BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#2226 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pa, oko moje lijepo, kad su se rukometaši vratili sa Islanda, da te podsjetim, bila je velika euforija, isto ovako... Još su ih doveli pred BBI gdje se samo noć ranije u desecima hiljada gledalo utakmica BiH - Argentina, pa je bilo, brat-bratu, 250 ljudi...
Ne znam koga je bilo više stid... Nas što smo došli ili rukometaše..
Ne znam koga je bilo više stid... Nas što smo došli ili rukometaše..
-
nema me tamo
#2227 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ah izvini..
Kontam govoriš za njihov dolazak u BiH.
Bilo je tad velikog slavlja po kaficima.
Kontam govoriš za njihov dolazak u BiH.
Bilo je tad velikog slavlja po kaficima.
-
nema me tamo
#2228 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pa vjeruj ti meni da taj dan niko nije imao blage da igramo protiv Islanda, samo mi koji pratimo..
Isto kao što niko nije znao da igramo protiv Španaca juce.
Ja vjerujem da ce se dobar broj raje skupit sutra, al' sve preko 5 hiljada je vrh.
Isto kao što niko nije znao da igramo protiv Španaca juce.
Ja vjerujem da ce se dobar broj raje skupit sutra, al' sve preko 5 hiljada je vrh.
- Infaze Studio
#2229 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pandza je, po mom misljenju, bolji psiholog nego strateg, a ni strateski nije los.Bosanski_kralj wrote:Freamon Lester wrote:Jos jednom da pohvalim BOLIKURAC mentalitet! Bez imalo straha odbise jebene napade domacina na kraju i osvajamo titulu na njihovom terenu. Ovakvom hladnocom i pristupom se osvajaju titule. A Sabahudine ziv i zdrav drzi se fudbala!![]()
Imaju li oni kakvog psihologa, ili je do trenera? Zaista se ovo rijetko viđa kod naših sportista
To se dalo vidjeti i u toku utakmica.. Jedna stvar, npr, Campara svaki napad pogleda u njega, trazi signal sta ce i kako,,a ovaj kad hoce da mu da odgovornost samo iskulira gledajuci na drugu stranu
Sikiras je najvise potpao pritisku, ali sreca odigra i onaj Mirkovic solidno. Cerkez isto onu serijicu od 2-3 kosa napravi u vrlo korisnom trenutku.
Onaj zadnji nalet Litvanaca je morao doci, jos i sudije su pofino, hinjski
Fantazija momci... moralo se malo obraze pokvasiti, sto rece Baho.
A na docek...svi brate, ko god moze. Ima hrpa ljudi koji bi silno zeljeli biti tu, a nemaju priliku. Zato, iskoristite svoju!!
- Zokipfc
#2230 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Od Lovernjove epizode u Partizanu oni nas balkance obozavajuSSP wrote:Otkud francuzi?denimb wrote:
hrasno38 wrote:Sad se Pandza javio u BHT i kaze ludilo ispred hotela Francuzi, Crnogorci, Srbi, Hrvati slave sa nasima titulu!!!!![]()
![]()
-
Djuro
#2231 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Pozdrav iz Hrvatske i velike čestitke
Veliki je i neočekivani uspjeh uzeti zlato u konkurenciji toliko financijski i brojčano jačih i bogatijih zemalja
Svaka čast - ovo su lijepi sportski trenuci - uživajte!
Veliki je i neočekivani uspjeh uzeti zlato u konkurenciji toliko financijski i brojčano jačih i bogatijih zemalja
- MOSALJOZE
#2232 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ma sta vam je ljudi,bice 50 000 bez srkleta.Ovih dana grad krcat,poznavajuci Krajisnike doci ce ih barem 2-3000 dobar je termin.Fudbaleri su dolazili u dosta nezgodnom terminu pa je bilo oko 50k
- phillie
#2233 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Svijet voli pobjednikeSSP wrote:Otkud francuzi?denimb wrote:
hrasno38 wrote:Sad se Pandza javio u BHT i kaze ludilo ispred hotela Francuzi, Crnogorci, Srbi, Hrvati slave sa nasima titulu!!!!![]()
![]()
Uskoro ce Sol Azur organizovati turisticke posjete bosanskim znamenitostima u Kaunasu
Nakon prospavane noci euforija jos ne prestaje. Hvala vam djeco sto se zbog vas ponovo osjecam kao dijete, radosno kao onda kad je Drazen Petrovic u Zg simultankom gazio Grke i vodio bivsu drzavu do krova Evrope. Tu istu ljepotu kosarke sinoc sam vidio u igri Muse, Campare, Mutica, Sikirasa, Cerkezovica....
