati. Al ako imaš velike grudi, oprošteno ti je. :D

Zaključak večeri, Sabahudin svojom poluhuškačkom urednčikom i voditeljskom politikom izbio u prvi plan. Djeca koja su svojim partijama ostvarila lijep sportski uspjeh, bačena u drugi. Srbi i Bošnjaci će već sutra zaboraviti na sve i nastaviti po starom, sa već ustaljenim principima podjela na one i ove, rezervne i patriote i tako...

Sve u svemu, za bh košarku je najznačajnije da ova djeca nastave kvalitetno raditi i trenirati, da od njih imaju koristi i seniorske ekipe.
Srbi da Bosnjaci nece Srbe ne zanima Bosna i Hercegovina. :wink: Oni su rasada kako ih predsjednik sumse nazva. :lol:
Maharadza

#2803 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Maharadza »

Kareem Abdul wrote:
NataliDizdar wrote:Image

Docek U20 fudbalera iz Srbije...

(za onog koji je rekao da se to ne slavi kod komsija)
Pričamo o košarci i pričamo o kadetima.

Ajde pronađi kad su Srbi imali neko masovno okupljanje za neki uspjeh mlađih košarkaških uzrasta?

Ne moramo skroz do kadeta, možemo početi i od juniora.

Zadnji puta su osvojili 2009. , Hrvati 2012. Tada je bilo interneta. Pronađi slike i videomaterijale euforije koja je nastala kao plod tih uspjeha.

Govorimo o Europskom prvenstvu juniora. Na svjetskom Hrvati sada bili srebrni. Juniori. Nisam čuo da se 50,000 ljudi okupilo na trgu Bana Jelačića i mahalo ratnim zastavama Hrvatske vojske.
Pa šta serete više koji racku?! Eto jesmo mala država što ovo slavimo, u čemu je problem, to svi ionako znamo! Hajde sada razligu i stipu raju da slavi! :skoljka:

I neka svako nosi zastavu koju on želi, meni lično nametnuta VARTA reklama nikada neće prirasti srcu pored Ljiljana, ali to svakako ne mora značiti za ove mlađe generacije! :skoljka:
sWeeT_Companion

#2804 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by sWeeT_Companion »

BHCluster wrote: Srbi da Bosnjaci nece Srbe ne zanima Bosna i Hercegovina. :wink: Oni su rasadaa kako ih predsjednik sumse nazv. :lol:
Msm baš onako kontraproduktivno. Razmisli.
irac300

#2805 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by irac300 »

A mi smo to imali velikih uspjeha kao Hrvatska i Srbija, naosvajali se medalja, pa sada bezveze dižemo euforiju zbog tamo nekih klinaca od 16 godina?! Koliko tupana večeras komentariše, još me i onaj krmak na balkonu iznervirao, i onda dođeš ovdje, vidiš par parmaka došlo omalovažavati ovako veličanstven uspjeh, pogotovu kada se zna u kakvoj ojebini od države živimo i u kakvim (ne)uslovima ova djeca žive i treniraju. Ma nabijem vas, ja slavim i slavit ću!!!
Muhamed Đakmić

#2806 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Muhamed Đakmić »

Da vam kaze nesto moderator. Pa nek me cmoljo banuje ako zasluzim. Jebla vas zastava.

Nit je kome od igraca smetala nit bi smetala i da su igrali pod njom. Nekoga ko ne voli BiH nece stotinu zastava uvjeriti u suprotno, a vrijedi i obratno, neces nekoga ko drzavu voli otjerati zastavom.

Oni kojima je zastava glavna tema vecerasnjeg doceka su ustvari jedini gori od onih koji su je i donijeli.
Sanjarko

#2807 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Sanjarko »

emmir1 wrote:Josip Pandza je sve rekao.

Poštujmo jedni druge.