Hvala vam na tome i Bog vam dao sve sto pozelite...
- kamen spoticanja
#2234 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Veceras na face u 20h reprizagiovanni galli wrote:gdje da pogledam opet?luckylaka wrote:Snimakgiovanni galli wrote:ima li gdjje snimak sa face tv?Pa oni non stop repriziraju utakmicu
jedino je problem sto je docek u isto vrijeme
- Co0l
#2235 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
U Španiji rece komentator sinoc.Mada je dodao da je Španija alternativa za Južnu Ameriku.Valjda ako ne skontaju ko ce tamo bit domacin.Tako ga ja skonta.Logovan wrote:Ili opet Litvaniju.Bosanski_kralj wrote: I to Amere dobijemo u finalu (ako uopšte oni i igraju ova takmičenja)![]()
Gdje se igra SP?
- Point.
#2236 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ovi mladi momci su pokazali ovoj "velikoj trojci" sto su nasli razloge da ne igraju za A selekciju kako se bori za domovinu. Poserem im se na svaku Bajinu pjesmu i njemacki pasos koji posjeduju.
- phillie
#2237 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Mene zanima sta bi sa one dvije latvijke sto krenuse put Kaunasa....
valjda su i one sinoc slavile
- pirmin
#2238 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Strogo zabraniti slikanje svim politickim supcima sa ovim momcima. Pitanje je nacina na koji ce iskoristiti euforiju a kad je bilo pitanje kotizacije - nigdje nikoga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2239 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Nevjerovatno je sta cu ovi djecaci uradili!
Nakon one shock utakmice sa Spancima, dva produzetka, oni odigraju ovakvo finale....nemam rijeci kojima bih to opisao!
Musa liderski, pokazao da mu sut nije strana rijec, trice s parkinga, ulazi kakve ni jedan igrac na prvenstvu nije imao.....Campara sjajan, potegao kad su stisnuli Musu, a kad je ovaj dosao do snage, opet nastavio tamo gdje je stao....Sikiras, pogotovo u odbrani, zvijer....ma svi su bili sjajni....
Nadam se da ce nam ovi djecaci i ubuduce priredjivati ovoliko radosti....svaka vam cast, zlatni djecaci BiH!
Musa liderski, pokazao da mu sut nije strana rijec, trice s parkinga, ulazi kakve ni jedan igrac na prvenstvu nije imao.....Campara sjajan, potegao kad su stisnuli Musu, a kad je ovaj dosao do snage, opet nastavio tamo gdje je stao....Sikiras, pogotovo u odbrani, zvijer....ma svi su bili sjajni....
Nadam se da ce nam ovi djecaci i ubuduce priredjivati ovoliko radosti....svaka vam cast, zlatni djecaci BiH!
-
statixx
#2240 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ma i onaj kos iz odbojke Cerkezovica u zadnjoj sekundi je znacio dosta, a onda je ubacio jos dva, taman kad je trebalo... 
- alphonse kauders
-
Dick Wanker
#2242 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Svaka cast momcima......
Mene je najvise imopresionirao Campara, za Musu i Sikirasa sam znao da su dobri ali za ovog momka nisam cuo do ovog prvenstva....
Mene je najvise imopresionirao Campara, za Musu i Sikirasa sam znao da su dobri ali za ovog momka nisam cuo do ovog prvenstva....
- bingov buraz
#2243 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Trebalo bi prestati sa patetikom (u svim sportovima) na koju smo navikli,ovi momci su sampioni jer su klasa i da su se samosazalijevali i sumnjali u svoje mogucnosti ne bi stigli ni do drugog kruga.
Merhamet mentalitet vs "hebacemo im nanicu" mentaliteta.U svako doba biram ovo drugo.
Merhamet mentalitet vs "hebacemo im nanicu" mentaliteta.U svako doba biram ovo drugo.
-
L u c i f e r
#2244 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
soccerfan88 wrote:Ovi momci su maksumi reci, a igraju ko veliki. Bore se djeca za Bosnu koja im nije uspjela ni uplatiti 10 000 da djeca mogu da normalno nastupaju! Nego njih to ne znanima. Oni zele da toj istoj Bosni osvjetle obraz i dokazu da je moguce da i mi osvojimo to prokleto zlato kojem smo se do sad mogli samo nadati! Djeco draga, naklon vam do poda. I vama i roditeljima koji su vas odgojili i vaspitali da se ljudi dijele na dobre i lose i da tu prestaje sva podjela. Nema dalje. Nije bitno jesi li iz Sarajeva, Tuzle, Mostara, Zenice, Banja Luke, Pala ili odakle vec nego je bitno jesi li covjek. To je bitno. Ja sam danas u zadnje 3 sedmice imao prvi slobodan dan zbog obaveza i planirao sam da odmaram ali dosta moje raje nema Face i nije bilo u mogucnosti da prati tekmu. Posto ja imam pozvao sam prijatelje najblize da dodu da gledamo. Bilo nas dvadesetak odraslih i djeca.Nema mjesta u podrumu al hajd skupiucemo se nekako. Kako je tekma pocela i nasi momci igrali, a mi navijali ko pomahnitali![]()
pocese komsije amerikanci dolaziti da pitaju sta se desava. Elem jedno po jedno, do kraja tekme u mom podrumu nas je bilo oko 50
![]()
![]()
Navijamo sto na Bosanskom, sto na Engleskom. Ludilo u kuci. Jadna djeca samo gledaju od jednog do drugog nikom nista jasno nije. Zavrsi se tekma, svako svojoj kuci, a ja onda u plac.
![]()
Ko sto rekoh, djeca jos uvijek gledaju u mene jer im nije jasno sta se dogada. Ponosan sam do nebaaaaa
![]()
- piupiu
#2245 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Hvala.Djuro wrote:Pozdrav iz Hrvatske i velike čestitke![]()
- arzuhal
#2246 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja sam se nadao da ćemo se plasirati u polufinale, da ćemo uletit u sigurnu četvorku, da idemo na Svjetsko, da...Dakle sve sam mislio onim našim švercerskim mentalitetom, ali Džanan i ekipa pokazaše da drukčije razmišljaju, da ne beru ni pod razno onaj naš mentalni sklop već da putuju nekom novom orbitom, pobjedničkom, taru i ne gledaju...
-
bumerangss
#2247 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Bosanski_kralj wrote:Ovakvim uspjesima se rađa ljubav i privreženost prema domovini. Nadam se da će svi ovi momci, nastaviti da igraju za naše selekcije. Sutra im prirediti veličanstven doček i pokazati, da ako nisu političari uz njih, narod jeste.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2248 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
uh koliko ce djece sada upisati kosarku umjesto droge u kvartu
odmah treba nekoliko terena s obrucom napraviti
odmah treba nekoliko terena s obrucom napraviti
-
maher
#2249 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
samo jedna napomena za sve mladje koji se ne sjecaju toga ... naravno da momke treba docekati i da je euforija razumljiva ..., ali recimo reprezentacija jugoslavije sa drazenom i ostalim osvajala je sve zivo i juniorsko i seniorsko, evropska, svjetska, olimpijade ... nikad nije bilo nikakvih doceka ... pola tima izadje iz aviona u zagrebu, pola u beogradu ... ostave se torbe i kuci ... kasnije prijem u savezu ... i to je to ...
mislim da ima puno vaznijih stvari od doceka i od toga hoce li biti neko od politicara ... ova djeca trebaju biti u centru paznje, ne budalastine okolo ...
mislim da ima puno vaznijih stvari od doceka i od toga hoce li biti neko od politicara ... ova djeca trebaju biti u centru paznje, ne budalastine okolo ...
-
bumerangss
#2250 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Slazem seMustang1 wrote:Ko bude na forumu u vrijeme doceka igraca a da je iz Sarajeva odmah ban