Ako znamo da druga dva naroda imaju negativan stav o zastavi sa ljiljanima onda poštujmo to.
Ako hoćemo BIH, ako nećemo onda nastavimo mahat ljiljanima i radit na tome da samo bošnjaci igraju za BIH , te da imamo državu od Zenice do Sarajeva
Pa isto vazi i obrnuto kaj ne.
Ako je Bosancima i Boshnjacima simbol zastava sa ljiljanima
sto to drugi nepostuju, nevidis Bosance i Boshnjake
da pljuju po zastavi Srbije Srba i Hrvatske i Hrvata.
Postujmo se a ne primjenjivati dvostruka mjerila.
Mister Yes

#2808 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Mister Yes »

ketronsd1 wrote: Pa ta zastava nije tu slucajno.Skontaj malo.Ona je tu da pokvari jednu lijepu pricu jer ta prica ne da ne odgovara srbima i hrvatima vec i dobrom djelu nase elite.Treba vladati jos dugi niz godina a upravo sa ovako lijepim pricama se moze doci kraju ovom ludilu nam u drzavi.
Zato se nije moglo naći ni tih pišljivih 10.000

Ali nema veze. O tome ćemo sutra i prekosutra itd. Danas je slavlje :bih:
dezurni_ucenik

#2809 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by dezurni_ucenik »

E jebem ja nas i nase vjecito ustrucavanje, vjecito se brinemo sta ce ko reci, sta ce ko pomisliti.
Zokipfc

#2810 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Zokipfc »

Jestel' se slozili za zastavu da mogu mirno spavati :D
Ripicipi

#2811 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Ripicipi »

Zokipfc wrote:Jestel' se slozili za zastavu da mogu mirno spavati :D
ma jebo zastave koliko me je debil baho iznervirao :roll:
Mister Yes

#2812 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Mister Yes »

piupiu wrote:
You are missing the point. Ovo su djeca koja su se borila pod svojom zastavom. Oni se lično borili, ne mi, vi, oni, moj babo, tvoj amidža i Baho. Ovdje se zastavom maše njima u čast, te djece od 16 godina. Treba jednom naučiti šta je primjereno trenutku. Ovo nije priča o nama i šta mi hoćemo, nego o njima, o toj djeci!!! Samo je jedna zvanična državna zastava BiH, a to je ova. :bih:

Uglavnom ... preživjeće klinci, jaki su oni ... :lol:

Bravoooooooo malciiiiiiiiiii ... :bih:
:thumbup:

Naravno da su jaki. Pjevaju momci "Bosnom behar probeharao" ali i Cecine pjesme. Svi zajedno. Boli njih neka stvar za prošlost koja je bila prije nego su se rodili. Ova djeca mi daju nadu u bolju budućnost. Budućnost gdje nas neće ubijati prošlošću iz dana u dan :bih: :bih: :bih: :bih:
BHCluster

#2813 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by BHCluster »

sWeeT_Companion wrote:
BHCluster wrote: Srbi da Bosnjaci nece Srbe ne zanima Bosna i Hercegovina. :wink: Oni su rasadaa kako ih predsjednik sumse nazv. :lol:
Msm baš onako kontraproduktivno. Razmisli.
Image

Ako im smeta neka se zale председнику.
BHCluster

#2814 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by BHCluster »

Muhamed Đakmić wrote:Da vam kaze nesto moderator. Pa nek me cmoljo banuje ako zasluzim. Jebla vas zastava.

Nit je kome od igraca smetala nit bi smetala i da su igrali pod njom. Nekoga ko ne voli BiH nece stotinu zastava uvjeriti u suprotno, a vrijedi i obratno, neces nekoga ko drzavu voli otjerati zastavom.

Oni kojima je zastava glavna tema vecerasnjeg doceka su ustvari jedini gori od onih koji su je i donijeli.
Prijavljen si Image.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2815 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by hrasno38 »

dezurni_ucenik wrote:E jebem ja nas i nase vjecito ustrucavanje, vjecito se brinemo sta ce ko reci, sta ce ko pomisliti.
Aha a ono smo mi ko zajebani, ne zavisimo do nikoga pa ne treba da se brinemo i ustrucavamo.......razmisljanje djeteta od 10 godina....ko prvi pljune prst taj je jaci!!!
Zokipfc

#2816 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Zokipfc »

Ripicipi wrote:
Zokipfc wrote:Jestel' se slozili za zastavu da mogu mirno spavati :D
ma jebo zastave koliko me je debil baho iznervirao :roll:
Jah, bas sam gledao na YouTube-u... :D Kako bi Englezi rekli, vicarious shame :oops:
dezurni_ucenik

#2817 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by dezurni_ucenik »

hrasno38 wrote:
dezurni_ucenik wrote:E jebem ja nas i nase vjecito ustrucavanje, vjecito se brinemo sta ce ko reci, sta ce ko pomisliti.
Aha a ono smo mi ko zajebani, ne zavisimo do nikoga pa ne treba da se brinemo i ustrucavamo.......razmisljanje djeteta od 10 godina....ko prvi pljune prst taj je jaci!!!

Umjesto da se slavi, pocela rasprava hoce li se neko uvrijediti zbog zastave, sta ce ovi RS.a pomisliti. Ako to nije debilno, onda ne znam sta jest onda.
valensija

#2818 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by valensija »

doček je bio odličan, izuzimajući onog voditelja koji je valjda bio pijan. sad sledi ono što je bitnije od same medalje, a to je praćenje razvoja Muse, Sikiraša i Čampare do ulaska u seniorske vode. to je najteži i najkomplikovaniji proces.
dezurni_ucenik

#2819 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by dezurni_ucenik »

valensija wrote:doček je bio odličan, izuzimajući onog voditelja koji je valjda bio pijan. sad sledi ono što je bitnije od same medalje, a to je praćenje razvoja Muse, Sikiraša i Čampare do ulaska u seniorske vode. to je najteži i najkomplikovaniji proces.
Sad ce poceti da vrebaju lesinarski skauti iz susjednih zemalja.
BHCluster

#2820 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by BHCluster »

irac300 wrote:A mi smo to imali velikih uspjeha kao Hrvatska i Srbija, naosvajali se medalja, pa sada bezveze dižemo euforiju zbog tamo nekih klinaca od 16 godina?! Koliko tupana večeras komentariše, još me i onaj krmak na balkonu iznervirao, i onda dođeš ovdje, vidiš par parmaka došlo omalovažavati ovako veličanstven uspjeh, pogotovu kada se zna u kakvoj ojebini od države živimo i u kakvim (ne)uslovima ova djeca žive i treniraju. Ma nabijem vas, ja slavim i slavit ću!!!
:thumbup: To ti je kad ti parmaci imaju kompleks vise vrijednosti.
valensija

#2821 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by valensija »

dezurni_ucenik wrote:
valensija wrote:doček je bio odličan, izuzimajući onog voditelja koji je valjda bio pijan. sad sledi ono što je bitnije od same medalje, a to je praćenje razvoja Muse, Sikiraša i Čampare do ulaska u seniorske vode. to je najteži i najkomplikovaniji proces.
Sad ce poceti da vrebaju lesinarski skauti iz susjednih zemalja.
Iskren da budem, voleo bih kada bi Sikiraš odlučio da igra za Srbiju ali ne verujem u to, pogotovo nakon intervjua njegove majke koja decidno podvlači kako su već odbili ponudu Košarkaškog saveza Srbije, tvrdeći da "Njegoš nije Srbijanac".
denimb

#2822 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by denimb »

Muhamed Đakmić wrote:Da vam kaze nesto moderator. Pa nek me cmoljo banuje ako zasluzim. Jebla vas zastava.

Jbg druze sve dok ne mogne neko iz RS-a donijeti svoju pa slaviti u onoj masi...ne pali ta prica.
House

#2823 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by House »

veličanstven doček kakav su i zaslužili :bih:
Arslan_11

#2824 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Arslan_11 »

Jah 5 zastava zasjenilo 49.995 ljudi koji su dosli slaviti ovu djecu bez obzira na ime.koga libo racku vise za zastave, a jos vise za sta se slavi ili ne u susjednim nam drzavama.
Europski prvaci u kosarci ja sretan I ponosan.
dustaban

#2825 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by dustaban »

Da tebi nesto kaze Dustaban. Pa nek benuje ko hoce. Dugo nista gluplje nisam procitao na forumu!

Ali da prestanemo sa uvredama (ja cu sad stati sa ovom pricom), sacekajmo da vidimo u narednim danima koliko je ovaj incident za zastavom (koji se godinama ponavlja i rastura multietnicnost repki) nebitan kao sto ti tvrdis.
Momak sa Pala je sigurno dijete rastereceno ovih ratnih recidiva, ali misli li iko o njegovom okruzenju, provokacijama kojima ce biti izlozen, pa mozda i sigurnosti.
Ne kontas ti o cemu ja pricam, jelda?!
Post Reply